woodwork Опубліковано 30 Листопада, 2014 в 21:36 #276 Опубліковано 30 Листопада, 2014 в 21:36 Мдя, логіка "желєзобєтонна" і "сприг" зараховано.Підіть собі отам, на поличці в маршрутчиків, пєчєньку візьміть.Кеп, про ''спригі'' мовчав би. А стосовно печеньки то ще тебе можу накормити, хоч тролейбусними, хоч маршрутними.
S30 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 06:59 #277 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 06:59 От бачите, Ви же і "ти" перейшли. А за пєчєнькі дякую, але дядько взмозі себе прокормити сам.
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:13 #278 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:13 А я б принципово не їздив би маршрутками, якби їх ціна (проїзду) виросла до 4-х грн. Якщо ціна буде 4 грн - мені економічно вигідніше буде їхати на роботу машиною Що й зроблю. Наш народ не дружний і не організований. Якби НІХТО не сів у маршрутку, коли ціна стане хоча б 3 грн. Тоді б задумалися. Бо обгрунтувати підвищення ціни маршрутчики не можуть. Окрім голімої відмазки про соляру. Із достовірного джерела, знаю, що коли долар був ще 8, то популярні маршрути заробляти в ДЕНЬ ЧИСТИМИ (без бензину, ЗП водію, амортизації) коло 100 у.о.!!!! А їм, собакам жіного роду, мало!
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:18 #279 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:18 Бо обгрунтувати підвищення ціни маршрутчики не можуть. Окрім голімої відмазки про соляру.монополія + змова з міськрадою відповідальними поцанчиками в міськрадіНаш народ не дружний і не організований. Якби НІХТО не сів у маршрутку, коли ціна стане хоча б 3 грн. Тоді б задумалися.пішки зимою не походиш,а "траліка" не до чекаєшся - напевно "вони" в долі з маршрутчиками
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:23 #280 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:23 а "траліка" не до чекаєшся 15-ки їздять гарно! 12-ка, мені якраз на роботу, також вчасно їздить. Єдиний мінус його - я приїжджаю "впритул" - можуть штрафанути за спізнення. Хоча із досвіду їзди тролейбусом (як пасажир ) помітив, що вони їздять не набагато повільніше маршруток. Від ЗАГС-у до ЦУМ-а - жодна маршрутка не обганяла. І біля ТАМ-ТАМ-а не стоять по 3 світлофора.
VaLeRa Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:29 #281 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 07:29 Скажу свою думку щодо подорожчання, можливо тут вона вже й була, але, якби КОЖЕН взяв би білетика у водія, думаю власникам не прийшлося б думати про таке підвищення ціни.... Я вже не раз на запит водія: Не всі передали за проїзд!, відповідаю голосно: А ви зупиніться, та перевірте білети. Цікава реакція Я беру білетика у 90%.
madkot Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:04 #282 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:04 вставлю свої 5 копійок - питання підняття ціни актуальне зараз не лише для Луцька, але й Києва. правда у Києві ціна більша і так.та хочу сказати наступне - підняття ціни без зміни якості обслуговування - це не вирішення проблем.так, є збільшення вартості палива, але якщо подивитись на деякі гробики, в котрих возять людей - то там ціну взагалі зменшувати треба.якщо робити реформи - то значні і вони повинні бути не лише підняттям ціни. треба повністю переглянути рухомий склад транспорту, що обслуговує населення - процентів 30-40% не придатні для безпечного та комфортного перевезення пасажирів.ще 40-50% у зимовий період не включають, або мають зламану систему опалення салону - це не припустимо.розглянувши на морально-психологічну картину водіів, то їх теж треба не менше 30% забрати - не вміють ані їздити, ані возити людей.
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:08 #283 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:08 Скажу свою думку щодо подорожчання, можливо тут вона вже й була, але, якби КОЖЕН взяв би білетика у водія, думаю власникам не прийшлося б думати про таке підвищення ціни.... Я вже не раз на запит водія: Не всі передали за проїзд!, відповідаю голосно: А ви зупиніться, та перевірте білети. Цікава реакція Я беру білетика у 90%. квиточки то пережитки "совьєцкого минулого", вони гарно працюють коли купляють їх на зупинці, а в транспорті тільки компасують в випадку коли платимо гроші прямо водію - це зайве, але водії (власники) чіпляються за квиточки як за останню соломинку
madkot Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:10 #284 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:10 Скажу свою думку щодо подорожчання, можливо тут вона вже й була, але, якби КОЖЕН взяв би білетика у водія, думаю власникам не прийшлося б думати про таке підвищення ціни.... Я вже не раз на запит водія: Не всі передали за проїзд!, відповідаю голосно: А ви зупиніться, та перевірте білети. Цікава реакція Я беру білетика у 90%. квиточки то пережитки "совьєцкого минулого", вони гарно працюють коли купляють їх на зупинці, а в транспорті тільки компасують в випадку коли платимо гроші прямо водію - це зайве, але водії (власники) чіпляються за квиточки як за останню соломинку ти очевидно не розумієш, що квиточок, то є єдиний доказ того, що ти був у маршрутці. якщо станеться аварія і отримаєш травму, та треба буде доводити, що ти був у тій маршрутці
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:13 #285 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:13 квиточки то пережитки "совьєцкого минулого",Нічого подібного. Весь світ їх купує. Це нормально. Просто механізму немає., вони гарно працюють коли купляють їх на зупинці, а в транспорті тільки компасуютьНе завжди. Можна і в транспорті придбати. Але придбати, а не зробити вигляд.Просто - не продати квиток, це покласти в кишеню і не оподаткувати туєву хучу грошей!Те, що я чи ще 2 десятки людей беруть квитки - нічого не змінить. На кінцевих зупинках, водії тих квитків "продають" викидають "необхідну" кількість.
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:19 #286 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:19 Скажу свою думку щодо подорожчання, можливо тут вона вже й була, але, якби КОЖЕН взяв би білетика у водія, думаю власникам не прийшлося б думати про таке підвищення ціни.... Я вже не раз на запит водія: Не всі передали за проїзд!, відповідаю голосно: А ви зупиніться, та перевірте білети. Цікава реакція Я беру білетика у 90%. квиточки то пережитки "совьєцкого минулого", вони гарно працюють коли купляють їх на зупинці, а в транспорті тільки компасують в випадку коли платимо гроші прямо водію - це зайве, але водії (власники) чіпляються за квиточки як за останню соломинку ти очевидно не розумієш, що квиточок, то є єдиний доказ того, що ти був у маршрутці. якщо станеться аварія і отримаєш травму, та треба буде доводити, що ти був у тій маршрутці тю, якщо станеться аварія - то всі квиточки пофіг, як і страхівки.... бо виявиться що водій говорив по телефону, був без путівки, транспортний засіб без "техоляду", а перевізник без ліцензії а "якого хрена ті пасажири полізли туди" (с) цитата, ніхто не знає Просто - не продати квиток, це покласти в кишеню і не оподаткувати туєву хучу грошей! дешевенький китайський відеореєстратор направлений на місце куди пасажири кладуть гроші - рішення але це не вигідно ні водіям ні власникам ні міськраді ціну треба регулювати здоровою конкуренцією між перевідниками
VaLeRa Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:20 #287 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:20 Zevs_Isver, от через те, що всі їздять необілечуванні, власники і встановлюють "норми"... а з білетами ті норми і так би виконувались, а то "понаднормові" ідуть в карман воді + зарплата. Тому власники і не бачать реальної справи на маршруті. В мене кум працює на АТП, і розповідає цікаві речі про ЗП водіїв... З цим звичайно намагаються боротись, але найдієвіший спосіб - це контролер, що обілечує пасажирів на маршруті. Як на мене можно просто ставити контролерів кожен день на інші маршрути, тим самим вивчаючи пасажиропотік. Не обовязково бути контролеру постійно на всіх маршрутах.
S30 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:29 #288 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:29 VaLeRa, та бачать вони все і знають. Це як "секрет Полішенеля".А так їх такі розклади влаштовують. Так що не потрібно з них робити "белих и пушистых"
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:33 #289 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:33 Тому власники і не бачать реальної справи на маршруті. В мене кум працює на АТП, і розповідає цікаві речі про ЗП водіїв... З цим звичайно намагаються боротись, але найдієвіший спосіб - це тювласник хіба ідіот? не вірю!!!!!він знає реальну ситуацію(водіям дістається % біла ЗП + % мутки = 100%, і білий кусок варіюється від розміру муток)але в мутній водичці всім добре живеться, от і не хочуть нічого мінятиp.s. реєстратори(2 шт) можуть допомогти вирішити проблему, як оплат, так і відношення водіїв як до пасажирів так і до інших учасників рухуале але власникам пофіг
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:43 #290 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:43 p.s. реєстратори(2 шт) можуть допомогти вирішити проблемуТИ ж сам вище писав - то прикурювач не робе, то флешка поламалася. То срака, то мотика...Знайдуть 1млн причин, щоб не користуватися реєстратором!
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:46 #291 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:46 p.s. реєстратори(2 шт) можуть допомогти вирішити проблемуТИ ж сам вище писав - то прикурювач не робе, то флешка поламалася. То срака, то мотика...Знайдуть 1млн причин, щоб не користуватися реєстратором!не працює реєстратор - не виїжджаєш на маршрут = заробляє інший (водій) перевізник
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:48 #292 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:48 не працює реєстратор - не виїжджаєш на маршрутСам в це віриш?Так він працював - я сам все перевірив. А тут поламався. Чи я маю тільки те й робити щоб перевіряти, чи він працює??
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:57 #293 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 08:57 не працює реєстратор - не виїжджаєш на маршрутСам в це віриш?Так він працював - я сам все перевірив. А тут поламався. Чи я маю тільки те й робити щоб перевіряти, чи він працює??не працює реєстратор = від'їздив день безкоштовнотебе ж штрафують за запізнення (порушення тех процесу)? чим маршрутчики гірші?p.s. водії завжди шукають відмазкиЗнайдуть 1млн причин, щоб не користуватися реєстратором!а чому знайдуть? бо бояться
vampirich Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:03 #294 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:03 сьогодні на маршрутці, яка стала по 3 грн люди автоматом (чи принципово?) передавали далі по 2.50 і водій жодного разу не заікнувся про те що вартість змінилась.Просто брав скільки дають і все
Zheny@ Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:07 #295 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:07 не працює реєстратор = від'їздив день безкоштовно тебе ж штрафують за запізнення (порушення тех процесу)? чим маршрутчики гірші?Тут я згоден. Але тоді потрібен контролюючий орган. Типу "секретний / таємний" пасажир. Який буде фіксувати порушення. Або просто на зупинці зайшов - показав посвідчення - перевірив чи працює реєстратор, переглянув запис, чи часом не вимикався.Власне, міскрада може посадити біля водія дядька, який буде рахувати скільки людей зайшло в маршрутку на якій зупинці. Проїхатися туди і назад.Покататися тиждень і вирахувати середній заробіток за кожен день тижня. І вирахувати пасажиропотік. таким чином вирахувати реальний заробіток маршруту. Рентабельність. І доцільність підвищення тарифів.передавали далі по 2.50 і водій жодного разу не заікнувся про те що вартість змінилась. Просто брав скільки дають і всеА якби сказав, що 3 грн - народ би ста ввиходити. Недозаробив би.
alexvvv Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:11 #296 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:11 сьогодні на маршрутці, яка стала по 3 грн люди автоматом (чи принципово?) передавали далі по 2.50 і водій жодного разу не заікнувся про те що вартість змінилась.Просто брав скільки дають і всеце так на 19-му маршруті проїзд коштує за межі міста 3 грн?
vampirich Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:26 #297 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:26 на 19-ці за місто було 3, по місту 2.50 тепер повністю маршрут мав би стати по 3 але в місті люди все одно дають 2.50, і водій не возмущається
Гість Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:28 #298 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:28 це так на 19-му маршруті проїзд коштує за межі міста 3 грн?і по місту з 1 грудня також
Zevs_Isver Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:30 #299 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 09:30 не працює реєстратор = від'їздив день безкоштовно тебе ж штрафують за запізнення (порушення тех процесу)? чим маршрутчики гірші? Тут я згоден. Але тоді потрібен контролюючий орган. Типу "секретний / таємний" пасажир. Який буде фіксувати порушення. Або просто на зупинці зайшов - показав посвідчення - перевірив чи працює реєстратор, переглянув запис, чи часом не вимикався. ой, навіщо ж перевіряти роботу в процесі..... ? "запис реєстратора" здається при здачі зміни, копіюється, потім швиденько перевіряється "софтом" чи довжина запису відповідає зміні і зберігається "вічно" при нагоді\потребі переглядається спеціально навченими людьми
moon Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 10:41 #300 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 10:41 Власне, у визначенні рентабельності маршруту і зниженні ціни на проїзд не зацікавлений ніхто - ні водій, ні власник, ні та ж сама міськарада. Всі поєднані в один ланцюжок - власник ставить водієві план виручки і хоч ти що хоч роби - мусиш виконати, але ж власник не дурний, щоб планову виручку (з якої далі буде розраховувати всі показники діяльності підприємства) завищувати і щоб працівники від нього втікали, то ставить реальну суму + суму "лєвака" зверху, але знову ж таки з тим розрахунком, щоб і водій мав чим "підживитися". От і виходить - виручка мала - ледь покриває збитки бідного-нещасного власника, але автобуси на маршрутах їздять і водії не звільняються, хммм.....) Причина підвищення тарифу - або водії зажерлись і стали більше брати в кишеню, або власники на фоні росту цін на все і незмінності свого заробітку вирішили його таки підвищити, ну або ж і ті, і ті в курсі, а пасажири, як завжди, крайні. Люди як і раніше їздитимуть маршрутками, в Луцьку альтернативи немає, от маршрутчики і крутять як їм заманеться. Zevs_Isver, в мене кум працює на АТП, і розповідає цікаві речі про ЗП водіїв... З цим звичайно намагаються боротись, але найдієвіший спосіб - це контролер, що обілечує пасажирів на маршруті. Як на мене можно просто ставити контролерів кожен день на інші маршрути, тим самим вивчаючи пасажиропотік. Не обовязково бути контролеру постійно на всіх маршрутах.Контролерові ще заробітну плату треба платити, а це додаткові витрати. Та й кому потрібен той пасажиропотік? Міській владі? Думаю, вони і самі зацікавлені в цій ситуації.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.