Перейти до змісту

"Задоволення" в приват

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я виключив свіч, то шо там поділась вона чи ше досі сидить ???

ти виключив свіч, а нет роздається через нього й на твій комп. Батєнька, да ви маг!

мог просто свой комп напрямую к модему подключить

• Відповідей 191
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

мог просто свой комп напрямую к модему подключить

я розумію, але чекаю пруфпік :rolleyes:

шо характєрно, вона таки поділась. Не в обіду :)

Опубліковано

Почекай я ше вафлю в ноуті виключу, а телеком може шось мутити чи ні? бо до мене вже 5-ий раз звонили і каза шо з мого айпі була спроба сплати переказу коштів вестерн юніон хоча я цього ніколи не робив. Кароче Мля подалі від біди повиключаю всьо з резеткі.

Опубліковано

Почекай я ше вафлю в ноуті виключу, а телеком може шось мутити чи ні? бо до мене вже 5-ий раз звонили і каза шо з мого айпі була спроба сплати переказу коштів вестерн юніон хоча я цього ніколи не робив. Кароче Мля подалі від біди повиключаю всьо з резеткі.

ты можешь быть частью "ботнета" но это как-то сильно замучено

Опубліковано

а є вже перші відгуки про послугу?

бо їй в її ж манері спілкування відповів і сказала що запросить на Суворова.....пізніше бо наразі занята...так що відгуки вже мають бути

отака панянка,

а взагалі дуже гарно всіх веселить дівчинка чи хлопчик..Браво

Опубліковано

пізно, він офлайн {tragically} і вже не прочитає цього...

Ще один доказ того, що причина таки була в холодильнику :lol:

Оу, то ми сусіди. Може знижка якась мені буде....

Бери ініціативу в свої руки. Друкуй фотку і вперед по сусідах - шукати :P

Опубліковано

Друкуй фотку і вперед по сусідах - шукати :P

заодно і реклама дівчинці. А за рекламу може вона і обслужить безкоштовно :ok2:

Опубліковано

Як тільки почали рекламувати новітнє покоління холодильників які самі через інтернет замовляють продукти я одразу запідозрив що до добра це не призведе. Дожилися! Тепер холодильники на форумах почали інтим-послуги пропонувати, і лизбійок розшукують...

Опубліковано
:0123: а постійним клієнтам знижки будуть? Хоча за такою чергою фіг постійним станеш. А як оплата картками? Як в тому анекдоті - провів між ягодицями і "ОПЛАЧЕНО" :D
Опубліковано

НУ так що товарищі хтось ходив на тест драйв?

Які враження?

Плюси і мінуси?

Всім же цікаво що то за диво...

Стількі реклами і ніяких доказів.

Опубліковано

народ, я відписався на форумі, десь відкрив її писання, моя жінка побачила, сказала, шо я через рік після весілля шлюх заводжу, зібрала речі і до мами поїхала!!! Шо робити, млін?

Опубліковано

народ, я відписався на форумі, десь відкрив її писання, моя жінка побачила, сказала, шо я через рік після весілля шлюх заводжу, зібрала речі і до мами поїхала!!! Шо робити, млін?

Для початку обов"язково показати ЦЮ тему, де видно, що вона багатьом писала, і не обов"язково чоловікам!

Якщо жінка розумна - зрозуміє, що це інтернет і тут навіть такі приколи бувають.

Опубліковано

Ппц-жена вчера родилась или ее не торкнулась рука цивилизации и интернета??Такие сообщение миллионами в день по разним вконтакте,аськам и прочим сервисам ходят.Если она "розумная" то поймет,а если не поймет-зачем тебе такая блонда :angry:

Опубліковано

Для початку обов"язково показати ЦЮ тему, де видно, що вона багатьом писала, і не обов"язково чоловікам!

чтобы оправдаться мы (мужики) кучу таких тем создадим

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...