Перейти до змісту

Водительское Голосование

DarkMonk

154 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну вот такой опросец касательно личной безопасности и безопасности пасажиров..

экак тебя зацепило)))

Опубліковано

Я рахую, що пристібатися чи ні це індивідуальне право кожного.

На інших учасників дорожнього руху це не як не впливає. Ремені безпеки зковують рухи, передушуть особливо в зимовий час, коли ти в кофті/курточці.

Опубліковано

Ніфіга вони не сковують, і, тим більше, не передушують. Пристібаюсь завжди, навідь якщо за хлібом їду.

Прогнозую голосування - нас таких меншість.

Опубліковано

Пристібаюсь завжди, навідь якщо за хлібом їду.

А мотивація яка?

Проста, шпілька в право, від ідіота по зустічній. Фонарний стовб :)

Опубліковано

Ну чому ж меншість?! От коли в мене був ваз 2106 то я не прищібався - там в аварійних випадках краще відразу ж випригувати з машини (менше покалічешся   :(  ), а тепер в мене іномарка, то краще прищепнутися, бо подушка може нашкодити більше ніж ДТП   :D(моя думка)

Опубліковано

Аналогічно пристібаюсь і пасажирів на передньому сидінні заставляю. Перш за все безпека, і 80 грн економії коли ДАЙці зупиняють.

Я рахую, що пристібатися чи ні це індивідуальне право кожного.

На інших учасників дорожнього руху це не як не впливає. Ремені безпеки зковують рухи, передушуть особливо в зимовий час, коли ти в кофті/курточці.

а як ПДР, чи це теж в кожного індивідуально?

Не знаю які в тебе ремені безпеки, але якщо наступного разу коли застібнешся сковуватимуть, то ти потяни ремінь трохи більше, щоб не душив.

Опубліковано

А мотивація яка?

Дивне запитання. Ти коли-небудь бився носом об переднє сидіння при зіткненні на швидкості 50 км? Я - так. Мяко кажучи дуже неприємно. А сидів би посередині - зустрівся б з лобовим склом.

Так що мотивація, цуко, проста - ремінь, як мінімум, береже здоров'я. А завжди пристібаюсь, тому що ніколи не знаєш, де тебе знайде біда.

Опубліковано

Phoinix, я маю на увазі, якщо водій не пристібнутий, то для інших учасників дорожнього руху він не несе ніякої небезпеки, тому за це штраф необгрунтований. Ми самі відповідаєм за своє життя - здоров’я)

Я, наприклад, відчуваю дискомфорт коли пристібнутий.

Дивне запитання. Ти коли-небудь бився носом об переднє сидіння при зіткненні на швидкості 50 км? Я - так. Мяко кажучи дуже неприємно. А сидів би посередині - зустрівся б з лобовим склом.

Так що мотивація, цуко, проста - ремінь, як мінімум, береже здоров'я. А завжди пристібаюсь, тому що ніколи не знаєш, де тебе знайде біда.

Згідний. Але всетаки змушувати людину пристібатись, а тим більше штрафувати за невиконання не правильно.

Опубліковано

Не бачу логіки в правилах що тому хто навчає, таксистам та іншим безсмертним можна не пристібатись. Де логіка? Чи в них носи і шиї металеві? Я рахую що техніка безпеки стосується абсолютно всіх, і виключення в даному випадку то абсурд.

Опубліковано

экак тебя зацепило)))

:) да не то чтобы зацепило, просто чисто для себя (ну и других) хотелось бы увидеть, более менее картину. Понятное дело что это не опрос мирового масштаба, но зато я лично, увидел ... что моё мнение совпадает с большинством :)

Вот например я всегда пристёгиваюсь в городе и вовсе не из соображения безопасности или штрафа щас обсмеётесь ... просто привык и некомфортно себя чувствую без ремня :) сначала начал пристёгиваться по-тому что машина пронзительно брякает звуковым сигналом, поездил ... думаю чё я как дурак ремень терзаю :) соорудил заглушку ... воткнул .. проехал пару км и ну вот чего-то не хватает :) выкинул её и пристегнулся ремнём :) так и езжу по сей день. Пассажир тоже у меня всегда пристёгнут по-тому что заглушки нет :) а бряканье 3 минуты слушать лень. Задним пассажирам ИНОГДА за городом в шутку предлагаю пристегнуться, но большенство улыбается и не пристёгивается, а я не настаиваю.

ЗЫ. А вот производителям которые изготавливают заглушки (которыми торгуют на рынке) я бы руки поотрывал. :)

PPS. C Arden - полностью согласен - это дело личное и штраф за ремень - это какае-то хрень, не жалко себя непристёгивайся. Кстати говоря в скольки случаях ремень спасает - это спорный вопрос. Очень много случаев когда именно непистёгнутые оставались живы, да именно так - ВЫЛЕТАЛИ ЧЕРЕЗ СТЕКЛО и оставались живы.

Опубліковано

Ну нащо так категорично :)

В місті шансів отримати серйозні травми при спокійному стилі їзди - небагато, як правило результат ДТП - синці та розбиті фари-бампера, а постійно пристібатись-застібатись  не подобається .  Подушка безпеки не працює, і ремонтувати її бажання не виникає - при непристебнутому ремені це в кращому випадку розбитий ніс, в гіршому - зламана шия. 

Гайці ні разу за ремінь в місті мозок не любили, якщо питають - говорю - "моя безпека - моя особиста справа".

Пристібаюся лише за містом, там шанси злетіти з  траси і "піти в переворот" незрівнянно вищі. Обов'язково це роблю  як їду в темну пору доби, тоді-ж пристібаю і задніх пасажирів, і всім раджу.   

Опубліковано

А мотивація яка?

Проста, шпілька в право, від ідіота по зустічній. Фонарний стовб :)

береженого - Бог береже!

Опубліковано

Ну нащо так категорично :)

В місті шансів отримати серйозні травми при спокійному стилі їзди - небагато, як правило результат ДТП - синці та розбиті фари-бампера, а постійно пристібатись-застібатись  не подобається .  Подушка безпеки не працює, і ремонтувати її бажання не виникає - при непристебнутому ремені це в кращому випадку розбитий ніс, в гіршому - зламана шия. 

Спокійна їзда по місту - це 60-80 км/год. Цього більше ніж достатньо для серйозних травм. Так що цю думку я з тобою не поділяю. Згадай, на якій швидкості робляться краш-тести ;)

Опубліковано

Спокійна їзда по місту - це в першу чергу не пертись на рожон - обгони, підрізання, грубі порушення, різкі перестроювання в інший ряд.   А 80 я набираю на декількох ділянках всього, і то, як впеввнений абсолютно, принаймні що "лобового" не буде. 

Опубліковано
Задним пассажирам ИНОГДА за городом в шутку предлагаю пристегнуться, но большенство улыбается и не пристёгивается, а я не настаиваю.

Special for you http://www.youtube.com/watch?v=P-GZdyKzh1g

Спокійна їзда по місту - це в першу чергу не пертись на рожон - обгони, підрізання, грубі порушення, різкі перестроювання в інший ряд.   А 80 я набираю на декількох ділянках всього, і то, як впеввнений абсолютно, принаймні що "лобового" не буде.

В других участниках движения ты тоже уверен? А в пешеходах?

Опубліковано
В других участниках движения ты тоже уверен? А в пешеходах?

В першу чергу впевнений в своїх очах і відчуттях. Був свідком страшної аварії, як ЗІЛ просто зніс маленьку дитину, яка здуру побігла через дорогу. Якщо тротуар  чітко не проглядається - знижую швидкість до 30-40. Тай давно маю звичку "думати за себе і за того п'яного/дурного парня в джипі".  

Опубліковано

to Ursa: Видел этот ролик много раз.. что могу сказать. ВПЕЧАТЛИЛО! Сделан красиво, наверное в жизни бывает и так. Я выводов не сделал. Солидарен с Harddriver. Я когда еду думаю за троих минимум, стараюсь придерживаться не столько правил сколько - окружающей обстановки (правила я разумеется в расчёт тоже беру). Если есть сомнения в том что, то что я намериваюсь сделать небезопасно, то я этого не делаю (например обгон при недостаточной видимости) и срать я хотел что там нету запрещающего знака и разметка прерывистая. И напротив если стоит запрещающий знак обгона, а видимость на километр я смело обгоню. Ну а было дело спешил и ехал 180, ехал довольно агрессивно, то заставил пристегнутся сзади всех. Кстати сказать когда говоришь тем кто сзади "Господа пристегнитесь щас поедем быстро", они заранее пугаются - такое чувство что ты им заранее сказал "Обязательно врежемся, хочу чтоб вы остались как живые" :D

Опубліковано

экак тебя зацепило)))

:) да не то чтобы зацепило, просто чисто для себя (ну и других) хотелось бы увидеть, более менее картину. Понятное дело что это не опрос мирового масштаба, но зато я лично, увидел ... что моё мнение совпадает с большинством :)

Вот например я всегда пристёгиваюсь в городе и вовсе не из соображения безопасности или штрафа щас обсмеётесь ... просто привык и некомфортно себя чувствую без ремня :) сначала начал пристёгиваться по-тому что машина пронзительно брякает звуковым сигналом, поездил ... думаю чё я как дурак ремень терзаю :) соорудил заглушку ... воткнул .. проехал пару км и ну вот чего-то не хватает :) выкинул её и пристегнулся ремнём :) так и езжу по сей день. Пассажир тоже у меня всегда пристёгнут по-тому что заглушки нет :) а бряканье 3 минуты слушать лень. Задним пассажирам ИНОГДА за городом в шутку предлагаю пристегнуться, но большенство улыбается и не пристёгивается, а я не настаиваю.

ЗЫ. А вот производителям которые изготавливают заглушки (которыми торгуют на рынке) я бы руки поотрывал. :)

PPS. C Arden - полностью согласен - это дело личное и штраф за ремень - это какае-то хрень, не жалко себя непристёгивайся. Кстати говоря в скольки случаях ремень спасает - это спорный вопрос. Очень много случаев когда именно непистёгнутые оставались живы, да именно так - ВЫЛЕТАЛИ ЧЕРЕЗ СТЕКЛО и оставались живы.

кх кх... а ты только в своей машине пристегиваешся постоянно? в моей какось помницца ты их даже не искал... и ребенок в !!!раскладном шезлонге!! взади, тоже никого не смущал.

Опубліковано

удивительно, но тема насчет ремней безопасности всплывает с завидной периодичностью. интересно, на каком-нить немецком или британском автофоруме тоже так? :smile3: ладно, если машина 70-80-90 годов или старая нашемарка, где ремни - неудобные рулоны тряпки с ломающимся замком. но ведь в современных машинах ремень безопасности - это элемент дизайна и действительно важная часть системы безопасности с дополнительными наворотами вроде преднатяжителя, а в некоторых машинах и подушка не сработает если ремень не пристегнут.

ведь у вас же не возникает вопрос, "стоит ли ежедневно чистить зубы", а если возникает, то наверное вы не удивляетесь гнилым зубам или смраду изо рта? так почему должен постоянно всплывать вопрос про ремни? :dont:

Опубліковано

не зрозумів, чим відрізняються відповіді 1 і 3 в першому питанні?

Установлено ли у Вас Детское кресло безопасности.

"Да" и "Установлено всегда" - це хіба не те саме?

в мене завжди пристібаюсь я і пасажир спереду і дуже напрягають питання "а нашо ти пристібнувся?", зараз це роблю на автоматі, навіть не задумуючись і без ременя відчуваю себе дискомфортно + не люблю щоб щось червоненьке світилося на приладах і нагадувало що щось не так

Опубліковано

to Shono: В чужих машинах иногда пристёгиваюсь иногда нет. Если за город то всегда пристёгиваюсь. А куда это мы с тобой ездили - да ещё и с ребёнком в шезлонге?

Опубліковано

to Shono: В чужих машинах иногда пристёгиваюсь иногда нет. Если за город то всегда пристёгиваюсь. А куда это мы с тобой ездили - да ещё и с ребёнком в шезлонге?

в усичи))))))))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...