Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 23.09.2013 в 20:03, gigant сказав:

маю зараз інет від КС 15Мб за 75грн. Airbites пропонує 50Мб за 75грн. Читати всю тему нехватить терпіння.) Скажіть чи варто міняти КС на Airbites? І чи можна роутер КС підключити до Airbites? Дякую.

Звичайно, варто - вже 2 роки як сам перейшов на цей провайдер з КС. Влаштовує. Якість набагато краща і швидкість теж.

Опубліковано

вибачте,але як мене вже за**ав цей айрбайтс.Останій тиждень було без проблем,до того кожен день як світлофор.Вчора як пропав в 22-00 так мабуть і до ранку не було.Сьогодні знову на 2 години.В тех підтримці кажуть вибачте за пару хвилин починять.

Опубліковано
  В 28.09.2013 в 19:27, charlie сказав:

переходьте на київстар!!!!!!!! не знаю як там, але вибір є :)

я колись саме по такій причині з київстара і пішов.

Опубліковано

Хз, в мене з аірбайтсом останній раз проблеми були може з рік назад... І то це було щось глобальне...

Опубліковано
  В 28.09.2013 в 19:34, PPArhangel сказав:

можливо проблема в компі???

точно не в компі.Ноутом провіряв,телефоном.Спочатку думав що роутер грішить (прошивка була не сама нова так сказать) Перепрошив і нічого не змінилось.Напряму без роутера те саме.

В 28.09.2013 в 20:05, Quiet сказав:

Хз, в мене з аірбайтсом останній раз проблеми були може з рік назад... І то це було щось глобальне...

скоро і в мене їх не буде.Піду відключу і ділов

Опубліковано
  В 28.09.2013 в 19:27, charlie сказав:

переходьте на київстар!!!!!!!! не знаю як там, але вибір є :)

2 роки був на київстарі і район був зовсім інший.Не самі добрі спогади :_02:

Опубліковано (змінено)

Аналогічно сьогодні десь після 14 і майже до 18 не було інтернету

Зробив два дзвінки в техпідтримку - сказали що незапланований ремонт.

Після другого дзвінка і обіцянки закрити договір . ~~~ :0156: :0156: :0156: :0156: :0156: ~~~~ . інтернет зявився через півгодини.

Змінено користувачем zanj
Опубліковано
  В 28.09.2013 в 21:06, zanj сказав:

Зробив два дзвінки в техпідтримку - сказали що незапланований ремонт.

Після другого дзвінка і обіцянки закрити договір . ~~~ :0156: :0156: :0156: :0156: :0156: ~~~~ . інтернет зявився через півгодини.

Такі сильні погрози стимулюють тільки ЧСВ, а налаштувальники швидше не рухаються, бо навіть не знають про твій дзвінок в службу підтримки, а бо ж він один з багатьох :)

Опубліковано

в мене сьогодні о 8.00 швидкість була 0.49 від 50!!! уявляєте? сказали в техпідтримці що була складність і до завтра виправимо.))) думаю, це просто відмазка щоб сьогодні не звонив)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

На очередном заседании Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания было выдано две лицензии провайдера программной услуги с использованием технологии IPTV, передает корреспондент «proIT» со ссылкой на пресс-службу регулятора.

Обе лицензии получило ООО «ЭЙБИ Украина», г. Львов.

Первая лицензия выдана на предоставление услуг в Луцке: 75 каналов многоканальной телесети с использованием технологии IPTV, а также 77 программ, из которых 50 —отечественных.

Вторая лицензия — на предоставление услуг в г. Хмельницком: 80 каналов многоканальной телесети с использованием технологии IPTV, 87 программ, из которых 60 — отечественные.

Змінено користувачем Tum@n
Змінено форматування

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...