Перейти до змісту

На Червоного хреста збито людину...

nameless

Рекомендовані повідомлення

не працюючий лучанин.зловмисник працював у цій майстерні різноробочим

Возможно имелось ввиду, что официально он стоял на бирже труда, то есть в протоколе ДТП статус написано "безработный", а нелегально работал в мастерской, то есть работал де факто.

Хотя ХЕЗ ... может и напутали чего то..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Те що водій не зупинився говорить про те, що він виконав посадову інструкцію, тобто думав за своє майбутнє і роботу.

І яка посадова інструкція у різноробочого ремонтної майстерню, що фактично викрав автомобіль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І яка посадова інструкція у різноробочого ремонтної майстерню, що фактично викрав автомобіль?

посадові інструкції він побачив на дні стакана чи пляшки... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що водій не зупинився говорить про те, що він виконав посадову інструкцію, тобто думав за своє майбутнє і роботу

1. Посадова інструкція це одне, а то заподіяв тілесні ушкодження (або навіть ненавмисне вбивство) і втік з місця скоєння - то шо важливіше, йопана інструкція чи карний кодекс?

2. Збив би він свою рідню, також би виконував посадову інструкцію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чо тупим народ? Вже давно вияснили, що про інкасаторів мова не йде. Які тоді нафіг посадові інструкції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чо тупим народ? Вже давно вияснили, що про інкасаторів мова не йде. Які тоді нафіг посадові інструкції?

В такому випадку без коментарів взагалі.

1. Посадова інструкція це одне, а то заподіяв тілесні ушкодження (або навіть ненавмисне вбивство) і втік з місця скоєння - то шо важливіше, йопана інструкція чи карний кодекс?

Саме це було сказано в наступних реченнях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а інкасаторів то всі зачмирили, ось що значить подати невірну інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні бордівці, чому ми на будь-який "фас" зразу кидаємось як треновані пси. Плітки на борді процвітають, як у "жіночому" колективі. Кожен старається "проявити свідомість" шляхом написання кількасот букв, не переймаючись достовірністю та повнотою події. Якщо є що сказати - краще помовчати :)

На рахунок пішоходних переходів: чому не вчити дітей своїм прикладом перш ніж ступити на "зебру" - впевнитись, що на тебе не наїде інкасаотор, лексус, гаєць, чи блондинка - це так важко? Дорога вона для авто, а не для пішохода. Кожного дня веду сина в школу ч-з проспект Грушевського і пр-т Перемоги (Телеком №4). Трафік і швидкості руху великі. Але завжди можна зачекати хвилину, і перейти дорогу безпечно, навіть коли поспішаєш (життя дорожче), або, як на Перемоги, зачекати поки збереться група людей, яким потрібно на "другий берег". Мамаші з дітьми поза переходом, музичні фанати з гарнітурою, які не тільки не чують, але і не бачать навколо, ділові торопиги, для яких " і пускай вєсь мір падаждьот" - це наша елементарна культура безпеки життя :( Я не водій, не подумайте :). Просто тема вже стара як світ. І якщо ми навчились користуватись форумом -давайте навчимось переходити дороги ;).

Щодо "їздюків", що не бачать пішоходів- інше питання,

На рахунок "безбашенних інкасаторів" хочу розвіяти деякі міфи:

- в нашому закладі тільки досвідчені водії;

- "спішать шоб набухатись ввечері" - вони пиячать тільки по пятницях ( і дні народження зсувають на кінець тижня), тому що Водії;

- 100-120 км за містом, і як всі по місту, тому що маршрути складені із запасом по часу, враховуючи пори року;

- включають маячки та сирени лише при необхідності (дозволи є), їм не до дешевих понтів, і так думати є за що.

Ото таке.

Якщо різко - вибачаюсь, нікого не хотів образити.

ЗІ. Так, мій кум - водій-інкасатор :)

ЗІІ. Перейменуйте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є що сказати - краще помовчати :)

Ну а саммому промовчати, шо нікак? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"На рахунок "безбашенних інкасаторів" хочу розвіяти деякі міфи"

Я надіюсь, що своїм постом надав деяку інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"На рахунок "безбашенних інкасаторів" хочу розвіяти деякі міфи"

Я надіюсь, що своїм постом надав деяку інформацію.

0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Вы что-то сказали?

- Нет.

- Значит, вам нечего мне сказать? Настоящему джентльмену всегда есть, что сказать. Конечно, если он - настоящий джентльмен. (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Вы что-то сказали?

- Нет.

- Значит, вам нечего мне сказать? Настоящему джентльмену всегда есть, что сказать. Конечно, если он - настоящий джентльмен. (с)

Джентельмени на Борді? Це щось новеньке :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І допоки постраждалі будуть і надалі , а не садити таких наєзніків нічого нічого в цій країні не зміниться.

Це так... от тільки на словах все просто.

Постраждалі - дружина і донька колеги по роботі. І повірте, йому зараз аж ніяк не до розборок польотів...

І дружина і донька в реанімації... Ви знаєте - скільки коштує "пролежати" добу в реанімації? Оце його основне питання зараз... і від безвиході "брати гроші "на лікування" чи "матеріальну компенсацію"" - це тільки йому вирішувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Slavco, не відкрию таємницю якщо зауважу, що не тільки твій кум їздить по дорогам і майже всі бачили як їздять інкасаторські машини, особливо за містом. Я хз куди дівається їх запас часу але не кожен лексус чи мерседес за ними вженеться.

Щодо "дорога для машин", то погоджуюсь, от тільки населений пунк для людей, і саме тому введені обмеження і регламент руху. Також підтвердженням даної тези є ПДР та кримінальна відповідальність водіїв, які знаходяться в значно кращому положенні, в ракурсі збереження здоров'я чи життя, в наслідок ДТП, ніж пішоходи.

Постраждалі - дружина і донька колеги по роботі. І повірте, йому зараз аж ніяк не до розборок польотів...

І дружина і донька в реанімації... Ви знаєте - скільки коштує "пролежати" добу в реанімації? Оце його основне питання зараз... і від безвиході "брати гроші "на лікування" чи "матеріальну компенсацію"" - це тільки йому вирішувати...

В мене "знайомий водій" збив старшу жінку на пішоходному. "Відкупився" ... віддав частину грошей, а коли родичі постраждалої написали відмову від позову (яку треба написати спішно) перестав оплачувати лікування і почав "морозитися". Жінка й досі шкутильгає.

На протязі наступних 3-х місяців він зробив ще 2 ДТП (правда в одному був винен п'яний велосипедист). От і робіть вибір.

З.І. Своїй дружині чітко сказав, що якщо мене зіб'є машина, то хочу аби водія посадили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Своїй дружині чітко сказав, що якщо мене зіб'є машина, то хочу аби водія посадили

це весь заповіт, чи й з майна щось лишиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це весь заповіт, чи й з майна щось лишиш?

Пропонуєш кредит взяти під заставу, чи просто підстібнути вирішив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Slavco, не відкрию таємницю якщо зауважу, що не тільки твій кум їздить по дорогам і майже всі бачили як їздять інкасаторські машини

- Що значить "майже всі бачили"? Це констатація факту?

- працюю 8 років в структурі, крім кума ще їздить купа людей, і за весь час не було жодного ДТП з вини наших хлопців (8 років, до десятка машин) вам треба ще якісь статистичні вибірки? І хай там що, а водій -інкасатор- це професіонал. І не треба от так длубаючись у носі, не знаючи специфіки, писати просто щоб писати.

ЗІ "Ізвінітє, бил напуган".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інкасатори їздять так, що для них всі використовують правило ДДД.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Slavco, не відкрию таємницю якщо зауважу, що не тільки твій кум їздить по дорогам і майже всі бачили як їздять інкасаторські машини

- Що значить "майже всі бачили"? Це констатація факту?

Це значить що не всі являються водіями і звертають увагу на те, як і з якою швидкістю їздять інкасаторські машини за містом.

Те що інкасатор нікого не втулив зовсім не значить, що він не створив небезпечну чи аварійну ситуацію на дорозі.

- працюю 8 років в структурі, крім кума ще їздить купа людей, і за весь час не було жодного ДТП з вини наших хлопців (8 років, до десятка машин) вам треба ще якісь статистичні вибірки? І хай там що, а водій -інкасатор- це професіонал. І не треба от так длубаючись у носі, не знаючи специфіки, писати просто щоб писати.

ЗІ "Ізвінітє, бил напуган".

Прикро що за 8 років не навчили ввічливості.

Мої близькі родичі працюють у структурі, яка використовує спецтранспорт, хоча й з більшими перевагами в русі, ніж інкасаторська машина. Вимоги теж відповідні і карди теж, але це не значить, що в них не виникає аварійних ситуацій і їх водії завжди праві. Ваші ствердження в кращому випадку однобоке висвітлення ситуації.

З.І. Поступово відпускаємо закушені вудила, ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves Ви мене переконали, відпускаю вудила, прошу вибачення за нечемність :)

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даааа канєшно інкасаторів Ви в цій темі обі....ли по повній програмі. По перше якщо інкасаторське авто їде із увімкненими "маячками" то це не позбавляє дотримання правил дорожнього руху . А той пі...ар який збив матір і дитину на білому Т-5 вкрав дане авто і сї...ув з місця ДТП, але добре що його найшли. Правда не відомо який стан потерпілих. Надіюсь не покалічив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І допоки постраждалі будуть і надалі , а не садити таких наєзніків нічого нічого в цій країні не зміниться.

Візьміть в знайомого рахунок куди перерахувати гроші на лікування, або кому передати. Думаю багато хто з борди міг би підтримати людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх бажаючих допомогти потерпілим прошу перераховувати кошти сюди:

Банк одержувача

віділленя в м. Луцьку ПУМБ МФО 385350

Код 26205024

рахунок одержувача 29244803890081

Призначення платежу перерахування коштів на картковий рахунок Пукалюк Віталій Володимирович.

Прохання до модераторів прикріпити на початку теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...