Гетто Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 13:07 #51 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 13:07 не працюючий лучанин.зловмисник працював у цій майстерні різноробочим Возможно имелось ввиду, что официально он стоял на бирже труда, то есть в протоколе ДТП статус написано "безработный", а нелегально работал в мастерской, то есть работал де факто.Хотя ХЕЗ ... может и напутали чего то..
SunSeth Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 17:58 #52 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 17:58 Те що водій не зупинився говорить про те, що він виконав посадову інструкцію, тобто думав за своє майбутнє і роботу. І яка посадова інструкція у різноробочого ремонтної майстерню, що фактично викрав автомобіль?
vrm Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 18:10 #53 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 18:10 І яка посадова інструкція у різноробочого ремонтної майстерню, що фактично викрав автомобіль?посадові інструкції він побачив на дні стакана чи пляшки...
Andrew_Best Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 20:23 #54 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 20:23 Те що водій не зупинився говорить про те, що він виконав посадову інструкцію, тобто думав за своє майбутнє і роботу1. Посадова інструкція це одне, а то заподіяв тілесні ушкодження (або навіть ненавмисне вбивство) і втік з місця скоєння - то шо важливіше, йопана інструкція чи карний кодекс?2. Збив би він свою рідню, також би виконував посадову інструкцію?
SunSeth Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 20:37 #55 Опубліковано 9 Листопада, 2010 в 20:37 Чо тупим народ? Вже давно вияснили, що про інкасаторів мова не йде. Які тоді нафіг посадові інструкції?
MrVes Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 08:19 #56 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 08:19 Чо тупим народ? Вже давно вияснили, що про інкасаторів мова не йде. Які тоді нафіг посадові інструкції?В такому випадку без коментарів взагалі.1. Посадова інструкція це одне, а то заподіяв тілесні ушкодження (або навіть ненавмисне вбивство) і втік з місця скоєння - то шо важливіше, йопана інструкція чи карний кодекс?Саме це було сказано в наступних реченнях.
Phoinix Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 09:24 #57 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 09:24 а інкасаторів то всі зачмирили, ось що значить подати невірну інформацію.
Slavco Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 09:59 #58 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 09:59 Шановні бордівці, чому ми на будь-який "фас" зразу кидаємось як треновані пси. Плітки на борді процвітають, як у "жіночому" колективі. Кожен старається "проявити свідомість" шляхом написання кількасот букв, не переймаючись достовірністю та повнотою події. Якщо є що сказати - краще помовчати На рахунок пішоходних переходів: чому не вчити дітей своїм прикладом перш ніж ступити на "зебру" - впевнитись, що на тебе не наїде інкасаотор, лексус, гаєць, чи блондинка - це так важко? Дорога вона для авто, а не для пішохода. Кожного дня веду сина в школу ч-з проспект Грушевського і пр-т Перемоги (Телеком №4). Трафік і швидкості руху великі. Але завжди можна зачекати хвилину, і перейти дорогу безпечно, навіть коли поспішаєш (життя дорожче), або, як на Перемоги, зачекати поки збереться група людей, яким потрібно на "другий берег". Мамаші з дітьми поза переходом, музичні фанати з гарнітурою, які не тільки не чують, але і не бачать навколо, ділові торопиги, для яких " і пускай вєсь мір падаждьот" - це наша елементарна культура безпеки життя Я не водій, не подумайте . Просто тема вже стара як світ. І якщо ми навчились користуватись форумом -давайте навчимось переходити дороги . Щодо "їздюків", що не бачать пішоходів- інше питання, На рахунок "безбашенних інкасаторів" хочу розвіяти деякі міфи: - в нашому закладі тільки досвідчені водії; - "спішать шоб набухатись ввечері" - вони пиячать тільки по пятницях ( і дні народження зсувають на кінець тижня), тому що Водії; - 100-120 км за містом, і як всі по місту, тому що маршрути складені із запасом по часу, враховуючи пори року; - включають маячки та сирени лише при необхідності (дозволи є), їм не до дешевих понтів, і так думати є за що. Ото таке. Якщо різко - вибачаюсь, нікого не хотів образити. ЗІ. Так, мій кум - водій-інкасатор ЗІІ. Перейменуйте тему
nickel Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:39 #59 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:39 Якщо є що сказати - краще помовчати Ну а саммому промовчати, шо нікак?
Slavco Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:50 #60 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:50 Якщо є що сказати - краще помовчати Ну а саммому промовчати, шо нікак? "На рахунок "безбашенних інкасаторів" хочу розвіяти деякі міфи" Я надіюсь, що своїм постом надав деяку інформацію.
nickel Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:55 #61 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:55 Якщо є що сказати - краще помовчати Ну а саммому промовчати, шо нікак? "На рахунок "безбашенних інкасаторів" хочу розвіяти деякі міфи" Я надіюсь, що своїм постом надав деяку інформацію. 0
Volyniaka Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:58 #62 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 10:58 Якщо є що сказати - краще помовчати Ну а саммому промовчати, шо нікак? - Вы что-то сказали? - Нет. - Значит, вам нечего мне сказать? Настоящему джентльмену всегда есть, что сказать. Конечно, если он - настоящий джентльмен. (с)
nickel Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 11:01 #63 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 11:01 - Вы что-то сказали? - Нет. - Значит, вам нечего мне сказать? Настоящему джентльмену всегда есть, что сказать. Конечно, если он - настоящий джентльмен. (с) Джентельмени на Борді? Це щось новеньке
Orin Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:58 #64 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:58 І допоки постраждалі будуть і надалі , а не садити таких наєзніків нічого нічого в цій країні не зміниться. Це так... от тільки на словах все просто.Постраждалі - дружина і донька колеги по роботі. І повірте, йому зараз аж ніяк не до розборок польотів... І дружина і донька в реанімації... Ви знаєте - скільки коштує "пролежати" добу в реанімації? Оце його основне питання зараз... і від безвиході "брати гроші "на лікування" чи "матеріальну компенсацію"" - це тільки йому вирішувати...
MrVes Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:59 #65 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 13:59 Slavco, не відкрию таємницю якщо зауважу, що не тільки твій кум їздить по дорогам і майже всі бачили як їздять інкасаторські машини, особливо за містом. Я хз куди дівається їх запас часу але не кожен лексус чи мерседес за ними вженеться.Щодо "дорога для машин", то погоджуюсь, от тільки населений пунк для людей, і саме тому введені обмеження і регламент руху. Також підтвердженням даної тези є ПДР та кримінальна відповідальність водіїв, які знаходяться в значно кращому положенні, в ракурсі збереження здоров'я чи життя, в наслідок ДТП, ніж пішоходи.Це так... от тільки на словах все просто.Постраждалі - дружина і донька колеги по роботі. І повірте, йому зараз аж ніяк не до розборок польотів... І дружина і донька в реанімації... Ви знаєте - скільки коштує "пролежати" добу в реанімації? Оце його основне питання зараз... і від безвиході "брати гроші "на лікування" чи "матеріальну компенсацію"" - це тільки йому вирішувати...В мене "знайомий водій" збив старшу жінку на пішоходному. "Відкупився" ... віддав частину грошей, а коли родичі постраждалої написали відмову від позову (яку треба написати спішно) перестав оплачувати лікування і почав "морозитися". Жінка й досі шкутильгає.На протязі наступних 3-х місяців він зробив ще 2 ДТП (правда в одному був винен п'яний велосипедист). От і робіть вибір.З.І. Своїй дружині чітко сказав, що якщо мене зіб'є машина, то хочу аби водія посадили.
Tolik_lt Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 14:41 #66 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 14:41 З.І. Своїй дружині чітко сказав, що якщо мене зіб'є машина, то хочу аби водія посадили це весь заповіт, чи й з майна щось лишиш?
MrVes Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 15:02 #67 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 15:02 це весь заповіт, чи й з майна щось лишиш?Пропонуєш кредит взяти під заставу, чи просто підстібнути вирішив?
Slavco Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 15:51 #68 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 15:51 Slavco, не відкрию таємницю якщо зауважу, що не тільки твій кум їздить по дорогам і майже всі бачили як їздять інкасаторські машини - Що значить "майже всі бачили"? Це констатація факту?- працюю 8 років в структурі, крім кума ще їздить купа людей, і за весь час не було жодного ДТП з вини наших хлопців (8 років, до десятка машин) вам треба ще якісь статистичні вибірки? І хай там що, а водій -інкасатор- це професіонал. І не треба от так длубаючись у носі, не знаючи специфіки, писати просто щоб писати. ЗІ "Ізвінітє, бил напуган".
VeryFate Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 16:56 #69 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 16:56 Інкасатори їздять так, що для них всі використовують правило ДДД.
MrVes Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 17:11 #70 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 17:11 Slavco, не відкрию таємницю якщо зауважу, що не тільки твій кум їздить по дорогам і майже всі бачили як їздять інкасаторські машини - Що значить "майже всі бачили"? Це констатація факту?Це значить що не всі являються водіями і звертають увагу на те, як і з якою швидкістю їздять інкасаторські машини за містом.Те що інкасатор нікого не втулив зовсім не значить, що він не створив небезпечну чи аварійну ситуацію на дорозі.- працюю 8 років в структурі, крім кума ще їздить купа людей, і за весь час не було жодного ДТП з вини наших хлопців (8 років, до десятка машин) вам треба ще якісь статистичні вибірки? І хай там що, а водій -інкасатор- це професіонал. І не треба от так длубаючись у носі, не знаючи специфіки, писати просто щоб писати. ЗІ "Ізвінітє, бил напуган".Прикро що за 8 років не навчили ввічливості.Мої близькі родичі працюють у структурі, яка використовує спецтранспорт, хоча й з більшими перевагами в русі, ніж інкасаторська машина. Вимоги теж відповідні і карди теж, але це не значить, що в них не виникає аварійних ситуацій і їх водії завжди праві. Ваші ствердження в кращому випадку однобоке висвітлення ситуації.З.І. Поступово відпускаємо закушені вудила, ага.
Slavco Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 17:57 #71 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 17:57 Mr. Ves Ви мене переконали, відпускаю вудила, прошу вибачення за нечемність
Drammer Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 18:21 #72 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 18:21 даааа канєшно інкасаторів Ви в цій темі обі....ли по повній програмі. По перше якщо інкасаторське авто їде із увімкненими "маячками" то це не позбавляє дотримання правил дорожнього руху . А той пі...ар який збив матір і дитину на білому Т-5 вкрав дане авто і сї...ув з місця ДТП, але добре що його найшли. Правда не відомо який стан потерпілих. Надіюсь не покалічив.
valuzk Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 18:42 #73 Опубліковано 10 Листопада, 2010 в 18:42 І допоки постраждалі будуть і надалі , а не садити таких наєзніків нічого нічого в цій країні не зміниться. Це так... от тільки на словах все просто.Постраждалі - дружина і донька колеги по роботі. І повірте, йому зараз аж ніяк не до розборок польотів... І дружина і донька в реанімації... Ви знаєте - скільки коштує "пролежати" добу в реанімації? Оце його основне питання зараз... і від безвиході "брати гроші "на лікування" чи "матеріальну компенсацію"" - це тільки йому вирішувати...Візьміть в знайомого рахунок куди перерахувати гроші на лікування, або кому передати. Думаю багато хто з борди міг би підтримати людей.
Orin Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 07:23 #74 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 07:23 Всіх бажаючих допомогти потерпілим прошу перераховувати кошти сюди:Банк одержувача віділленя в м. Луцьку ПУМБ МФО 385350Код 26205024рахунок одержувача 29244803890081Призначення платежу перерахування коштів на картковий рахунок Пукалюк Віталій Володимирович.Прохання до модераторів прикріпити на початку теми.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.