Перейти до змісту

Межигір’я - мєсто обітанія богов...

kudrom

Скільки будемо терпіти цю владу?  

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

нє атрєкаюцца, любя(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

нє атрєкаюцца, любя(с)

Ну да, ще про ідеали згадай за які треба вічно страждати... А шо зробиш - вродися вдайся, а найбільш обідно (не для мене) що й грошей за це не платять"

"Блажен, кто страждущий!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як писав один учасник форуму "...надо думать до того..." тоді і розчарування буде менше

Ніколи не потрібно здавати назад,молодець. Хоча сумніваєшся. :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сумніваються тіко недоумки, у них мізків трохи не хватає, хоч це і не їх вина .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоч це і не їх вина .

:ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth - маладец, старався!

Розчарування виборців у діючій владі - нормальний процес, і це, зокрема, було доведено на нинішніх виборах у США, де республіканці перемогли демократів Обами.

Як писав один учасник форуму "...надо думать до того..." тоді і розчарування буде менше. Чи ти дійсно віриш тому, що написано, і на заборах теж.

Я за них не голосував, тому і не розчаровувався, а взагалі нормально спригнула з питання :) На всяк випадок, ще раз нагадую:

а давай по факту, вказаному в заголовку теми? брехав обраний тобою Президент чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Цікаво, як би виглядали результати голосування зараз? Які ваші прогнози щодо живучості нинішньої влади? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, як би виглядали результати голосування зараз? Які ваші прогнози щодо живучості нинішньої влади? ;)

Почитай, що написав Мустафа Найєм. На останню інстанцію не претендую, але цікаво.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вже читав. Але як тільки влада відчує небезпеку від Кролєга, почнути його мочити. Так було і на минулих виборах Президента, коли Яценюк зробив фальстарт з своїми кумедними бігбордами. Його почали чмирити і БЮТ і рігнтони, а потім вдруг откуда нє возьмісь появився красунчик Тігіпко весь білий і незаплямований, тіпа це не він, а його двійний керував виборчою кампанією Яника в 2004-му :) Зараз їм головне вже точно посадити Юлю і тоді вже розбиратися з іншими напрягатєлями.

Але вони не вічні, все може змінити дуже швидко, сподобалась думка Класика:

Український письменник Лесь Подерв'янський вважає, що керівництво держави боїться пустити до влади професіоналів, які б здійснювали реформи.

Про це він сказав в інтерв’ю Gazeta.ua.

На питання, до якої групи можна віднести українську владу, Подерв'янський відповів:

"Усе це якраз совки. Жлоби, які насправді нічого не вміють, і завдання яких – не допустити до влади того, хто вміє. Тому що головний ворог для нинішньої влади – професіонал. Тільки за умови відсутності професіоналізму вони можуть якось існувати".

"Насправді ж проблеми, ще складніші за наші, можна досить швидко вирішити. Приклад Грузії це показує. Ще кілька років тому люди там вирубували платани на проспекті Руставелі в Тбілісі, щоб натопити домівку – я сам усе це бачив. Треба тільки воля й розум. Те, що називають здоровим глуздом – більш нічого. У нашої влади його не було ніколи. Я, принаймні, не помічав", - додав він.

На думку письменника, зараз люди при владі "абсолютно не відповідають часу ані за коефіцієнтом інтелекту, ані за чимось іншим".

"Вони, як казав Паніковський, "люди ранешнего времени", - сказав він.

На питання, чи може в Україні ще змінитися ситуація, Подерв'янський зазначив:

"Ніхто не знає. Ви думали, що буде Майдан – отакий, як він був 2004­го? Це дуже небагато людей передбачали. От відчуття було, а точно ніхто не міг сказати. Я сам тоді у видавця Петра Мацкевича виграв пляшку коньяку. Він казав: "Та нічого не буде, ніколи не буде". Я казав, що вийдуть тисяч 300–400. Я помилився, вийшли більше".

"Влада – це така цікава штука. Вона з'являється, а потім раз – і вислизає з пальців. Її не могли втримати й не такі фраєра, як Янукович, а й люди з більшим IQ. Зараз по всьому шаріку таке відбувається. У цивілізованих країнах це ротація на виборах, а в нецивілізованих – у інакший трошки спосіб", - додав Подерв'янський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- ...що конкретно повинна зробити Україна для мінімізації негативних наслідків нової кризи?

— Знизити податки, скоротити державні витрати, зменшити масштаби корупції, забезпечити верховенство права, звільнити від зайвого регулювання економічну діяльність. Іншими словами, проводити політику, яка називається політикою економічної свободи. Індекс економічної свободи для України дуже низький. А кризи по економічно не вільних країнах б’ють сильніше, ніж по економічно вільних.

Повністю інтерв"ю Андрія Ілларіонова ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

З завтрашнього дня в продажі

301946_203019806435362_100001820318050_450698_95262558_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ви ще будете казати, що наш Президент не має смаку? Дивіться, яка красотіща... :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ви ще будете казати, що наш Президент не має смаку? Дивіться, яка красотіща... :g15:

Не знаю чи він має смак, вистачить глянути на його дружину, а от гроші точно є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свого часу я був приголомшений габаритами, цього на перший погляд не дуже величенького дерев’яного будиночка. Для наглядності уважно придивіться до ось цього фото:

0f282b6-honka2010.jpg

Там на криші дві рисочки - це силуети працівників!

От що означає лозунг "Будуємо нову країну", такими габаритами до нього справді ще не будували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотогалерея: З неба на землю. Ексклюзивні знімки Межигір'я з висоти пташиного польоту - 30шт.!

Там же є фото майонтку Фьодрчивого сусіда - Сєні Яценюка. І фото Йуліного маєтку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Будівельник з мисливського господарства президента: Ми називаємо Януковича "вождем"

http://www.pravda.com.ua/articles/2011/11/25/6784994/

Всьо тайноє становітся явним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вчера, примерно с 19 до 24 часов, была обесточена часть села Новые Петровцы, на околице которого раскинулось поместье Януковича.

media_1332917476.jpg

Заря новой жизни: чем ночь темней – тем ярче Межигорье (фото)

Звідси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера, примерно с 19 до 24 часов, была обесточена часть села Новые Петровцы, на околице которого раскинулось поместье Януковича.

media_1332917476.jpg

Звідси

Увидел картинку и подумал что Межигорье горит.Вы мэнэ всего расстраиваете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Королівський Палац :0091:

d7c18bd-vnutri06.jpg

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/04/6/6962248/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович: Дебаркадер на Дніпрі? - Ні, не мій!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

media_1332917476.jpg

Звідси

Увидел картинку и подумал что Межигорье горит.Вы мэнэ всего расстраиваете

Как говорят у нас в Адессее Гнидаве, все шэ можэ буты!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З "Обкома":

"А что имеет Виктор Федорович? Да практически ничего – зарплату «и прочие выплаты», за которые сын Саня даже коронку поставить не почешется, квартиру, участок в полтора гектара и два машиноместа, где, кроме велосипедов, и поставить нечего, потому что на собственную машину Виктор Федорович пока не накопил. Вот и уверены многие, что главе государства помогают сводить концы с концами только охота и собирательство на угодьях «Межигорья», принадлежащих фирме, чьи глубоко законспирированные собственники, к счастью, очень хорошо относятся к Януковичу (возможно потому, что получают у него зарплату). Вот так придут к Виктору Федоровичу друзья на шахматный турнир на дебаркадер, и какой-нибудь гроссмейстер обязательно скажет президенту: «Биомать, какой козырный дебаркадер, смерть легавым от ножа!.. Твой?». А Янукович покраснеет и ответит потупившись: «Ну типа да, но я тут с ним уже такого намутил, что уже сам не пойму, курва, мой он или не мой»... Невдобняк, короче."

А тут фоторепортаж:

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/04/6/6962248/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...