Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

вопрос а какие ща каналы в пакете XL это то что за 100 грн) а то собрался переходить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вопрос а какие ща каналы в пакете XL это то что за 100 грн) а то собрался переходить)

#.... Список каналів IPTV - "Преміум" ....#
2+2
AXN Sci-Fi
Enter Film
Fox Crime
Fox Life
MGM
Sony Ent. Tel.
TV 1000
TV 1000 Action
TV 1000 Руское кино
Zone Romantica
Иллюзион +
Наше кіно
НСТ (Страшное)
Ретро
Русский иллюзион
Animal planet
Discovery Channel
Discovery Investingation
Discovery Science
Discovery Tave&Living
Discovery World
Fashion TV
Nat Geo WILD
National Geographic
Ocean TV
Viasat Explorer
Viasat History
Viasat Nature
Zone Reality
ZOOПАРК
Вопросы и ответы
Время
Домашние животные
Живи
Здоровое ТВ
Мать и дитя
Моя планета
Психология21
Телекафе
Усадьба
Eurosport
Eurosport2
Extreme sports
Viasat Sport
Драйв
КХЛ ТВ
Охота и рыбалка
Перший автомобільний
Спорт 1
ТРК-Футбол
24
5 канал
Al Jazeera
CNN
France 24
NEWS ONE
UBC
UBR
ZIK
Перший діловий
Рада
Baby TV
Boomerang
Cartoon Network
Gulli
Nickelodeon
TiJi
Детский
Детский Мир
Карусель
A-One
Enter Music
M2 Естрада
MEZZO
MTV Україна
Music Box UA
OTV
RU MUSIC
Star TV
М1
Шансон-ТВ
1 всемирная сеть
1+1
English Club TV
ICTV
Maxxi-TV
RTVI
TVCI
Zee TV
Інтер
К1
К2
КРТ
Мега
Меню-ТВ
Новий канал
НТА
НТН
Перший Національний
РТР планета
СITI
Сарафан
СТБ
ТЕТ
Тонiс
ТРК-Україна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що на airbites краще перейти з beeline? В мене 49 грн 5 Мбіт/сек до 50ГБ, далі ріжуть швидкість.

0788046558611721.gif

.... детальніше тут --- швидкість не ріжуть :rolleyes: ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ТРК Футбол+

есть в айпи тв

а точнее интересует показуют ли там АПЛ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соборності 42а. весною обіцяли літом, наразі осінь ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соборності 42а. весною обіцяли літом, наразі осінь ?

.... по даному районі проводяться останні налаштування, найближчим часом можна буде підключитися, тільки з'явиться можливість відпишуся .... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если тебя не устраивает Билайн, то переходи... в Айрбайтс лучше тарифы, как по мне...Ну а если ты не высижуеш в месяц 50гб. и хватает 5 мбит. скорость, то зачем тебе его менять...

Что еще есть интересного в Айрбайтс. Например есть айпі тв? на всех тарифных планах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что еще есть интересного в Айрбайтс. Например есть айпі тв? на всех тарифных планах?

.... так на всіх, різниця тільки у кількості каналів .... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛПЗ плануєте підключати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що на airbites краще перейти з beeline? В мене 49 грн 5 Мбіт/сек до 50ГБ, далі ріжуть швидкість.

--- швидкість не ріжуть :rolleyes: ....

Цікаво ж чому тарифи називаються "ДО" ))) Все дуже гарно поки нема качечів торрентістів на весь зовнішній канал, от тоді побачите скільки це "ДО 80 м.біт/с"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛПЗ плануєте підключати?

.... поки в планах не бачу ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво ж чому тарифи називаються "ДО" ))) Все дуже гарно поки нема качечів торрентістів на весь зовнішній канал, от тоді побачите скільки це "ДО 80 м.біт/с"

Многие ностардамусы говорили то же про укртелеком, но как показала практика, свои 5\10\20мб он честно держит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Многие ностардамусы говорили то же про укртелеком, но как показала практика, свои 5\10\20мб он честно держит.

О_о уктелеком з тарифним планом 24 мб/с максимум давав 16... Тут ще проблема технології АДСЛ, комусь менше комусь більше. А тут оптика всі зможуть отримати свої 80, тому і Київстар ріже швидкість бо приходить капец зовнішньому каналу, і не факт, що понабираючи "достатньо" клієнтів еірбайтс зробить теж саме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kellax, покористуйся - знатимеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб всі сторінки не гортати, підкажіть в які банки можна платити за інтернет і рахунки? :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kellax, покористуйся - знатимеш.

Мене на даний момент цілком влаштовує мій Київстар.

Мене чесно кажучи смішить міряння пісюнами в кого більша швидкість за дешевшу ціну, треба говорити про якість надавання послуги.

Завжди скептично відношуся до нових провайдерів обіцяючих ОГОГОооо за 1 гривню, хоча і сам у свій час повівсся на білайн спигнувши з АДСЛ, але це було суттево.

І саме цікаво це зовнішній канал... Який він має бути щоб давати всім ДО 80/мбіт.с???

Та і впринципі ясно, коли є можливість на тобі 80 нема можливості на 50, якщо взагалі скрута 128 кбіт/с. В цьому і є суть тарифу "ДО"

Змінено користувачем kellax
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме цікаво це зовнішній канал... Який він має бути щоб давати всім ДО 80/мбіт.с???

Та і впринципі ясно, коли є можливість на тобі 80 нема можливості на 50, якщо взагалі скрута 128 кбіт/с. В цьому і є суть тарифу "ДО"

Ну прикиньте приблизно: Нехай у провайдера 10000-12000 абонентів у одному місці і дає він по 25 мбіт кожному

10000(12000) * 25 = 250 000 мбіт (300 000) = приблизно 240-290 Гбіт зовнішнього каналу ???

Змінено користувачем Artis
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в київстара десь так і є, якщо не більше. і всі ж отримують свою швидкість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну прикиньте приблизно: Нехай у провайдера 10000-12000 абонентів у одному місці і дає він по 25 мбіт кожному

10000(12000) * 25 = 250 000 мбіт (300 000) = приблизно 240-290 Гбіт зовнішнього каналу ???

А прикол в тому що у них може і нема такого каналу, одночасно всіж не качають на 25 мбіт. Якщо уявити провайдера який надає 10 клієнтам інтернет а сам має 5 мбіт зовнішнього каналу то він може впевнено пропонувати тариф ДО 1 мбіта КОЖНОМУ, і не факт що ці люди колись відчують що їхня швидкість впала нище 1 мбіта, бо всі одночасно качати не будуть, і ще якщо гарно налаштувати приорітети QOS, то всі в шоколаді. А коли хтось помітить що у нього не 1 мбт/с а 512 (бо почали качати 70% клієнтів з всіх) то це поки хтось не докачає будеш сидіти на 512, і до провайдера ніхто не буде вспливати бо тариф "ДО"

А взагалі до чого я веду

--- швидкість не ріжуть :rolleyes: ....

що це не від того що адміни інших провайдерів злі дядьки, а те що канал уже забитий, і так буде з всіма хто дає великі швидкості)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що це не від того що адміни інших провайдерів злі дядьки, а те що канал уже забитий, і так буде з всіма хто дає великі швидкості)))))))

.... kellax --- турбуйтеся про свій канал, а питання пропускної здатності до кількості абонетів залиште "злим" адмінам інтернет провайдера Airbites :rolleyes: ... уважно читаємо пост №625 ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да, перечитайте:)

kellax, у мене договір. Не афера оферта, а заключений із печаткми та підписами, і т.д. І згідно якого - 3 дні на усування проблеми.

Була проблема, усунули на наступний день.

Я юзав Білайн, теж перейшов із ОГО!. Але якість послуг мене не влаштовувала (періодично). Можеш пошукати тему, і почитати пости мої, я розповідав.

Із появою Airbites і їхніми тарифами - я перейшов. І не шкодую (поки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стал счястливым обладателем.

3 Компа через роутер всё летает отлично! Пару раз проверял скорость, в среднем 17 мегабит на приём и 3.5 на отдачу. Я пока что доволен.

Змінено користувачем Thorgalll
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже подключился. 15 на прием и 25 на отдачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі питання в тему, як з білими айпі, роздаються? Платно, безкоштовно?

Маю на увазі статичні.

Змінено користувачем kellax
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...