Перейти до змісту

Усім патріотам Волині

vvito

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани!

Команда Волинської області "NEW-Формат" місто Луцк, бере участь у Всеукраїнському турнірі учнівських команд "ПОУМУ".

Команда класна. Але у всеукраїнському голосуванні отримала мало голосів.

Прошу усіх небайдужих підтримати своїм голосом нашу команду і вивести вперед. А то сьогодні перші місця займають кримчани і східняки. Голосування триватиме до 1 грудня.

Свій голос можна віддати за адресою: http://www.poumu.com.ua

Дякую усім небайдужим!!!

Волинь forever...

Опубліковано

По моему там все выигрывают по интернету... так что нефиг базарить.... я поддержал. Бо ми Волиняни і тим все сказано краще свій ніж чужак!

Опубліковано

Типичная стадная психология :)

хоча б той факт, що земляки...і що потрапили на той турнір, варте уваги. і стадо тут ні до чого,індівід!!!

Опубліковано

Угу. Только потом не стоит возмущаться, что в органы власти выбирают не тех, кто нравится, что побеждают в фотоконкурсах не профессиональные фотки знакомых, а картинки наилучших нытиков и т.п. - слишком много "сочуствующих", не имеющих своей точки зрения и слишком профессиональных "давителей на жалость", использующих свой потенциал не в том русле ;)

Имеешь талант к чему либо - реализуй его. Не имеешь - не позорься подобными просьбами :)

Опубліковано

то ж своЇ... ПРИКЛАД З мого життя: Я літом вирулив у ніч в дорогу на море, майже 1300 км, і у Херсонській області мені по дорозі зустрівся "волиняка"... ми досить дружньо обмінялися блиманням "аварійок" та ще й потім на заправці пили разом каву!!!! А тепер ми знайомі хоч і до того ніколи не бачились. До чого це все.... ми ВОЛИНЯНИ.... ми разом майже родичі чи то земляки. Ми повинні бути разом :rolleyes:

Опубліковано

Имеешь талант к чему либо - реализуй его. Не имеешь - не позорься подобными просьбами :)

вот и я так подумал, а поэтому ..

.. написал на перле простенький скрипт, который добавляет нашим один голос. в этом архиве он уже в скомпилированном виде + сырец для любопытных :

vol1vote.zip

запускать экзешник стоит не чаще одного раза в 3-5 минут, иначе голос скорее всего не зачтется. подробности работы есть в исходниках (обход проверки cookie и защиты session id)

если у кого-то не заработает - это ваши проблемы. продукт распространяется AS IS :smile3:

Опубліковано

Ги-ги, тепер залишилося написати скріпт, який би запускав скріпт, написаний Шкодером, автоматично, кожних 5 хвилин, і, щоб форумчани поскидали ці скрипти собі на компи - виграш волинян буде забезпечено. :D

Опубліковано

в в 10-ці,

пока нет. но уверенно идем вперед :smile3:

плохо вот что :

С вашего IP адреса, недавно голосовали, если это были не вы, подождите одну минуту и проголосуйте еще раз

а у клиентов LM внешний айпишник один на всех.. одна надежда на клиентов укртелекома, билайна и других провайдеров

Опубліковано

Ще одна підказка.

Голосувати можна щодня - тобто через 1 добу... Інакше - голос не врахується...

А так можна підтримати декілька разів....

Всім хто відгукнувся дуже дякую. Приємно що нас багато. І це відразу стало відчутно по кількості голосів.

Опубліковано

По ходу, їм треба створити ще одну номінацію "кращий шКодер". Думаю, хоча б у ній, Волинь переможе заслужено.

З.І. 2Shkoder - не прийми за флюродрос, то легкий натяк на справедливість постів ursa, що були вище

Опубліковано

Підтримав, та навіть "фішку" Шкодера скачав..... Ми ВОЛИНЯНИ.....

Сьогодні попрошу доцю пропіарити дану акцію в Контактах...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...