Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
У Чернівцях майже тисяча підприємців заблокували двері Чернівецької мерії: люди вимагають від депутатів проголосувати за звернення до президента з вимогою накласти вето на Податковий кодекс

Підприємці не випускають депутатів, які зібралися на першу сесію міської ради шостого скликання, з приміщення, повідомляє zik.

Частина депутатів уже вийшла через чорний хід.

ану работать, обранці!

Опубліковано

не всі, не всі пішли на мітинги! деякі трудяги "в поті чола" маслають

http://www.volynnews.com/news/volyn/na_lutskykh_bazarakh_lyshylysya_naypidpryyemlyvishi_foto/

Підприємець Іванна, що торгує на Центральному ринку одягом та взуттям, розповіла, що не пішла на акцію протесту до Волинської обласної державної адміністрації, бо «конкурентів нема, і виторг буде більший».
Опубліковано
Два роки знадобилось Сталіну, щоб ліквідувати непманів як клас. Трохи більше тривало “розкуркулення”. А почалось усе з підняття податків для непманів, та надання повноважень податковій інспекції. Нічого не нагадує?

http://maidan.org.ua/static/news/2010/1290691219.html - досить пізнавально

Опубліковано
Что касается других согласованных действий участников протеста, то, по его словам, 26 ноября во всех областных центрах Украины, городах Киеве и Севастополе будут поданы заявки на проведение 6 декабря 2010 г. собраний инициативных групп по инициированию всеукраинского референдума по досрочному прекращению полномочий Верховной Рады Украины. 

хто буде в курсі, повідомте, де і коли будуть збиратися підписи за розпуск цієї наглої банди Верховної Ради, з радістю підпишусь і буду агітувати усіх знайомих

Опубліковано

Підприємці, що протестують проти ухвалення Податкового кодексу, у четвер провели в Дніпропетровську під стінами міської податкової адміністрації акцію протесту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", вони розстелили килим, на якому стояло старе дерев'яне корито, наповнене кінськими фекаліями, змішаними з дрібними купюрами і монетами.

Також підприємці вставили в корито ложки, качани і плакат з написом: "Візьміть наші податки". До учасників акції ніхто з представників податкової не вийшов.

За словами організатора акції Андрія Туякова, крім масових акцій протесту, проводиться робота по організації незалежних профспілок підприємців.

Опубліковано

хто буде в курсі, повідомте, де і коли будуть збиратися підписи за розпуск цієї наглої банди Верховної Ради, з радістю підпишусь і буду агітувати усіх знайомих

Вчора до організаторів Луцького майдану дзвонили організатори Київського майдану і просили на понеділок якомога більше людей в Київ - саме там будуть збирати підписи на ініціацію референдуму - більш ніяких механізмів впливу на президента немає. Але луцька організаторка відразу всіх попустила, пояснивши, що результати українських референдумів не мають сили закону, а лише дорадчу. Тобто президент ознайомиться з результатами і САМ буде вирішувати розпускати чи ні. Яке рішення він прийме, думаю, не треба пояснювати? :(

Опубліковано

Власть готовит выступления в поддержку Налогового кодекса. Об этом говорится в заявлении Национального форума профсоюзов Украины, переданном УНИАН.

Как отмечают в профсоюзах, подготовка выступлений будет проходить по одной схеме: власть будет давать указание руководителям предприятий, которые, в свою очередь, будут вынуждать работников публично высказываться в поддержку Налогового кодекса. При этом будут задействованы те отрасли экономики, которые находятся в упадке и зависимом от власти состоянии.

В частности, одна из таких акций уже состоялась 24 ноября, когда производители легкой промышленности дали пресс-конференцию и призвали участников акций протеста прекратить митинги и согласиться с принятием Налогового кодекса.

Как отметил председатель Национального форума профсоюзов Украины Мирослав Якибчук, в прошлом году задолженность по выплате заработной платы на отечественных предприятиях легкой промышленности выросла в среднем на 37%, при этом 25% работников отрасли находились в режиме вынужденной неполной занятости. Кроме того, за 9 месяцев 2009 года количество работающих в отрасли производства изделий из кожи и обуви сократилось на 3,3%, а спад производства только текстиля достиг 33,3%.

«Это является свидетельством того, что отрасль легкой промышленности доведена до такого состояния, когда без поддержки государства она существовать не сможет. А следовательно, представители этой сферы вынуждены действовать и высказываться в поддержку любых решений власти», - отметил Якибчук.

По информации НФПУ, подобные выступления и пресс-конференции в поддержку Налогового кодекса планируют представители судостроительной, самолетостроительной и других отраслей.

В профсоюзах убеждены, что принятие Налогового кодекса направлено именно на то, чтобы превратить тех, кто сегодня еще отстаивает свою свободу, в нацию немых и покорных прислужников.

Опубліковано

я думаю, протестуючі забули про ще одну вимогу:

Кардинальне, радикальне, жорстке і максимально можливе зниження видатків на утримання державного апарату в держбюджеті, на які йдуть ці податки, які хочуть з нас і вас збити

і не так, обіцянка, в конкретно - зниження, наприклад, на 30% видатків на утримання уряду і ВР порівняно з 2009-м роком, а це конкретна цифра, можна порахувати

nickel, скажи своїй ініціативній групі, думаю ніхто не буде проти!

Опубліковано

nickel, скажи своїй ініціативній групі, думаю ніхто не буде проти!

В нас немає ніякої групи. В міськраду, пішли випадкові люди, крім двох чоловік (жінка-організатор, її видно на відео з сесії міської ради, там же Козюра називав її ім'я, і чоловік - Костянтин Бачук, член координаційної ради Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу України - цю інформацію переписую зараз з газети, яку він подарував). Я не маю їхніх координат, як і вони моїх. Я і надалі не входжу ні до яких груп, організацій, партій.

Мене і надалі більше турбує особисте працевлаштування, треба поспішати, бо якщо кодекс пройде, то пошукачів роботи буде набагато більше.

Кардинальне, радикальне, жорстке і максимально можливе зниження видатків на утримання державного апарату в держбюджеті, на які йдуть ці податки, які хочуть з нас і вас збити

це як лисицю пустити в курник переночувати і просити кур не чіпати.

Опубліковано

Янукович п’є чай у наметовому містечку

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ п’є чай з учасниками акції протесту у наметі на Майдані Незалежності у Києві.

Як передає кореспондент УНІАН, зустріч глави держави із підприємцями – учасниками акції протесту проти набуття чинності Податковим кодексом триває вже більш як півгодини.

Підприємці запросили В.ЯНУКОВИЧА випити чаю до одного з наметів, де обладнана кухня, щоб продовжити розмову.

Триває обмін думками щодо Податкового кодексу, а також щодо механізму підвищення ефективності співпраці керівництва держави і підприємців з метою пошуку спільного рішення.

http://www.unian.net/ukr/news/news-408484.html

Опубліковано

Де два українці – там три гетьмани !

На Майдане-2 начались разборки: выясняют кто главный и за что стоят. ВИДЕО.

http://censor.net.ua/ru/video_news/view/143450/na_mayidane2_nachalis_razborki_vyyasnyayut_kto_glavnyyi_i_za_chto_stoyat_video

Опубліковано

Влучний момент отруїти буде пропущений :(

А сенс ? Щось від цього зміниться ?

З таким же успіхом можна відбити ніс на пам"ятнику Леніну

Тобто, ти натякаєш, що він ніхто? пусте місце?

Опубліковано

Тобто, ти натякаєш, що він ніхто? пусте місце?

Я натякаю що не він першопричина лиха яке переслідує український народ з самого початку його існування.

Опубліковано

Де два українці – там три гетьмани !

На Майдане-2 начались разборки: выясняют кто главный и за что стоят. ВИДЕО.

http://censor.net.ua/ru/video_news/view/143450/na_mayidane2_nachalis_razborki_vyyasnyayut_kto_glavnyyi_i_za_chto_stoyat_video

нащо тиражувати провокаційні ролики з президентського каналу і так зрозуміло, що це провокації?

Опубліковано

Я натякаю що не він першопричина лиха яке переслідує український народ з самого початку його існування.

Тобто ми приречені? Бо в нас щось там мільйон років тому пішло не так?

Опубліковано
В.Янукович може звільнити М.Бродського і С.Тігіпка, - джерело

Президент України Віктор Янукович може звільнити голову Держкомпідприємництва України Михайла Бродського і віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Центральному штабі порятунку українського підприємництва (ЦШПУП).

На посаді глави Держкомпідприємництва М.Бродського може змінити депутат Запорізької облради Дмитро Швець.

Співбесідник РБК-Україна повідомив, що поки невідомо, хто може обійняти посаду віце-прем'єра, замість С.Тігіпка, якщо його відставка відбудеться.

Д.Швець у коментарі РБК-Україна заявив, що нічого не знає про своє можливе призначення.

Нагадаємо, в березні 2010 р. низка ЗМІ повідомляла, що Д.Швець може очолити Держкомпідприємництва після відходу екс-глави відомства Олександри Кужель.

РБК-Україна

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...