Перейти до змісту

Кого обирає форум в мери міста?

invited

271 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

А хто що може сказати про Токарського?

Варшавский рынок может столько всего наговорить :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь

Якби лучани трохи краще розуміли сутність і відмінність державної влади та місцевого самоврядування - думаю бажаючих проголосувати за Романюка було б значно менше.

Основна відмінність - державна влада призначається, а місцеве самоврядування - обирається. Так от. Обираючи Романюка ми обираємо призначеного Києвом кандидата, тим самим руйнуємо зміст понять "само" і "врядування". Очевидно, що врядовувати тепер нас буде хтось, хто про луцьк знає тільки з інтернету і рекламних буклетів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тротуар ти бачив у якому стані по Конякіна? Пройди пішки від Адреналіну до ОККО, якщо залишаться цілими черевики і ноги, то тоді так, Шиба - господа'ник.

Між тою ямкою на Конякіна і міським головою стоїть як мінімум 4 людини - начальник жеку, відділ дорожньо-транспортної інфраструктури, директор ЖКГ і профільний заступник.

Але якщо вже тобі так хочеться знайти винного у всіх своїх бідах - я тобі допоможу. Бери вище. Винні підприємці, директори, менеджери всього луцького бізнесу, які платять зарплати в конверті і всіляко ухиляються від сплати податків, внаслідок чого бюджет недоотримує кошти в особливо великих розмірах. І взагалі винні всі лучани, які мало заробляють і тим самим мало платять до місцевого бюджету. Та й в принципі і ті, і ті фігово працюють. Того ямки на Конякіна.

А от президент мабуть дійсно ні при чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі винні всі лучани, які мало заробляють і тим самим мало платять до місцевого бюджету. Та й в принципі і ті, і ті фігово працюють. Того ямки на Конякіна.

незаплатив достатньо податку - на тобі ямку на Конякіна :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі винні всі лучани, які мало заробляють і тим самим мало платять до місцевого бюджету. Та й в принципі і ті, і ті фігово працюють. Того ямки на Конякіна.

Лучани взагалі винні, що ходять по тротуарах і тим самим протоптують в них ямки... Кругом одні врєдітєлі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Якщо до вашого будинку проклали асфальт, відремонтували дитячий майданчик, проклали бруківку на тротуарах і ніхто не приїхав - значить ви живете в Німеччині."

Сьогодні в одному з житлових дворів на вул. Конякіна відкривали новоспоруджений дитячий майданчик з клоуном і святковим виступом. Подія проходила в рамках акції "Подаруй дитині радість" від кандидата на посаду голови м. Луцька пана Козюри.

S.P. - від виборів до виборів живемо ми...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а дозольте поцікавитись. хто з кандидатів у мєри не буде переназивати вулиці Січових стрільців. С.Бандери. пр. Волі назад у вскі радянські . лєніна. кузнєтсова рядянсбку і т. д. хто що думає. Чи мож у нас зявиться вул. вольових камсумольців. І чи правильно. що мєр повинен бути маріонєточним. А?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рамках акції "Подаруй дитині радість" від кандидата на посаду голови м. Луцька пана Козюри.

и кто он после этого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную внести зміни в голосувалку:примітку в дужках(але це погано) поставити після кожного призвіща кандидата,а в пункті проти всіх поставити в дужках(і ета правільна,бо уже задрали.

А якщо чесно,то пиберіть в останньому пункті примітку(але це погано),бо це не чесно.

ЗІ:чуть не забув,колєга по роботі жиє на Стрілецькій,то до них прийшли ходоки від якогось кандидата і вручили коробку канхвет.Електорат подешевшав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рамках акції "Подаруй дитині радість" від кандидата на посаду голови м. Луцька пана Козюри.

и кто он после этого?

Кандидат у мери - хто ж іще.

Ця виборча кампанія названа найбільш підкупною за історію незалежної України. То крупи роздають, то акції проводять.

Так тут питання про маріонеточних мерів задавали - що у вашому понятті є маріонеточність? Те що кандидата президент підтримує -то це скоріш мінус, особливо на нашій території, де партію регіонів, і ,президента особисто, мало хто підтримує.

А от ті кандидати які крім масової агітації у пресі, бігбордів, плакатів ще й майданчики будують - вони не є залежними від коштів своїх спонсорів? Чи то все за власний кошт Козюри, Дідуха, Чижика і т.п. робиться? Вони потім не будуть маріонетками в руках бізнесменів які їх підтримують? Що краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихідних, ходоки від одного з кандидатів, роздавали безкоштовно по квартирах на 33-му (зокрема на вул. Ветеранів) газету "Віче". Причому скромно, без агітації. :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоооб Ви здорові були!!! Розсмішили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Очевидно, що врядовувати тепер нас буде хтось, хто про луцьк знає тільки з інтернету і рекламних буклетів.

То значить треба "Кривого" вернути :)

А якщо судити по тому, хто більше в Луцьку - то получається Романюк а не Шиба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очевидно, що врядовувати тепер нас буде хтось, хто про луцьк знає тільки з інтернету і рекламних буклетів.

А "Кривий" якраз з Романюком і повернеться. І Кравчук. І ще пяток динозаврів...

Ніхто ще на практиці не спростував тезу "Хто пла:тить, той музику замовляє". Романюку платить Київ і вся кампанія його передвиборча київська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А "Кривий" якраз з Романюком і повернеться. І Кравчук. І ще пяток динозаврів...

Ніхто ще на практиці не спростував тезу "Хто пла:тить, той музику замовляє". Романюку платить Київ і вся кампанія його передвиборча київська.

kalendar-s-voprosami-12-foto_10.jpg

Харківські студенти випустили календар на 2011 рік з питаннями до влади...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі не піду на вибори, оскільки половина з них мені не подобається, а половину я не знаю. Якби був Кривий, то проголосувала б за нього, оскільки він хоч щось робив в місті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочешь чтобы пообещал аэропорт? пообещает нет проблем :rolleyes: главное пообещать :lopata:

Я никого не вижу нормального в роли мера.... хз почему так. Бардельер в городе страшнейшая... дороги убитые... одни обещания... ОБЕЩАЕМ ЧТО БУДЕТ АЭРОПОТ!!!! УРА ТОВАРИЩИ!!!

Я ПРоТИВ ВСЕХ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кандидат на посаду луцького міського голови, який більшістю соціологів визнавався одним з чотирьох реальних претендентів на пост міського голови, зняв свою кандидатуру.

Як стало відомо «ВН» з достовірних джерел, увечечі 25 жовтня заяву про припинення участі у виборах в якості кандидата на пост міського голови Луцька подав очільник обласного осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар.

http://www.volynnews.com/news/city/z_dystantsiyi_ziyshov__vazhkovahovyk_merskykh_perehoniv_u_lutsku/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чотирьох реальних претендентів на пост міського голови

Бондар, Шиба, Романюк, а хто четвертий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби був Кривий, то проголосувала б за нього, оскільки він хоч щось робив в місті

"Хоч щось" в місті робив і я. Слабувато як для міського голови. Цікавіше було б співвідношення того що міг зробити і того, що реально зробив. А ще цікавіше - чим відрізняється те, що він зробив для міста, від того, що зробив для себе і своїх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так думаю пара запускать другий тур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ніхто не проти, можна закатати другий тур.

Хоча тут я так зрозумів піде на кшталт хто за януковича а хто проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Немає жодного кандидата за якого хотілося б проголосувати.

Нажаль останнім часом звідусіль лунають лише пусті обіцянки.

А ще дратує передвиборча «показуха», то суд виграли_(вартість проїзду), то дома утеплюємо_(Бондарь), то дитячі майданчики відкриваємо…

Такі всі гарні і пухнасті…бр-р-р-р…

Депутати – це слуги народу.

Народ – це я.

Я хотів би трохи пожити без слуг, або помінятися з ними … зарплатою пільгами… :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просвітіть. Для чого другий тур?

Обираємо то ніби за мажоритарною системою відносної більшості. Наскільки пам"ятаю, поправка про абсолютну більшість не пройшла. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...