Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

di-112899111023.jpg

Створюю нову тему тут, бо реально подія неординарна. Схоже, влада все-таки дочекалась опору

http://chesni-podatky.org/

тут оперативно про події :

У центрі Харкова близько 5 тис. підприємців протестують проти прийняття Податкового кодексу

Івано-Франківськ повстав проти нового Податкового кодексу

Вінницькі підприємці кричали “Ні!” касовим апаратам (фото,відео)

і т.д.

тільки питання: де Луцьк?? в нас всьо окєй?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

di-112899111023.jpg

Створюю нову тему тут, бо реально подія неординарна. Схоже, влада все-таки дочекалась опору

http://chesni-podatky.org/

тут оперативно про події :

У центрі Харкова близько 5 тис. підприємців протестують проти прийняття Податкового кодексу

Івано-Франківськ повстав проти нового Податкового кодексу

Вінницькі підприємці кричали “Ні!” касовим апаратам (фото,відео)

і т.д.

тільки питання: де Луцьк?? в нас всьо окєй?

а внас як завжди засцяли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас нема кому організувати, а вийшло б багато охочих)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а "охочим" слабо організовувати?

Київ, Миколаїв, Івано-Франківськ, Харків, Житомир, Вінниця, Чернівці, Дніпродзержинськ, навіть маленький Борислав - і де вони тільки беруть тих організаторів? може б поділилися своїми з Луцьком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце вже веселіші події пішли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Миколаєві підприємці погрожують припинити виплачувати кредити банкам

http://maidan.org.ua/static/news/2010/1289914977.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маса підприємців підтримала її скандуванням “Владу — геть!”

Владу-геть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О! Оце мені подобається! Голосування ногами номер 2:

«По всій Україні ми припинимо купувати продукцію фабрики «Київ-Конті», власником якої є пан КОЛЕСНІКОВ. З 1 січня на місяць перестанемо виплачувати кредити банкам. Ми плануємо оголосити таку акцію. Не понесемо депозити і закличемо до цього людей», - заявила О.ГЕРАСИМЧУК.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

e2a3275056a217121a3e617afced4fce.jpg

фігасє, Донбас протів! дожилися....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ухти! Ви бачили яка анкетка є на чесніподатки.орг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки сцикотно їм там. :0042:  

Штурмовать Верховную Раду бессмысленно, это лишь ускорить процесс принятия Налогового кодекса. Об этом заявил народный депутат от Партии регионов Ярослав Сухой, сообщает ForUm.

«В этом случае, мы Налоговый кодекс примем сразу, без дальнейшего обсуждения, и на этом все!», - заявил А.Сухой.

По его мнению, под стенами ВР проходит всего лишь «мирная демонстрация».

Но, если митингующие все-таки решатся штурмовать здание Рады, добавил он, то «реагировать, соответствующим образом, на него будут правоохранительные органы, а не мы, депутаты».

Дивлюсь одним оком канал Рада - приймають cтаттю за статтею, аж гай шумить :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Плануєте їхати до Києва з 16 листопада" - запізніло вони сайтік створили

Сайт діє усього кілька днів. Якщо ви бажаєте допомогти нам бути почутими, будь ласка, поширюйте посилання на сайт на форумах, блогах та ЗМІ. Дякуємо!

але це вже мені трішки нагадує помаранчеву революцію, що приємно народ самоорганізовується без партійних прапорів :)

а може все-таки вдасться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а внас як завжди засцяли

Свои сопли сначала утри,а про "нас" потом говорить будешь.

Наши поехали в Киев.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може все-таки вдасться?

Вдасться' date=' безумовно  [img']http://forum.pravda.com.ua/smileys/Prapor2.gif  

Ця влада влізе в кишеню кожного, і то глибоко. Поки-що ті, хто отримує зарплатню в касі цього не відчули.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Более тысячи предпринимателей на 3 часа перекрыли трассу Киев-Чоп 

http://maidan.org.ua/static/news/2010/1289917438.html

а от починаються двіжі вже не в межах закону, і це може бути тільки початок

Di, а є фотки луцьких? Наскільки масовий виїзд? Перешкоджав хтось чи все спокійно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://tsn.ua/foto/deputati-zapustili-dulyu-pid-kupol-vr.html

посмотрите фотки ,там одно чмо в тетрис играется фото 13

и фотка 15

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наши поехали в Киев.

Треба було б їхати в Київ тоді, коли Янукович конституцію відміняв і вибори підтасовував. А зараз їхати туди, як казав Тягнибок, за шматком гнилої ковбаси, яку підкине Янукович, вже пізно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки знаю, делегація від "Варшавки" поїхала в Київ вчора.

З,І. Щойно дзвонив. Казали що було 60 тик народу. ( не знаю на скільки правда, але переказую що чув). Вже повертаються назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Предпринимателей завели в кулуары Рады 

16.11.2010, 17:07  

Партия регионов проводит встречу с представителями митингующих предпринимателей.

Предприниматели расположились на третьем этаже в кулуарах Верховной Рады, с ними готовятся встретиться Александр Ефремов, Владислав Лукьянов, Инна Богословская, Ирина Горина.

По словам Лукьянова, инициатива о встрече исходила от предпринимателей.

На вопрос о том, какого результата ожидают от встречи депутаты, Лукьянов сказал: «Диалога. Мы посмотрим, что можно будет сделать с нашими расхождениями».

Предпринимателям оформили пропуска на вход в здание ВР. Ефремов завел в парламент около 20 представителей митингующих.

"випускають пар" ригі. Я б на місці підприємців пер би до кінця - ультиматум - зупинити прийняття в Раді, проект готувати за "круглим столом", задумок щоб і "вівці цілі, і вовки ситі" - тьма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки знаю, делегація від "Варшавки" поїхала в Київ вчора.

...

Вже повертаються назад.

І правильно роблять, коли вони віллються в київську толпу то це вважатиметься що народ піднявся в Києві, а треба щоб і по регіонах був помітний рух. Як в Хмельницькому та інших містах. Сьогодні про ці міста в новинах побачать інші, і завтра ще буде більше мітингів.

На мою думку ці події мають дуже великий шанс перерости в щось серйозне, тоді Кучма був мудріший за проффесора, не дали команди міліції застосовувати силу, а теперішнє шобло безпредєльне і обезбашене. Рада звісно прийме цей кодекс (в них же чітковіддресирована більшість кнопкодавів) народні маси в свою черху більше активізуються в протестах, міліція почне утискати мітингувальників, а там і до серйозних заворушень один крок.

Я за те щоб з тріском та шумом виперли цю владу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода мені наших людей...   Тут треба робити так як у Франції а недавно і в Англії. Валити ту раду, палити машини депутатів і т.д.  Тоді може ті дебіли одумаються.  А то толку з того крику під радою. Силовий варіант ,я думаю, набагато ефективніший!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...