Перейти до змісту

Обновление на Google Maps и в Google Earth!

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

луцький район гарно оновився, фотки кінця літа\початку осені

Хто користується андроід девайсами, можете спробувати оновлені Google Карти 9.0 в стилі Material Design, планово в такому варіанті будуть вони в Android 5.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

20хв тому біля Лучеська проїхав гуглмобіль, чекаємо стрітвью.)

в цьому плані гугл пасує перед яндексом ;), перегляд вулиць уже давно реалізований

бачив машинку яндекса декілька років тому, Форд Фокус чоний здається :)

Опубліковано

20хв тому біля Лучеська проїхав гуглмобіль, чекаємо стрітвью.)

От блін, завтикав запостити цю новину, думав першим буду :)

в цьому плані гугл пасує перед яндексом ;), перегляд вулиць уже давно реалізований

Пасує-то пасує, але Гугл-мобіль заїхав туди де Яндекс не захотів заїжджати. В Яндексі я бачу лише куток свого будинку, а в Гуглі зможу собі у вікно заглянути. :)

проїжджав мимо авто

Щось не помітив на ній емблем гугла

А вони зазвичай не шифруються

Погано дивився, є там напис Гугл і наліпки на капоті з назвами міст.

Опубліковано

Цікаво, коли чекати фотки на гуглі? Я сьогодні їхав за цим чудом-автомобілем)). Спочатку навіть не вкурив, що це за НЛО))). Їхав по тій дорозі,що за Порт-Сіті і Там-Тамом... Обідно буде, якщо він там просто заїхав на стоянку і не знімав в той час))).

Треба згадувати як швидко Яндекс свої карти закинув, думаю приблизно стільки само часу займе і в Гугля. Приємно, що Луцьк знімають одним з перших, поки що є лише Київ, Харків, Донецьк, Одеса, Львів, Чорнобиль, Мукачеве, Чернівці, Хотин.

• 2 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

знімки десь зроблені цієї весни, принаймі так на моїй вулиці

12 червня я бачив гугломобіль і обговорювали це в цій темі, трішки вище.

Опубліковано

як Луцьк тут побачити

Там на загальній мапі позначки червоним і поки-що є лише Львів, Київ і Донецьк. Може пізніше, а поки немає:(
Опубліковано

як Луцьк тут побачити http://www.google.co...view/#ukraine,

йдеш на "гугл мепс" і тикаєш внизу справа на чоловічка "режим перегляду вулиць", а далі, двічі на вулицю, або назву вводь...

бачив ту машину, на Грушевського, коли йшов з малим з садочка, думав що нас фоткають, але ... нема )))

таке відчуття що машина фотографувала не тоді коли їхала на вокзал (саме тоді ми її бачили), а коли поверталась

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...