Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

до "зима" може будь-хто. А от до Акційних - нові. "Шо неясно?" ©Лесь.

Акційні - акція-замануха. Знову ж "шо неясно?"©.

Як діти. А ще цікаве питання: Якщо я приведу друга на акційний тариф? ;)

В 02.12.2011 в 10:00, pashka05 сказав:

Що робити, якщо не працює IPTV?

Роутер є? Антивір/Фаєрвол?

Опубліковано
  В 02.12.2011 в 13:27, Zheny@ сказав:

до "зима" може будь-хто. А от до Акційних - нові. "Шо неясно?" ©Лесь.

Акційні - акція-замануха. Знову ж "шо неясно?"©.

Як діти. А ще цікаве питання: Якщо я приведу друга на акційний тариф? ;)

В 02.12.2011 в 10:00, pashka05 сказав:

Що робити, якщо не працює IPTV?

Роутер є? Антивір/Фаєрвол?

Налаштував антивірус, запрацювало.

Опубліковано
  В 03.12.2011 в 10:19, kentok сказав:

Давно не заходив - а зараз Не коректно показує нову домашню сторінку http://www.airbites.net.ua/ Браузер -Хром.

Що мається на увазі під некоректно???? Чогось в усіх нормально все.... Якщо не рахувати нюанси з експлорером 6-7 версій....

Опубліковано

Привіт народ!

Чо за херня з оплатою знову!!!!!!!!!!

А ні в боксах нема , і з карток мастер віза заплатити нереально!!!!!

Три карти перепробув з коштами на рахунках , з них же оплачував раніше все було гуд, (знавби шо така хе...рня буде з оплатою закинув на півроку вперед).

Може це новорічний подарунок від провайдера ( Анкука, давайка, Побігай, по банках мля ) шо за на.....хер!!!!!!!!!!!!!.

Мені в робочий час, в банк, там де типу комісії не беруть не реально попасти. І якщо повезе вирватись до 17тої години ,Влом викідати 2 грн туди + 2грн назад +7 грн комісія, коли втебе тариф 60 грн то він автоматично стає 81 грн в місяць.

20011рік на дворі!!!!!!!!

Давайте вже короткий номер організуйте щоб з мобіли можа було закинути на рахунок.

Пишеш номер особистого рах суму, відправити, пабам і рахунок оплачено.

Злий як вахтьор з будуна!!!!!

Опубліковано
  В 05.12.2011 в 18:48, Serg20279 сказав:

Привіт народ!

Три карти перепробув з коштами на рахунках , з них же оплачував раніше все було гуд, (знавби шо така хе...рня буде з оплатою закинув на півроку вперед).

Може це новорічний подарунок від провайдера ( Анкука, давайка, Побігай, по банках мля ) шо за на.....хер!!!!!!!!!!!!!.

Мені в робочий час, в банк, там де типу комісії не беруть не реально попасти. І якщо повезе вирватись до 17тої години ,Влом викідати 2 грн туди + 2грн назад +7 грн комісія, коли втебе тариф 60 грн то він автоматично стає 81 грн в місяць.

Давайте вже короткий номер організуйте щоб з мобіли можа було закинути на рахунок.

А яке відношення айбокси і картки банківські мають до провайдера??? Це просто сервіси........

Опубліковано

Привіт народ!

В мене те саме - вже кілька разів оплачував через сервіс cardshop.com.ua. Зараз не можу. Каже неправильно вказано реквізит для платежу.

З сайту airbites теж неможливо - просто відхиляє операцію.

Опубліковано
  В 05.12.2011 в 21:29, Ruslyk сказав:

А яке відношення айбокси і картки банківські мають до провайдера??? Це просто сервіси........

А провайдеру як платити за послуги? Як домовився провайдер із сервісом, для зручності клієнта, так і отримав гроші.

Опубліковано

Не втюмлююсь черговий раз задавати це питання, оскільки дуууже хочу підключити цей провайдер: Як там на нахунок підключення на вулицях "Гулака-Артемовського / Привокзальної..."??? Є якісь плани??

Опубліковано
  В 06.12.2011 в 14:25, Edelveys сказав:

Не втюмлююсь черговий раз задавати це питання, оскільки дуууже хочу підключити цей провайдер: Як там на нахунок підключення на вулицях "Гулака-Артемовського / Привокзальної..."??? Є якісь плани??

.... поки в планах не бачу ....

Опубліковано
  В 05.12.2011 в 21:29, Ruslyk сказав:

Привіт народ!

А оплата через банк провайдеру за послуги, це що не сервіс послуга, чи курер носить гроші в мішку провайдеру ?????

Любі друзі, Послуги ми вам надамо а як ви за них заплатитие то хер.... йогознає.

Опубліковано

поповнював в супермаркеті "Наш Край" що біля "Нової Лінії", біля термінала з логотипом Айбокс (Ibox) стоїть ще якийсь термінал без імені (логотипа) там і можна оплатити. особисто там платив, але термінал "стрьомний" і чек невидає (сцикотно) но гроші пришли.

Опубліковано (змінено)

в мене приблизно кожну хвилину ніби як обриває нет

падає і зразу відновлюється швидкість торентів і не проходить пінг

ні в кого такого не було?

ping.txt

Змінено користувачем Dilvish
Опубліковано
  В 07.12.2011 в 20:29, Dilvish сказав:

в мене приблизно кожну хвилину ніби як обриває нет

падає і зразу відновлюється швидкість торентів і не проходить пінг

ні в кого такого не було?

тільки що було таке... вроді стало все норм)

Опубліковано
  В 10.12.2011 в 08:45, SOAD сказав:

так вчора перейшов на тариф XXL 100 mb за 75 грн. це постійний тариф?

це тариф для клієнтів які користуються інтернетом мінімум 1 рік

Опубліковано (змінено)

Нова халява від Airbites :D

Зробіть подарунок вашим близьким, чи навіть самому собі, придбавши подарункові сертифікати від Airbites і користуйтесь Інтернетом на швидкості 100 Мбіт/с!

Детальніше на сайті

Посилання airbites.net.ua

Змінено користувачем R9 Fenomen
Опубліковано
  В 19.12.2011 в 20:12, Panek сказав:

Підскажіть: як правильно відключитись від Київстара та підключитись Airbites? :0160:

теж цікавить (на київстарі більше 1 року 8м/60грн/міс)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...