Перейти до змісту

виклик в ДАІ на Гордіюк 14б для розгляду адмін правопорушення

Hank

Рекомендовані повідомлення

Привіт усім автолюбителям.

Отримав в кінці тижня лист з Даі щоб зявитись 17/11/2010 На Гордіюк 14б в каб 1 на 14:00 для розгляду вчиненого адмін правопорушення. Про яке порушення не вказано. Дивно. Перший раз стикаюсь. Відколи розгляд адмін правопорушень розглядається в ДАІ???

Може хтось стикався, напишіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримав в кінці тижня лист з Даі щоб зявитись 17/11/2010 На Гордіюк 14б в каб 1 на 14:00 для розгляду вчиненого адмін правопорушення. Про яке порушення не вказано. Дивно. Перший раз стикаюсь. Відколи розгляд адмін правопорушень розглядається в ДАІ???

протокол про адмінправопорушення складали в останні часи на вас? мож за парковочу? мож за перевищення?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

протокол про адмінправопорушення складали в останні часи на вас? мож за парковочу? мож за перевищення?...

Хіба що В Києві аж на початку жовтня за "типу"забруднений номер за поганих погодніх умов :) Бо не було до чого придертись а протокол ДАІшник уже почав писати. Що цікавое, що я фотки зробив з різних ракурсів, що машина чиста і номера теж :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почав писати. Що цікавое, що я фотки зробив з різних ракурсів, що машина чиста і номера теж :)

а фотки гайца ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був аналогічний виклик, перед Житомиром зупинили за перевищення, написали протокол але не виносили постанову на місці, відправили на розгялд по місцю проживання, (за місяць протокол десь дійшов) це навіть трохи краще, як кажуть дома і рідні стіни помагають, думаю краще підійти взнати за що, інакше розгляд відбудеться без Вашої присутності, а далі або суд або виконавча служба, там вже важче ( я то знав за що кликали і був готовий).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все то воно так, але чому в ДАІ а не в суд??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так.... чому до них???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГАИ тепер суддя і виконавець і казна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працюють без посередників :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевне хочуть побороти корупцію в судових органах. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если решишь пойти, советую идти с паспортом - без прав и машины, иначе рискуешь остаться без того, другого или всего сразу. А вот паспорт изьять они не смогут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є протокол. Тепер буде його розгляд по місцю проживання винувадця. Винувадець може на розгляд приходити як сам, так і з адвокатом. В разі виявлення вини винувадця виноситься постанова про адмінправопорушення.

Саме це і є порядок винесення постанови про адмінку.

Кожен з Вас має право при складанні протоколу вимагати розгляд справи про адмінправопорушення проводити за місцем Вашого проживання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если решишь пойти, советую идти с паспортом - без прав и машины, иначе рискуешь остаться без того, другого или всего сразу. А вот паспорт изьять они не смогут.

На Вашому місці я спочатку вияснив по якій справі буде розгляд, а далі підготувався б.

при розгляді справи беруться до уваги власні свідцення, показання свідків (до речі, хто з вами був в машині, коли вас зупинили за вимазані номерні знаки) показання приборів, що мають функцію фото- відеофіксації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Вашому місці я спочатку вияснив по якій справі буде розгляд, а далі підготувався б.

при розгляді справи беруться до уваги власні свідцення, показання свідків (до речі, хто з вами був в машині, коли вас зупинили за вимазані номерні знаки) показання приборів, що мають функцію фото- відеофіксації.

Вже уточнив, якраз саме за це і викликають, щоб виписати постанову :). Я сказав що маю фото,і 2ох свідків які були в машині, що номера і машина була чиста і погодні умови були сухі і без дощу, але він мені каже що це нічого не дасть, типу фото можна пізніше зробити і що я сам написав в протоколі що було вимазано. Я трошки обламався і написав сам що номера були вимазані і я усунув недолік на місці. Але ж насправді все було до навпаки .Грозить штраф 170 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже уточнив, якраз саме за це і викликають, щоб виписати постанову :). Я сказав що маю фото,і 2ох свідків які були в машині, що номера і машина була чиста і погодні умови були сухі і без дощу, але він мені каже що це нічого не дасть, типу фото можна пізніше зробити і що я сам написав в протоколі що було вимазано. Я трошки обламався і написав сам що номера були вимазані і я усунув недолік на місці. Але ж насправді все було до навпаки .Грозить штраф 170 грн.

при розгляді справи вкажіть, що напис в протоколі зроблено під тиском інспектрота, і користуючись ст.62 Конституції України, а саме: обвинувачення не може грунтуватись на доказах, одержаних незаконним шляхом, тому просіть при розгляді справи їх не брати ло уваги. А також просіть до розгляду справи долучити показання свідків, що перебували з Вами в цей час в автомобілі. (письмові заяви з копіями паспортів) на разі потреби вони можуть з"явитись, але тоді просіть перенести розгляд справи на інший день. Також попросіть долучити до справи Ваші фото. що підтверджують противне щодо протоколу. Також при складанні заяви від свідків, не забудьте написати. що інших свідків ні ви ні ваші свідки по справі не бачили.

Далі знову спираючись на ст.62 Конституції України усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь, звертайтесь з проханням протокол вважати не законним. Винесення постанови не проводити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже дякую за консультацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ніхто не буде розбиратись в ДАІ з свідками, фотками і слухати Вас, вони просто винесуть постанову і вишлють по адресі проживання(просто якшо з'явитись можуть менший штраф написати, не з'явишся шо в голову стрельне  ), а далі  оскаржуй в судовому порядку! В мене таке було ! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ніхто не буде розбиратись в ДАІ з свідками, фотками і слухати Вас, вони просто винесуть постанову і вишлють по адресі проживання(просто якшо з'явитись можуть менший штраф написати, не з'явишся шо в голову стрельне  ), а далі  оскаржуй в судовому порядку! В мене таке було ! 

Ну тоді прийти з камерою і все це бєзобразіє засняти, тоді це рішення скасується за 5 хвилин в суді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та наші суди і ДАІ це шарашкіни контори, в мене вон була справа( і свідки і фотки були) суддя переносив справу раз 10 ( то те  то  сє, як якій суддя попаде) ! Там і камера не поможе, зразу в суд там ше шось мона на чисту воду вивести !!! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще краще без паспорту в із своїм старим затертим студентським, якщо заберуть то хай і забирають, не шкода :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, правда, не вірю в наше правосуддя, але всерівно успіху тобі.

по можливості відпиши резудьтати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, правда, не вірю в наше правосуддя, але всерівно успіху тобі.

по можливості відпиши резудьтати.

Ось і результати не забарились. В ДАІ виявилось 2 знайомих, один з яких і займався справою. Нічого путнього і доброго не вийшло, навіть з знайомими ДАІцями. Просто мінімалка 170 грн по цьому првавопорушенню. Вирішив не оскаржувати, оскільки робив це декілька разів раніше і знаю скільки часу, мороки і бензину це буде коштувати щоб доказати свою правоту, плюс сам написав, що було забруднено держ номер і усунув недолік на місці .Сплатив штраф 170 грн., квитанцію залишив собі і в ДАІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міг би і за 50% вирішити :P якщо вже діло дійшло до оплати, неправильні значить в тебе знайомі або нетакі вже й знайомі

... і постанова могла б бути або й не бути

... і протокол міг би десь загубитись

ну це так думки вголос :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зі мною вуличні ліхтарі зіграли сьогодні злий жарт - проїхав пів міста на габаритах, а помітив це лише як звернув в темний провулок, з Вдродження на балку. Ввімкнув світло, а через 100 метрів спиняють червоними мигалками ДАІ-шники. Кажуть що на перехресті ще хотіли зупинити, я перед самим носом в провулок звернув, бла-бла, 430 грн штрафу, запросили в машину (каг-бе намьок). Від штрафу спасло чудо. Воно на темному жигулику звернуло перед самими дайцями. Один до другого - в нього ж права забрали. Другий - то чо ми стоїмо? Перший, віддаючи мені права - а ну но вийдіть з машини.

Мені, для повного щастя, не хватає тільки, щоб в тому жигулику за кермом сидів нормальний водій, а хазяїн, без прав, поруч. Щоб вони з голоду попухли. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міг би і за 50% вирішити :P якщо вже діло дійшло до оплати, неправильні значить в тебе знайомі або нетакі вже й знайомі

... і постанова могла б бути або й не бути

... і протокол міг би десь загубитись

ну це так думки вголос :D

- Куме розичте свій розум.

- Який?

- А той що в тебе після.

Де ж ти був раніше.... :) Я ще раз переконався що ДАІці - не можуть бути хорошими знайомими чи друзями. Вони в корні міняються як одягають форму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...