Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

nickel, ми набрались багато кредитів ще й тому, що попередні транші МВФ минулий уряд благополучно "проїв" не пустивши нічого в реальну економіку.

і минулий і позаминулий... і як цей уряд зміниться всі будуть казати "то всьо минулий уряд винуватий"...

а від перестановки доданків сума то один фік не міняється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

nickel, ми набрались багато кредитів ще й тому, що попередні транші МВФ минулий уряд благополучно "проїв" не пустивши нічого в реальну економіку.

я і з цим згідний ;)

Лючі, я хочу щоб ти мене до кінця зрозуміла. Я стою на майдані не тому що мені Янукович не подобається чи Тимошенко подобається. Я стою бо мене притисли. Єдиний податок вводився не як тимчасовий захід, а як інструмент, за допомогою якого прості люди можуть себе спробувати в підприємництві, а коли виростуть (бізнесово) перейдуть на іншу систему оподаткування. Плюс були обіцяні податкові канікули. А насправді я тепер плачу більше як в два рази і це ще не прийняли Податковий кодекс. Кодекс потрібний, але хай візьмуть усі діючі на сьогодні закони, укази, акти і зшиють їх до купи. Ці закони з поправками, з доповненнями - це також податковий кодекс і він виношений за 19 років (хоч і не зшитий докупи), на відміну від цієї "жертви аборта" (нового податкового кодексу). А далі хай вносять зміни.

Нові підприємці створюються щодня, тому спрощена система оподаткування необхідна на постійній основі. Але якщо є такі що переросли спрощену систему, але вперто нею користуються, не сплачуючи податки в повному обсязі, то ними і повинна займатися податкова інспекція і міліція. А написання податкового кодексу хай залишать економістам-науковцям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тебе розумію, nickel, тому і написала, що підпримці-протестувальники відстоюють власні інтереси. Це природньо. Але вашими акціями хочуть скористатись політики і це очевидно.

А "усі діючі на сьогодні закони, укази, акти і зшиють їх до купи" - так зробити неможливо, тому, що вони дуже часто суперечать один одному. Треба один звід законів, той самий Податковий кодекс. Але, знаєш, є такий вислів "лучшее - враг хорошему". Чомусь я зовсім не впевнена, що якщо робити кодекс по новому він буде "лучшим".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тебе розумію, nickel, тому і написала, що підпримці-протестувальники відстоюють власні інтереси. Це природньо. Але вашими акціями хочуть скористатись політики і це очевидно.

А "усі діючі на сьогодні закони, укази, акти і зшиють їх до купи" - так зробити неможливо, тому, що вони дуже часто суперечать один одному. Треба один звід законів, той самий Податковий кодекс. Але, знаєш, є такий вислів "лучшее - враг хорошему". Чомусь я зовсім не впевнена, що якщо робити кодекс по новому він буде "лучшим".

тому я й говорю, що цей податковий (він і є новим) треба викинути, а направити зусилля на ліквідацію суперечностей в старих законах, насправді суперечностей в них не так і багато, їх постійно ліквідовували актами і т.п. Легше з цих законів щось толкове зробити, чим писати з нуля. Тим більше що в цей подактовий кодекс крім законів, по тихому хочуть пропихнути значне збільшення зборів з ВСІХ єдинщиків, тому що "всі вони казли" і "не хочуть платити податки".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому будь-який топік, в якому з'являється Luychi, перетворюється у флейм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РАДА УХВАЛИЛА ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС З ПОБАЖАННЯМИ ЯНУКОВИЧА

Верховна Рада ухвалила нову редакцію Податкового кодексу з урахуванням поправок президента Віктора Януковича.

За відповідне рішення проголосували 268 депутатів.

УП
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому будь-який топік, в якому з'являється Luychi, перетворюється у флейм?

Можливо їй за це платять ?

Доречі рада прийняла кодекс з поправками президента - во оперативнясть.

Алелишили самий цинус "заборона підприємствам, які працюють за загальною системою оподаткування, відносити на валові витрати товари, куплені у "спрощенців" "

Одним словом за шо бородись за то і напоролись.

Подивимось де тепер спрощенці товар та інші необхідні матеріали будуть брати, зарано вони акції свої згорнули.

Розвели вас панове )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РАДА УХВАЛИЛА ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС З ПОБАЖАННЯМИ ЯНУКОВИЧА

Верховна Рада ухвалила нову редакцію Податкового кодексу з урахуванням поправок президента Віктора Януковича.

За відповідне рішення проголосували 268 депутатів.

УП

Красавци, за 2 дні... з гамна пулю.

Розвели вас панове )))

Взагалі-то не розвели, такий сценарій розглядався відразу. Людей на майдані не тримали якраз до прийняття цих поправок. Реакція буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, ці всі поправки неварті нічого, головне лишилось

"заборона підприємствам, які працюють за загальною системою оподаткування, відносити на валові витрати товари, куплені у "спрощенців" "

Фактично з цим пунктом - апріорі спрощена система нафіг непотрібна.

Хіба є багато випадків коли підприємець нічого ззовні не використовує та продає тільки кінцевому споживачу

(Ну хіба моркву на 6-ти сотах виростив та продав)

Да і як на мене це попахує дискримінацією аля "cordon nigro"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да, ну да - ми всі умрьом, а я то цього і не помічаю.

Нинішню владу, крім мене ще й Рада Європи підтримала. В своїй резолюції вказала, що в цілому задоволена ходом реформ в Україні, не подобаються деякі тенденції із станом демократії і свободи слова. Але Україна може подавати заявку на вступ до ЄС. Хоч ще рік тому про таке і мови не велось.

P.S. якщо нема чим аргументувати, то звалюють в кучу політичні погляди опонента, його стать, національну приналежність, можуть ще до кольору волосся причепитись....

тобто для вас висновки Радиа Європи важливіші ніж стан нашого народу та його бажання? заявка на вступ це що 50% участі - ви що з неба впали - подивіться вимоги до членів - ми не проходимо туди в найближчі 10-20 років не тому що Європа не пуститься, а тому що рівень свідомості людей та відповідальності чиновників надзвичайно невідповідний європейським нормам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєм Пропозиції Президента до Податкового кодексу України (doc)

Мені от цікаво - як це так: маєм "Пропозиції Президента", а "Суб'єкт законодавчої ініціативи" і "Ініціатор(и) законопроекту" - Кабінет Міністрів України? То так має бути? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У новій редакції збережена чинна спрощена система оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва.

Хіба не за це, в першу чергу боролися!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У новій редакції збережена чинна спрощена система оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва.

Для тих хто на бронепоїзді !!!

"заборона підприємствам, які працюють за загальною системою оподаткування, відносити на валові витрати товари, куплені у "спрощенців" "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені от цікаво - як це так: маєм "Пропозиції Президента", а "Суб'єкт законодавчої ініціативи" і "Ініціатор(и) законопроекту" - Кабінет Міністрів України? То так має бути? )

Президент, наклавши вето, подає свої поправки до кодексу, котрі парламент може прийняти, або подолати вето. А суб"єкт законодавчої ініціативи від того не міняється. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент, наклавши вето, подає свої поправки до кодексу, котрі парламент може прийняти, або подолати вето. А суб"єкт законодавчої ініціативи від того не міняється. 

Це зрозуміло, а я кажу про те, що, виходячи з написаного, "Пропозиції Президента" виходять від КМУ. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сильно розумний, да? Ключове слово в першу чергу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З вами шановний говорити(переписуватись) немає сенсу.

А за "сильно розумний" - можна і ....

З вами я дітей не хрестив та свиней не пас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і сиди на своїй спрощеній системі, толку з неї, коли неможливо працювати з організаціями на загальній системі.
заборона підприємствам, які працюють за загальною системою оподаткування, відносити на валові витрати товари, куплені у "спрощенців"
А при такій умові в кодексі загальники відмовляться від послуг спрощенців.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Журналісти з'ясували, що компанія голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського "Венето" продає товари без касових апаратів.

Компанія Бродського порушує закон

У точках збуту продукції марки "Венето", яку пов'язують з ім'ям голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського, не виявилося касових апаратів. Тоді як саме Бродський є одним з найбільш завзятих прихильників обов'язкового запровадження касових апаратів для всіх торгових точок і навіть для таксистів, через що підприємці звинувачують його у податковому тиску.

Журналісти придбали у фірмовому магазині "Венето Мареллі" у Черкасах (бульвар Шевченка, 371) два дитячі матраци на загальну суму 1260 гривень. На подив покупців, у такому солідному магазині з "ім'ям" чеки виписують допотопним способом - від руки.

Та ж ситуація і з ще однією точкою збуту продукції "від Бродського" - у фірмовому павільйоні "Венето" на вулиці Чигиринській. Там була придбана ортопедична подушка за 159 гривень. Для чистоти експерименту журналісти завітали і в третій магазин - точку "Венето" в торговому центрі по вулиці Хіміків. Ситуація повторилася - касові апарати відсутні і там.

У платіжному чекові, виписаному від руки, кореспонденти ІА "Наш продукт" помітили ще одну цікаву деталь - на ньому стоїть печатка з "ФОП Колісник" (абревіатура означає – "фізична особа платник податків"). "Тобто, Бродський, який закликає підприємців чесно платити податки, сам "дробить" мережу магазинів, щоб мінімізувати податкові виплати? Адже матрацно-меблевий бізнес Бродського це вже не дрібне підприємництво, а цілком тягне на середній бізнес", - зауважили журналісти.

t2022.gift2022.gift2022.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО НА МАЙДАН ЛІКВІДУВАЛИ ПІД НАГЛЯДОМ ОЗБРОЄНОЇ МІЛІЦІЇ

http://www.pravda.co...0/12/3/5640009/

але всьо по закону, так як:

За даним прес-служби президента, о 10 ранку на площі перед адміністрацією президента має розпочатися церемонія зустрічі президента Сирії Башара Хафеза аль-Асада.

перед Башаром тре щоб Майдан був красівий, а то ще спитає, "а що то в вас люди не мають де жити?"

http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4cf89721a73ef/ - а тут це все в картінках

a2501-mv020.jpg

підпис: таємна масонська секта вночі в Києві проводить дивний ритуал :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://intv.ua/61649...2nl-qvjhrd.html

очистка Майдана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо хоть не стреляли.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАМЕТОВЕ МІСТЕЧКО НА МАЙДАН ЛІКВІДУВАЛИ ПІД НАГЛЯДОМ ОЗБРОЄНОЇ МІЛІЦІЇ

Покращення вигляду майдану уже сьогодні... чого, цілком согласується з передвиборчою програмою Покращувача Ж.

Дуже цікава реакція комітету підприємців, думаю після таких дій ні про які домовленості, меморандуми не може бути й мови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо *ОПА! УРА :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все дуже просто:

Монтаж головної новорічної ялинки на Майдані Незалежності був можливий лише після демонтажу наметового містечка.

Про це сказав голова КМДА Олександр Попов, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він підкреслив, що столична влада була змушена піти на демонтаж наметового містечка, щоб встигнути підготуватися до новорічних свят.

"Я вважаю, що не можна скасовувати ким-небудь новорічне чи інше свято. Якби ми сьогодні не зробили цей крок, то не встигли б вкластися в терміни", - підкреслив він.

Він додав, що рішення про початок монтажу ялинки на Майдані з 1 грудня було прийняте ще кілька місяців тому.

Також Попов нагадав, що міська влада пропонувала мітингувальникам переміститися в інше місце, але вони відмовилися.

+ новий випадок ялинкофобії в Лідєра :D

http://censor.net.ua/ru/video_news/view/144415/ocherednoyi_konfuz_yanukovicha_prezident_zabyl_kak_nazyvaetsya_novogodnee_derevo_video

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...