Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 17.03.2013 в 19:30, BARAKUDA сказав:

і навіщо мінус ліпити ?

Щоб тему уважніше читали.

В 22.02.2013 в 09:52, alexbasf сказав:

Перестало вчера работать IPTV . Я позвонил на поддержку, где мне заявили , что IPTV теперь не будет , так как прошёл какойто тестовый период и всё. Никакой информации больше не дали. И вообще как дети\партизаны отмалчиваются. Неужели нельзя нормально подготовить отключение и выложить информацию об IPTV. И зачем тогда делили\ограничивали кол-во каналов в разных пакетах ? Очень Несерьёзно.....

В 22.02.2013 в 15:42, PPArhangel сказав:

тількі що звонив в службу підтримки сказали що телебачення відключіли у всіх містах і напевно що з наступного тижня буде інформація про послугу на комерційній основі

В 23.02.2013 в 11:14, Koly4ui сказав:

Відповідь на листа у тех-підтримку:

Доброго дня,

Період трансляції послуги в тестовому режимі припинено в усіх містах, крім Львова, ближчим часом послуга знову стане доступною уже на комерційній основі, про це буде повідомлено зараннє, на нашому офіційному сайті.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

В 25.02.2013 в 10:54, Ruslyk сказав:
  В 25.02.2013 в 07:23, vetalforever сказав:

Якшо хлопці правду написали про закон, то нехай би зробили за 1 грн. Перевага дійсно суттєва. Обслуговування у них у всіх "Хароше"

Цитата
За словами Лариси Мудрак, орієнтовна вартість ліцензії на IPTV, виходячи з нової методики, складе близько 20 тисяч гривень для невеликих міст, і близько 300 тисяч - для національного покриття (столиці та міст-мільйонників).

http://news.bigmir.net/business/382660

• +1 1
Опубліковано
  В 22.03.2013 в 14:29, TUBORG сказав:

порадьте будь-ласка wi-fi роутер і де можна найближче купити,район лучеська :_02:

Tp-Link 940/941 http://rozetka.com.ua/ru/products/details/39235/index.html?gclid=CNGLvL-blbYCFchd3godhWwA1A

Опубліковано (змінено)

що за хрень підкажіть?

чогось пакети дропаються на н-ному шлюзі .

mD6ivM6u.png

Змінено користувачем amadey777
Опубліковано

пропав іннет на Відродження, в техпідтримку не дозвонитись :(

тільки мені сьогодні не щастить пограти в танки?

Опубліковано

40 конякіна молоді теж немає.

хто що взнає напишіть що сталось і коли включать.

пишу з телефона...

Опубліковано
  В 02.04.2013 в 19:03, dj_design сказав:

запустили, працює .. поки що ...

У меня вечером заработал, потом опять пропал

Утром инета не было.

Опубліковано

для уточнення - пропав о 20,30, зявився о 22,00.

(Соборності)

таке пропадання мало місце вже декілька днів

імхо, напевно самий пік, коли всі в і-нет лізуть

от обладнанння і не стягує запитів.

Опубліковано

в мене інет пропав вдруге за 1,5 роки користування. Чи то за 2 :)

за годинку врпоралися - я вважаю, то ДУЖЕ оперативно!

• +1 3
Опубліковано

можливо мені нещастить, але

за 1 рік і 2 місяці іннету в мене не було разів 7 :( ,

3 рази пропадав так як вчора

2 рази минулого року кабель зійшов зі снігом з даху

2 рази був відрізаний київстарівськими прицівниками, бо був проведений через стояк біля КС кабелів

чому не зробити як КС і не перемотувати кожної зими по декілька разів? :sm128:

Опубліковано
  В 03.04.2013 в 08:09, stasis сказав:

2 рази був відрізаний київстарівськими прицівниками, бо був проведений через стояк біля КС кабелів

чому не зробити як КС і не перемотувати кожної зими по декілька разів? :sm128:

Зараз мода така пішла - довбати пів дня перекриття в будинку щоб просунути трубу, в яку кабелів 10 влізе.

Причому це в усіх так - Київстар, Аверс, Датагруп.

Потрібно порахувати кількість квартир, взяти відповідний жмут кабелів, накинути 20% і відповідну трубу закладати між поверхами.

На певному етапі реалізації у когось не вистачило чи розуму, чи грошей.

А Інтернету вчора не було, бо лежав uarnet.

Проблеми з обладнанням, оптика не пошкоджена.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
  Цитата

що за???

1000 леїв. На честь "батька Інтернету". А Провайдер Airbites уже понад 10 років відомий у Європі. Зокрема Румунія (звідки і "банкнота"). http://Airbites.ro

• +1 1
Опубліковано

В Airbites дуже цікава програма лояльності

XXL 100Мб/с 25 грн/тиждень(~110 грн/місяць)

І звичайний тариф для всіх

L 100Мб/с 75грн/місяць по акції і 90грн/місяць після її закінчення

Нічого не скажеш, лояльно)

Опубліковано

всі тут пишуть, що інтернет чудовий, а мені певно підключили не той аірбітс. Швидкість падає систематично, замість заявлених 100мб- спідтест.нет каже 20-30 завантаження, а віддачу взагалі не конектить, останній тиждень навіть фото в інтернет вигрузити величезна проблема. Дзвонив в тех підтримку, але крім того, що проблема саме в мене, спочатку на роутері, потім на компі, а потім взагалі в мені особисто більш нічого не сказали.Кажуть, що вихідна швидкість в них взагалі не регламентується ніде і її взагалі може не бути ( втф, люде, як це інтернет без вихідної швидкості?). СТаном на сьогодні навіть фото подивитись неможливо, завнатажує не менше 5ти хвилин. Я памятаю часи інтернету по 8кб\сек, але ж зараз 21століття, чому інтернет в мене з 90х? :0156:

п.с. Позавчора старший по зміні в тех. підтримці дуже кльовий був, я йому кажу " в мене інтернет не працює", а він мені "працює" :_14:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...