Перейти до змісту

На Червоного хреста збито людину...

nameless

Рекомендовані повідомлення

та йоп! Ті сирени чути за декілька кварталів.

Я щось ніколи не бачила інкасаторів з сиренами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

та йоп! Ті сирени чути за декілька кварталів.

Я щось ніколи не бачила інкасаторів з сиренами...

а їм і не положено їх мати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я бачив. Та й по першому повідомлення можна зрозуміти, що таке буває

Машина інкасаторів збиває двох людей, на очах у всієї вулиці прохожих і несеться з завиванням далі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина інкасаторів збиває двох людей

"шо? апять?" ("Жил был пес")

нє, ну це просто ппц...

пацани, надо шота рішать. давайте скінемся на ствол і будем помаленьку наказувать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Машина інкасаторів збиває двох людей

"шо? апять?" ("Жил был пес")

нє, ну це просто ппц...

пацани, надо шота рішать. давайте скінемся на ствол і будем помаленьку наказувать...

а що з таким ніком і без ствола? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нік в тебе якраз для такого діла підходить :)

З.І. Соррі за оффтоп.

а що з таким ніком і без ствола?

Випередив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вообще-то у меня сомнения по поводу того,что инкассаторы не должны останавливаться в подобных случаях.

завтра у знакомого распрошу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Помітила, що подібні речі трапляються останнім часом частіше... Чи то просто частіше про них говорять... НЕ можна так. НЕ ТРЕБА ТАК!

Сейчас очень плохая погода для езды, вечер, моросит дождь, встречные фары очень трудно видно пешеходов очень... Пешеход думает что у тебя фары то ты все видишь но это не так, видит какраз пешеход, встречка слепит (особенно если какойто мудак с китайским ксеноном) + дождь, любой автомобилист ненавидит эту погоду, зимой в такое время в 1000 раз лучше видно. Надо быть очень осторожным ехать не спеша и притормаживать при любом переходе и приграде которая загораживает видимость пешехода. К сожалению ( наши люди что автомобилисты что пешеходы иногда преувеличивают свои возможности и получается то что имеем (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут трохи особлива спецслужба. Здається, вони не мають право зупинятись якщо везуть купу бабла з точки А в точку В - на те їм і маячки зверху, і сирена. Але подія справді страшна. Хоча не все зрозуміло: якщо була сирена і маячки зверху блимали, то якого х жінка з дитиною робили на дорозі? Було б більше фактів, то можна було б якось краще оцінити те, що сталось...

Ну в Іраку найманці теж по такому принципу працюють, але коли вони там постріляли троха цивільних, то їх там намилили. А в нас гірше ніж в "черножопих"??? :smile3:

Взагалі по інструкції більш ніж переконаний що без ЧП гнати на всіх парах вони не мають права і зобовязані хоч якось дотримуватись мінімуму ПДР.

Може водія налякав жигулик що вже 100м їде за інкасаторськоою машиною? :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хтось в курсі а що з тою жінкою і її дитиною? живі здорові?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офтоп

а що з таким ніком і без ствола? ;)

криза...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хтось в курсі а що з тою жінкою і її дитиною? живі здорові?

ось що пишуть "Волинські новини" :

На вулиці Червоного Хреста у Луцьку невідомий водій автомобілем «Фольксваген» 8 листопада збив 27-річну жінку з 3-річною дочкою, а сам зник з місця пригоди.

Зараз особу водія-втякача встановлюють правоохоронці, повідомили у ВЗГ УМВС в області.

Пішоходи – мешканці обласного центру – з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в реанімаційне відділення центральної міської лікарні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво. Є свідки, знають, що автомобіль інкасаторів і, раптом, невідомий водій.

"ПрівЄтбанківський" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і вилазить боком владі ненормальна процедура встановлення пішохідних там, де попросять люди :(

І нікого не цікавить, що для переходу треба певні технічні передумови. А пішоходів не цікавить, що в вечірню пору в світлі зустрічних фар їх абсолютно не видно і якщо ще вдень можна різко загальмувати перед вилупком який вискочив на перехід, то вночі він повторить подвиг оленя на капоті.

По випадку з матіррю і інкасаторами:

я так і незрозумів на переході чи ні.

що з ними далі сталось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно вилупка на дорозі :) Я саме так кожний раз змушений себе вести на переході, що на площі Грушевського. Абсолютно ніхто не зупиняється на зебрі(((( Аж доки не ступлю на дорожнє полотно, а зі сторони не почую звук гальм :( Абсолютна більшість водіїв не зупиняються коли бачать людину, що очікує на переході. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю точно де саме ця аварія трапилась але на перехресті вул. Ч. Хреста і Ковельської (напрти ПАККО) аварії чуть не через день.

Питання - якого х.. там не зробити регульований пішохідний перехід??? Не раз сама була свідком, коли люди переходили по переходу до пакко і в той час як машина з першої полоси зупинялась, то завжди якийсь мудак вилітав на всхіх парах з крайньої правої полоси, навіть не задумуючись щоб хоть трохи зменшити швидкість перед переходом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поправте, якщо я щось не доганяю.

По-перше не можу згадати жодного випадку, коли б інкасатори їхали з мигалками і сиреною. Так це все на машинах стоїть, але певне використовується тільки в конкретних випадках. Інакше в нас в місті гул сирен був фактично постійний. По-друге, в яких таких нафіг випадках інкасатор, який тупо їде по графіку, має кудась перти і включеною сиреною?!!! Це що швидка, міліція, чи пожежна, де зазвичай стоїть питання людського життя. Чи від швидкості його пересування залежить безпека того бабла, що в машині?! За ним що хтось женеться по місту і хоче те все відібрати. По- третє знаючи кілька випадків з роботи луцьких інкасаторів, а саме їх повне розп...во і пофігізм по відношенню до будь-яких правил безпеки, фактично впевнений що той козел за рульом, тупо спішив поскоріше закінчити роботу, бо його кум запросив після роботи набухатись в барі чи щось подібне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/news/extreme/vodiy_shcho_zbyv_matir_z_dytynoyu_buv_na_chuzhomu_avtomobili/

Водій, що збив матір з дитиною, був на чужому автомобілі

Автомобілем «Фольксваген Т-5», що 8 листопада у Луцьку на вулиці Червоного Хреста наїхав на матір із 3-річною дитиною, керував п’яний водій.

Пішоходи переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Водій з місця ДТП втік, розповіли в УДАІ Волині.

Шляхом оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ виявили автомобіль поблизу на сусідній вулиці.

Уже відомо, що на момент скоєння ДТП ним керував 24-річний не працюючий лучанин. Чоловік – раніше судимий. До того ж він був п'яний і без посвідчення водія, оскільки за рішенням суду позбавлений права керування транспортними засобами.

З'ясувалося, що власники «Фольксвагена Т-5» здали автомобіль у ремонтну майстерню для фарбування, а зловмисник працював у цій майстерні різноробочим і вирішив скористатись автомобілем для власних цілей.

Зі слів винуватця ДТП, за кермом він був тверезий, але після того, як поїхав з місця автопригоди, залишив автомобіль поблизу, купив собі спиртне і, повернувшись, весь час вживав спиртне та стежив за подіями. Добровільно зізнатися у скоєному не зміг, бо, мовляв, дуже злякався.

Довідково:

За 10 місяців цього року на території Волинської області зареєстровано 132 дорожньо–транспортні пригоди за участю пішоходів, в яких 19 людей загинуло, 119 – отримали травми. З них з вини пішоходів - 56 автопригод, в яких 7 людей загинуло, 50 травмовано.

20 ДТП за цей рік сталося через порушення правил проїзду пішохідних переходів, у яких троє людей загинуло, 20 - травмовано.

Державтоінспекція Волині закликає учасників дорожнього руху бути особливо уважними й обережними на дорозі в осінню пору. Зараз дуже рано сутеніє, а дощі погіршують видимість.

Р.S.Вопрос от меня: К чему сдесь инкасаторы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а інкасатори, я так поняв, просто рядом проїзджали.

ги, а скільки пафоса розлито на основі уривків фактів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Выделю несколько цитат, которые и намутили всё движение:

Їхав у тролейбусі, як правило в транспорті я читаю і особливої уваги на все інше не звертаю. Так, вечір, темно, дощ, дорога блищить і не видно нічого.

а местонахождение инкассаторов и ДТП совпало во времени и приблизительном пространстве.Вот топикстартеру и привидились.

Казалось б, при чём здесь Лужков ? (с) С.Доренко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стосовно вилупка на дорозі Я саме так кожний раз змушений себе вести на переході, що на площі Грушевського.

стати на початок зебри і вибігти на 1,5-2 метри від краю дороги це ж не одне і те саме.

Я як переходжу дорогу, то стаю на початок зебри на проїжджій частині і дивлюсь вліво, якщо водій зупиняється - переходжу, ні - краще зачекаю, зупиняти авто на ходу голими руками ще невмію. А коли якесь *@%*() йде, говорить по телефону, недивлячись виходить на перехід за 4-5 м від авто то ви мені вибачне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лично я перехожу дороги именно так, как сказал keepo, при чём вдвойне осторожно, потому что слушаю наушники, и ориентируюсь практически полностью на визуализацию.

Но часто вижу этих... с мобилами, или теми же наушниками, которые уткнут морду в асфальт и валят, не видя и не слыша ничего вокруг.При чём бывает, что почти бегом передвигаются.Из - за таких придурков даже нормальные водители имеют шанс ни за что ни про что моментально пересесть с кабины на нары...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що водій не зупинився говорить про те, що він виконав посадову інструкцію, тобто думав за своє майбутнє і роботу. А от про майбутнє постраждалих він не думав аніразу. І допоки постраждалі будуть і надалі брати гроші "на лікування" чи "матеріальну компенсацію", а не садити таких наєзніків нічого нічого в цій країні не зміниться.

Хорошою аналогією є те, як щимлять правопорушника, який заподіяв шкоду копу в Америці. Ми ж пишемо що мамаша дура і т.п. ... може й дура, але життя не повинно бути ціною.

стати на початок зебри і вибігти на 1,5-2 метри від краю дороги це ж не одне і те саме.

Я як переходжу дорогу, то стаю на початок зебри на проїжджій частині і дивлюсь вліво, якщо водій зупиняється - переходжу, ні - краще зачекаю, зупиняти авто на ходу голими руками ще невмію. А коли якесь *@%*() йде, говорить по телефону, недивлячись виходить на перехід за 4-5 м від авто то ви мені вибачне...

Все вірно, от тільки за першим авто їде наступне та й зустрічна смуга нікуди не ділась - там окуні теж можуть обганяти чи говорити по телефону.З.І. Завжди намагаюсь вийти на регульоване світлофором перехрестя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли якесь *@%*() йде, говорить по телефону, не дивлячись виходить на перехід за 4-5 м від авто то ви мені вибачне...

а скільки випадків коли людина вже на середині пішоходу а деякі дол...би навіть не пригальмують а перед самим носом проносяться.

Тут звинувачувати тільки пішоходів чи водіїв не можна, в різних ситуаціях то один то другий винуваті. Але оскільки автомобіль є підвищеним джерелом небезпеки водій має нести відповідальність за нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уже відомо, що на момент скоєння ДТП ним керував 24-річний не працюючий лучанин. Чоловік – раніше судимий. До того ж він був п'яний і без посвідчення водія, оскільки за рішенням суду позбавлений права керування транспортними засобами.

З'ясувалося, що власники «Фольксвагена Т-5» здали автомобіль у ремонтну майстерню для фарбування, а зловмисник працював у цій майстерні різноробочим і вирішив скористатись автомобілем для власних цілей.

ніпонятно... Отак завжди плутанина чи недостовірність фактів робить свою справу. До речі це дуже поширений випадок таких ось покатушок робітників сто на чужих авто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...