Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Давай уточнимо два питання:

зі своєї зарплатні платиш ти, чи підприємець за тебе?

Я до тих 200 грн. тільки в пенсійний заплатив 320 грн. (а це вже більше 500 грн.) - всі інші "внески" вже опустимо.

Далі могла б бути купа тез про підприємців і найманих робітників... але давай спочатку: ти підприємець, чи працівник? Тільки без зайвих фрустрацій.

З зарплати є ВІДрахування і НАрахування,  все що я казав стосувалось ВІДрахувань, тобто платить працівник.

На всяк випадок, я озвучив свою позицію щодо розміру і принципів єдиного податку, що ніяк не стосується решти частин податкового кодексу.

Di, я на обох фронтах і чекаю наїздів податкової

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Чому я із своєї заробітної плати повинен віддавати щомісяця 500 гривень (це без нарахувань), а підприємець (тобто людина яка вирішила, що вона може робити бізнес) платить тільки фіксованих 200? Тому що він малий бізнес? В мене теж є малий бізнес - я продаю свої здібності роботодавцю за певні гроші. Чому звичайний працівник повинен платити податків більше чим приватний підприємець?

Ти не правий. От я наприклад працюю на роботі отримую офіційно мінімалку приблизно 920 грн. З них на податки з мене вирахували приблизно 110-120 грн. Тобто якийсь середній український менеджер чи чиновник, який отримує 2000-2500грн платить подадтік 250-400 грн. Тепер дивимось на підприємця - єдиний податок ще по старій системі приблизно 200 грн (+-50грн) і вже рік в додаток до єдиного податку підприємці змушені платити до пенсійного фонду - зараз це трохи більше 300 грн. Тобто разом підприємець платить мінімум 500 грн. А політики кричать, що вони нічого не платять. І біда в тому що підприємець, якщо працює сам не може взяти лікарняний, чи відпустку, я мовчу, що зараз бізнес взагалі ні в кого не іде, зайдіть на базар чи в ювант посеред тижня, продавців там більше ніж людей. Продав чи не продав, а податки платити треба. Цей кодекс нагне весь малий бізнес, якщо не зараз - потім буде пізно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут таке жваве обговорення. а там:

"Тігіпко пропонує не враховувати думку «простих» людей в ході реформ

Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко вважає, що слухати «простих» людей у ході економічних реформ не можна.

«Треба розмовляти з експертами і все-таки орієнтуватися на експертну думку», - пише «Дзеркало тижня» .

Тігіпко зазначив, що 95% підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, його не читали

«Такі речі повинні робити професіонали. Народне обговорення Податкового кодексу, вибачте, це маячня», — підкреслив віце-прем'єр."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут таке жваве обговорення. а там:

"Тігіпко пропонує не враховувати думку «простих» людей в ході реформ

Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко вважає, що слухати «простих» людей у ході економічних реформ не можна.

«Треба розмовляти з експертами і все-таки орієнтуватися на експертну думку», - пише «Дзеркало тижня» .

Тігіпко зазначив, що 95% підприємців, які виступають проти Податкового кодексу, його не читали

«Такі речі повинні робити професіонали. Народне обговорення Податкового кодексу, вибачте, це маячня», — підкреслив віце-прем'єр."

Розстріл? :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зкурвився той Тігіпко. Соромно що я за нього ще голосував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, але Ви не за нього голосували, а за теперішнього Президента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не нада ляля, я, наприклад, в другому турі не за яника голосував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nickel, Ви мене правильно зрозуміли :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, як виросте рейтинг нашого Доблєсного Прєзідєнта, якщо він заветує новий податковий кодекс? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В другому турі я голосував за самого чесного кандидата

07022010170.jpg

За юльку не було смислу голосувати бо вона не особливо відрізняється від яника. Доречі це юлька ввела відрахування в пенсійний фонд підприємцям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"У Міністерстві фінансів заявили, що Податковий кодекс направлений на розвиток підприємництва і покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом.

Податковий кодекс написаний таким чином, щоб стимулювати співпрацю держави та бізнесу, тому цей документ висловлює ідеологію розвитку підприємництва. Про це заявила заступник міністра фінансів Тетяна Єфименко в ефірі одного з українських телеканалів.

Єфименко зазначила, що Податковий кодекс направлений на розвиток підприємництва і покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом.

"Податковий кодекс перший в історії держави України. Цей кодекс перший, який справді реалізує ідеологію розвитку підприємництва, ідеологію розвитку державно-приватного партнерства, ідеологію, яка дозволить зміцнити нашу державу", - підкреслила заступник міністра, яку цитує прес-служба Партії регіонів."

думка народу буде почута?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

покликаний стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом
стимулювати співпрацю держави та бізнесу
стимулювати партнерські відносини між державою і приватним капіталом

Камасутра в одну сторону... Держава малий і середній бізнес буде так, так і так тоже буде... :lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Революционерам мешают устанавливать сцену на Майдане

Правоохранительные органы препятствуют установлению сцены на Майдане Независимости. Об этом сообщают активисты Коалиции участников оранжевой революции (КУПР).

В организации отметили, что согласно представленной в Киевскую городскую государственную администрацию заявке, активисты пытаются установить на площади конструкцию сцены и звукоусиливающую аппаратуру.

"Несмотря на то, что их действия являются абсолютно легальными, работники правоохранительных органов препятствуют выгрузке и установке КУПРовцами конструкций и аппаратуры", - отмечается в заявлении.

Сообщается, что на площадь прибыло 7 автобусов с бойцами подразделения "Беркут".

Как сообщал DELFI, в Центральном штабе спасения украинского предпринимательства считают возможным силовой сценарий во время массовых акций 22 ноября.

DELFI
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто-небудь читав кінцевий варіант кодексу? що врахували, що вирішили?

Все це нагадує:

"...собаки гавкають, а караван іде..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Влучний анекдот Поярков у Великій Політиці розказав (з 2.50)

http://www.youtube.com/watch?v=GxckorH-hrU#t=02m50s

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотко в тєму

post-6631-0-49419800-1290377291_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пряма трансляція http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Луцьку щось відбувається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно відбувається - трудяться лучани !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно відбувається - трудяться лучани !

Я про місцевий майдан...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водночас активістів закликали повернутися на Банкову, оскільки там залишилось лише 50 осіб.

"У нас прохання. Кожна область буде йти на Банкову на годину, потім повертатися назад. Там є народні депутати, але вони лише допомагають. Це мають бути учасники страйку, щоб міліція розуміла, що ми контролюємо Банкову і о 18 плануємо повернутися", - оголосили зі сцени.

Першою на Банкову відправили Волинську область.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...