Перейти до змісту

Собака vs Велосипедист

Superman

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да ладно, зачем нам питарды? я сегодня хорошо так, от души порычал на какую-то шавку, которая решила выслужиться перед хозяином и с гавканьем бежала за байком. окуел и хозяин и шавка :smile3:

Опубліковано

Я позавчора вночі.. їду по вул. Червоного Хреста... темно, як в ж..пі. )))

І тут чую звук, який важко з чимось сплутати... якщо хоч раз його чув. Це був звук кігтів об асфальт.. ні гавкання, ні гарчання... це було сприйнято втомленим мозком.., як прямий укол адреналіну в серце.. ))) Реакція була миттєва: вищу передачу на манетці і по педалях... і так 3-4 рази..)))) На круг Володимирська-Львіська я вже вилетів на швидкості 44 км/год..))) каденс був напевно в районі 150.. і то як мінімум. )))

Гналась мені на переріз здоровенна дворняга.. типу якийсь метис вівчарки. Не було коли мені її роздивлятися..))) Ось така історія.. думаю вкусила б падла.. якби не смився...)) Собака, по ходу, з двору... хозяйська.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А адреналін з серця в памперс не випав? :D

А якщо серйозно, реально страшно. Сьогодні зранку на Данила Галицького погналась за мною подібна велика тварюка. Якби за ногу схопила, могла б і на асфальт покласти... Теж став на педалі і розігнався більше 40 км.год. Стріляти їх треба нафіг.

Опубліковано

Проблема більшості велосипедістів в тому, що вони не знають "повадок дікого зверя". Тобто мала практика спілкування з псінами.

Многа разів собаки гавкали і бігли за мною, сучка в дома, запах присутній. А мені пофіг на них, я відчуваю коли може вкусить(аби 10 раз за рік назбиралось).

Опубліковано

Проблема більшості велосипедістів в тому, що вони не знають "повадок дікого зверя". Тобто мала практика спілкування з псінами.

Многа разів собаки гавкали і бігли за мною, сучка в дома, запах присутній. А мені пофіг на них, я відчуваю коли може вкусить(аби 10 раз за рік назбиралось).

Собак действительно много. Петарды помогают))))

Опубліковано

Обычный СО2 шаромет решает все проблемы.

И урона собаке почти никакого, если случайно в ушную раковину или в глаз не попасть (что почти нереально с точностями этих девайсов) и эффект потрясающий.

Опубліковано

Коли є можливість і бажання -- прискорююся і по тому...

Свої способи:

- акуратненько гальмую, розвертаюсь до собак передом і ГАВКАЮ. Собаки @%уєвають і драпають.

За декілька таких зустрічей розвинув "рико-гав" потрібної гучності і тональності :).

Опубліковано

довелось якось задушити вовкодава, лежав в обнімку з ним на землі з півгодини, поки мене люди від мертвого тєла не відтянули. Тоді я днів зо три не говорив і не хавав, стрес, кулє

Опубліковано

оце ж ти псіх :g05: Чого душив? Така шалена любов до собак шо аж переборщив з обнімашками? Чи просто любиш душити все шо душиться?

Хачю всю історію дракі са смєртєлльним ісходом!!

Опубліковано

псіх не псіх.. не знаю, як би ти поступив. Діло було в Ладижині, їздив до троюродного брата. Мені було 13 чи 14 років, компанією йшли на діскач. Я відстав від них, на телефоні йшов клацав. І почув такий тупіточок ніжок, тидик-тидик.. а далі все було дуже швидко - воно біжало збоку з сусіднього двора, волкодавчик мохнатий з телятко. Короче я став на поготову, а коли тєло пригати почало рванув в бік троха і схватив за шияку, та так і впав з ним і душив. Брат з компаною вернувся, бо завтикали мене і почали шукати, де дівся. Єлє мене від собаки відірвали. Отака історія. Ворогу не побажаєш

Опубліковано

знаєш, як воно, лежати і думати, вирветься скотина і перегризе мені горлянук, чи хватить ссили рук. Реально казали шо хватка мертва в мене була, єле розцепили руки

між іншим після цього собак ненавиджу, шо природньо. Але цуцика з місяць назад з під забору витяг (він там застряг) :smile3:

Опубліковано

ого. То вона на тебе бігла чи просто повз пробігала? Не знаю як там насправді було, але я б душив якби мене вже гризли, а не превентивно вбивав всіх кого боюсь :)

Опубліковано

дядьку, легко казати

вовкодав не гризе, а за горло тяп - в нього тактика така, і він розгону давав на мене, явно

Опубліковано

малось на увазі - в моїй ситуації думати "кинеться-не кинеться" було б явною дурістю.. та я й не встиг тоді думати!

eNyk, але перед ким я виправдовуюсь? перед теоретиком-гуманістом? м-да, не варто. Дякуй, шо ти не був на моєму місці, гуманіст-теоретик

Опубліковано

я б душив якби мене вже гризли, а не превентивно вбивав всіх кого боюсь :)

ну ти нам свою історію розкажеш коли з тобою щось схоже станеться <_<

p.s. не дай боже, звичайно.

Опубліковано

псіх не псіх.. не знаю, як би ти поступив. Діло було в Ладижині, їздив до троюродного брата. Мені було 13 чи 14 років, компанією йшли на діскач. Я відстав від них, на телефоні йшов клацав. І почув такий тупіточок ніжок, тидик-тидик.. а далі все було дуже швидко - воно біжало збоку з сусіднього двора, волкодавчик мохнатий з телятко. Короче я став на поготову, а коли тєло пригати почало рванув в бік троха і схватив за шияку, та так і впав з ним і душив. Брат з компаною вернувся, бо завтикали мене і почали шукати, де дівся. Єлє мене від собаки відірвали. Отака історія. Ворогу не побажаєш

g05.gif Да ну, прям уж волкодава душил? Так и скажи что дворнягу безродную)))))))))

вовкодав не гризе, а за горло тяп - в нього тактика така, і він розгону давав на мене, явно
Большего бреда еще я не слышала
Опубліковано

я б душив якби мене вже гризли, а не превентивно вбивав всіх кого боюсь :)

ну ти нам свою історію розкажеш коли з тобою щось схоже станеться <_<

p.s. не дай боже, звичайно.

похожее с нами происходит каждый день) собаки мимо бегают

• 4 місяця потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

недавно випробував нову техніку від собак!!коли вони починають гавкати я зупиняюсь,Беру в рукі вєл!! починаю крутитися і напрамлятися в їхню сторону!! Це виглядає по дибільному але помагає.

Є ще 1 варіант плювати на них незнаю чого але якшо попасти на морду вони втікають

Опубліковано

Вожу з собою 1,5 м доброго тросу з вузликом на кінці.

Дехто зі знайомих фрірайдерів планує апгрейд з бейсбольної битки на пневмат.

По-іншому з ними не зя :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...