Перейти до змісту

Робота в інтернеті

MassimoUA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Судячи по прикладу, який ви показали не зрозуміло чим ви збираєтесь допомогти у створенні та оптимізації сайту!

а) тайтл "Красивый строительний блог" це верх оптимізаціїї, мене просто порвало )

б) публічний шаблон, нічого не змінили, навіть полінувались перекласти на російську!

в) про яку допомогу в оптимізації може іти мова, якшо на вашому сайті навіть не настроєна зрозуміла структура урлів. Наприклад, не stroj-dom.com.ua/?p=391 , а stroj-dom.com.ua/razvitie_dizajna.

г) вы вище писали, що хотече посилання з "сєток" сайтів, підуть ті "сєткі" разом з вашими "сєтками" в бан.

д) наврят чи проживе такий сайт 3 місяці в індексі з таким підходом, при нинішніх фільтрах Яндекса.

е) дуже пізно ви починаєте бізнес на торгівлі ссилками, воно вже відходить, тим паче на такому рівні як...

ЗІ. Є багато інструментів та напрацюваннь по массовому "клепанию сеток", все автоматизовано від а до я. В день можна створювати десятками сайтів по 1000+ сторінок.

І взагалі не зрозуміла суть вашої теми??? Купіть ссилок на свої сайти і не морочте ні собі, ні людям голову.

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Судячи по прикладу, який ви показали не зрозуміло чим ви збираєтесь допомогти у створенні та оптимізації сайту!

а) тайтл "Красивый строительний блог" це верх оптимізаціїї, мене просто порвало )

б) публічний шаблон, нічого не змінили, навіть полінувались перекласти на російську!

в) про яку допомогу в оптимізації може іти мова, якшо на вашому сайті навіть не настроєна зрозуміла структура урлів. Наприклад, не stroj-dom.com.ua/?p=391 , а stroj-dom.com.ua/razvitie_dizajna.

г) вы вище писали, що хотече посилання з "сєток" сайтів, підуть ті "сєткі" разом з вашими "сєтками" в бан.

д) наврят чи проживе такий сайт 3 місяці в індексі з таким підходом, при нинішніх фільтрах Яндекса.

е) дуже пізно ви починаєте бізнес на торгівлі ссилками, воно вже відходить, тим паче на такому рівні як...

ЗІ. Є багато інструментів та напрацюваннь по массовому "клепанию сеток", все автоматизовано від а до я. В день можна створювати десятками сайтів по 1000+ сторінок.

І взагалі не зрозуміла суть вашої теми??? Купіть ссилок на свої сайти і не морочте ні собі, ні людям голову.

Сайт успешно проиндексирован Гуглом(172) и Яндексом(214). На Мералинксе разместил 4 статьи на трастовых сайтах + прогнал по соц-закладкам. Скоро ап Яндекса, надеюсь и Гугл обрадует. Про успешность такого блога поговорим после апа...

Сетки делаются грамотно, сайты размищаем на разных ip. Весь контент желательно авторский, или рерайт. В крайнем случае скан. А в бан попадают вот те о которых вы пишете (десятками сайтів по 1000+ сторінок).

Да, эпоха продажи ссылок уходит в небытие, согласен... Но биржи будут дальше развиваться, сайты нужно делать для людей, то есть наполнять качественным контентом и без зароботка никто не останется.

Опубліковано

А що зараз актуально? Дійсно цікаво, не підколка.

Опубліковано

А що зараз актуально? Дійсно цікаво, не підколка.

Актуально робити корисні сервіси для людей і не думати про SEO. Але то є затратно: програмісти, дизайнери, контент менеджери. Ідея повинна бути класна, професійна реалізація. Грубо кажучи без спонсора тяжко буде.

Але я впевнений на сто відсотків, що класний СДЛ (сайт для людей) окупиться декілька разів.

Опубліковано

...

Точно. "Красивый строительний блог" - це типовий сателіт (або по простому - гавносайт), СДЛом там і не пахне, для того тра над ним працювати день і ніч. Наскільки я зрозумів, автор пропонує клєпати такі ж сателіти, регати їх в сапі, продавати ссилки і таким чином озолотитися. Дійсно, починати треба було трохи раніше, зараз ця тема вже іде на спад.

Опубліковано

Тема іде на спад через істерію навколо Гуглівського апдейта ПР (PageRank). Тобто ПР у кожного сайту постыйно оновлюэться, але цього не видно вебмастеру і відповідно біржам. Тобто тяжко визначати з яких сайтів купляти ссилкі. Ця проблема вирішиться в любому випадку. Два варіанта: на Новий рік відбудеться апдейт і будем далі жити заробляти не тужити, або показниками якості сайтів будуть показники якості трафіку і біржі під нього перестрояться.

Користь ссилок: це дуже складна тема і в однопу пості її не викладеш. Ссилкі бувають різні і в різних ситуаціях мають різне призначення. Але в любому випадку в біржах ссилок крутяться великі гроші. Біржі з часом еволюціонують: колись ми мали каталоги, потім сапу, зараз Мералінкс, Гоугетлінкс. Для розміщення наприклад на мералінксі треба написати унікальну, цікаву статтю 2000 знаків. ССилка знизу сайта і ссилка у великій статті мають різне значення.

Опубліковано

ок.

В ідеалі буде так: припустим заплатив за хостинг домен, хай буде 120грн. далі сижу пишу унікальий контент 1 годину щодня. чз місяць проіндексується, апнеться і тд.

отже:

потративши 30 годин, 150 грн я буду отримувати 8 грн в день.

хай місяць - два провисить, потім чз якійсь лівий лінк сайт тупо забанять.

нафікнада така робота і інтернеті, чи я чогось не розумію?

Опубліковано

ок.

В ідеалі буде так: припустим заплатив за хостинг домен, хай буде 120грн. далі сижу пишу унікальий контент 1 годину щодня. чз місяць проіндексується, апнеться і тд.

отже:

потративши 30 годин, 150 грн я буду отримувати 8 грн в день.

хай місяць - два провисить, потім чз якійсь лівий лінк сайт тупо забанять.

нафікнада така робота і інтернеті, чи я чогось не розумію?

В мене ще жодного домену не забанили, головне якісний контент, як його робити я допоможу, підскажу. В мене сайти з копіпастом з індекса не вилітають. В мене є досвід такої роботи. Якщо у вас його немає, вибачте це ваші проблеми.

І ще у вас буде власний сайт...

Опубліковано

І чому 150 грн в місяць? чому не 10 раз по 150 грн? головне це мати джерело контенту. Або можна за нього заплатиити (від 0,60 до 1,5 у.е за 1000 знаків).

Я наприклад для блога, який згадав в першому пості закупив ссилкі по 10 - 15 доларів кожна. Я плачу і решта платить. Зробіть ваш блог чи сайт популярним...

Опубліковано

^_^ хочу!

а робиться це так:

1. Закупляється партія доменів штук 50-200 за оптовими цінам.

2. Налаштовується cms, видирається контент (видозмінюється - легкий копірайтинг) і заливається на сайти автоматично. (є парсери кагбе)

3. здійснюється прогонка цього всьо.

це все робиться в напіватоматичному режимі, тоді це приносить якісь прибутки. і працюють люди повний робочий день, професійно, із знанням всіх нюансів.

тому ваші ігри це дитячі забавки для вбиття часу. або точніше:

Это из сферы "Даже бомж из Уфы зарабатывает 300 долларов в месяц, а ты лошара"
Опубліковано

Ну ок, вам потрібні докази успішності такої діяльності. Я при вас створив блог, наповнив, скоро перший ап ТІЦ. Покажу вам свої успіхи, а вам тоді вирішувати...

Опубліковано

я тут почитав дану тему... masimo- чього ти ше не міліонер?

якщо твоя схема дійсно була б вдалою і приносила б хоть якійсь стабільний прибуток то ти б не шукав би когось, а тебе б шукали б!

П.С. де модератори?

Опубліковано

Ну ок, вам потрібні докази успішності такої діяльності. Я при вас створив блог, наповнив, скоро перший ап ТІЦ. Покажу вам свої успіхи, а вам тоді вирішувати...

а вище ти писав, що сеткі грамотно строїш), покажи скрін сапи свій, от тоді побачим успіхи.

Ти пишеш, що пачками мої ГСи вилітають, так твій блог ним і є , я обгрунтовував вище, чому. Якщо думаеш що контент відсканив і це СДЛ - далеко не так.

В тебе ж класний сайт є нашо тобі ті сателліти???)

^_^ хочу!

а робиться це так:

1. Закупляється партія доменів штук 50-200 за оптовими цінам.

2. Налаштовується cms, видирається контент (видозмінюється - легкий копірайтинг) і заливається на сайти автоматично. (є парсери кагбе)

3. здійснюється прогонка цього всьо.

це все робиться в напіватоматичному режимі, тоді це приносить якісь прибутки. і працюють люди повний робочий день, професійно, із знанням всіх нюансів.

тому ваші ігри це дитячі забавки для вбиття часу. або точніше:

Это из сферы "Даже бомж из Уфы зарабатывает 300 долларов в месяц, а ты лошара"

Ну прям всю схему спалив ) Шкода що вже не працює як раніше.

Опубліковано

І чому 150 грн в місяць? чому не 10 раз по 150 грн? головне це мати джерело контенту. Або можна за нього заплатиити (від 0,60 до 1,5 у.е за 1000 знаків).

Я наприклад для блога, який згадав в першому пості закупив ссилкі по 10 - 15 доларів кожна. Я плачу і решта платить. Зробіть ваш блог чи сайт популярним...

На рахунок 10 по 150 абсолютно згоден, головне хороший сайт мати. На рахунок закупки 4-5 ссилок по 10-15$ - не варто. Для тиц краще б купили 50 по 1 у.е., головне тематичных.

Успіхів в роботі! Нічого поганого сказати не хотів, вибачаюсь, просто висловив думку з приводу, так як тема мені дуже близька.

Опубліковано
Ну прям всю схему спалив
е був секрет?)

чому вже непрацює?

лінк в студію!

З.І. модераторів прошу не закривати тему

Опубліковано
лінк в студію!

З.І. модераторів прошу не закривати тему

хай викладе лінки, і потом хай закривають :blink: бо знов шось навіює на думку, що це очередний лохотрон!

Опубліковано

по-моєму, якщо ти не веб-дизайнер, поліграфіст, програміст чи професійний рекламіст, тобто ПРОФЕСІОНАЛ, то про задовільний заробіток в Інтернеті говорити в 99% СМІШНО і ТУПО. А так, дітям на радість, в якості досвіду, ну і як хоббі, досить сумнівне :closedeyes:

Опубліковано

хай викладе лінки, і потом хай закривають :blink: бо знов шось навіює на думку, що це очередний лохотрон!

Якщо будуть закривати теми через те, що комусь щось навіяло в голову, то прийдеться взагалі форум закрити - тут таких аж забагато, в яких в голові вітер віє. Знаю автора, не знаю чи він щось заробляє на цьому, але те що він не лохотронщик, то факт.

Опубліковано

Якщо будуть закривати теми через те, що комусь щось навіяло в голову, то прийдеться взагалі форум закрити - тут таких аж забагато, в яких в голові вітер віє. Знаю автора, не знаю чи він щось заробляє на цьому, але те що він не лохотронщик, то факт.

Поддельники? :smile3:

Опубліковано

я тут почитав дану тему... masimo- чього ти ше не міліонер?

якщо твоя схема дійсно була б вдалою і приносила б хоть якійсь стабільний прибуток то ти б не шукав би когось, а тебе б шукали б!

П.С. де модератори?

На даний момент мій прибуток з сапи становить 180 долл в місяць. І я не хочу зациклюватися на сапі, мене більше цікавить гоугетлінкс і мералінкс.

Я думаю форуми існують для спілкування, обміном досвідом, пошуком друзів партнерів.

Опубліковано

На рахунок 10 по 150 абсолютно згоден, головне хороший сайт мати. На рахунок закупки 4-5 ссилок по 10-15$ - не варто. Для тиц краще б купили 50 по 1 у.е., головне тематичных.

Успіхів в роботі! Нічого поганого сказати не хотів, вибачаюсь, просто висловив думку з приводу, так як тема мені дуже близька.

Нарахунок порад щодо закупки ссилок згоден. Я просто вирішив для початку закупити трастових ссилок, щоб сайт не попав в пісочницю. Потім обов'язково закуплю дешевих ссилок.

Опубліковано

Для тих, хто вимагає лінк. Скоро апдейт тіц. По його результатам вирішу в яку біржу додаватися. Тоді і дам лінк. Зараз я кліпаю під цей блог живі журнали, блогспоти, вордпресси. В середньому треба получити 100 гавноссилок, щоб отримати тіц 10.

Опубліковано

seibor контент не скан, а глубокий рерайт 100 % унікальність. Купив 100 статей по 1000 знаків кожна, заплатив 100 баксів (можна знайти дешевше). Як на мене статті цікаві, можливо комусь будуть корисні. Звичайно це не зовсім СДЛ, але й не рахую його гавносайтом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...