Перейти до змісту

Збій в роботі МТС?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь так з годинку тому почалося щось дивне - не можу практично нікуди додзвонитися...І мені лиш смс-ки приходять "Вам дзвонили...". Почав грішити на телефон, але випробував три різні телефони, три різні МТС картки - всьо то ж саме. І, ніби, мережа не мала б бути перевантажена - не Новий ж Рік...Хтось ще зіткнувся з таким глюком? І що б це могло бути?

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У меня дома так постоянно уже пару лет. Глушилку какую-то поставили, очевидно :D

Местоположение своё менял?

Опубліковано

У меня дома так постоянно уже пару лет. Глушилку какую-то поставили, очевидно :D

Местоположение своё менял?

Так точно!...Якщо то глушилка, то...Хотю собі таку!! Накриває від закінчення Вишкова і аж до мосту на пр. Перемоги))

Опубліковано

І в мене проблеми з МТС-звязком.

Прошу вибачення у учасника форуму ValD, з яким мали зустрітися у справі.

СМС про те, він телефонував отримав, але звязку не маю.

Зараз намагався зателефонувати до знайомого-теж смс приходить, а зателефонувати неможливо.

Опубліковано

це мабуть глюки в мтс. бо сьогодні неможливо було поповнити рахунок у салонах мтс

Опубліковано

не только контрактников, у меня "супер мтс" - жена с 16:00 дозванивалась ко мне с 3-ого раза, и смс-ки постоянно валят "вам звонили"

Опубліковано

хм... А я спокійно дозвонювався) В період з 17 вечора чотири рази дзвонив і все норм)

а от знайомий каже, що в нього теж глюки. ніпанятна

Опубліковано

Це кошмар якийсь із зв"язком! Але ще більше дратує, коли до мене нарешті додзвонювались з претензіями, де це я пропала, чому не в мережі. Але то мені в іншу тему:D

Опубліковано

Ще райони теж вказуємо, вже відомо про Вишків з Привокзальним, в мене на Київській та сама фігня. Теж три телефони з картками перевірено, і контракт і неконтракт - глючить МТС. І то так бачу неподєцкі.

Останнім часом нічого не попереджали про якісь сонячні викиди аномальні, бо якщо щось було то електроніка враз глючить.

Опубліковано

Нарешті налагодився зв'язок. Прийшла купа смс-ок, що до мене дзвонили..

Аналогічно, купа смс. Звязку не було на пр.Молоді

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...