Перейти до змісту

Кого обирає форум в мери міста?

invited

271 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 124
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якби лучани трохи краще розуміли сутність і відмінність державної влади та місцевого самоврядування - думаю бажаючих проголосувати за Романюка було б значно менше.

Основна відмінність - державна влада призначається, а місцеве самоврядування - обирається. Так от. Обираючи Романюка ми обираємо призначеного Києвом кандидата, тим самим руйнуємо зміст понять "само" і "врядування". Очевидно, що врядовувати тепер нас буде хтось, хто про луцьк знає тільки з інтернету і рекламних буклетів.

Опубліковано

Тротуар ти бачив у якому стані по Конякіна? Пройди пішки від Адреналіну до ОККО, якщо залишаться цілими черевики і ноги, то тоді так, Шиба - господа'ник.

Між тою ямкою на Конякіна і міським головою стоїть як мінімум 4 людини - начальник жеку, відділ дорожньо-транспортної інфраструктури, директор ЖКГ і профільний заступник.

Але якщо вже тобі так хочеться знайти винного у всіх своїх бідах - я тобі допоможу. Бери вище. Винні підприємці, директори, менеджери всього луцького бізнесу, які платять зарплати в конверті і всіляко ухиляються від сплати податків, внаслідок чого бюджет недоотримує кошти в особливо великих розмірах. І взагалі винні всі лучани, які мало заробляють і тим самим мало платять до місцевого бюджету. Та й в принципі і ті, і ті фігово працюють. Того ямки на Конякіна.

А от президент мабуть дійсно ні при чому.

Опубліковано

І взагалі винні всі лучани, які мало заробляють і тим самим мало платять до місцевого бюджету. Та й в принципі і ті, і ті фігово працюють. Того ямки на Конякіна.

незаплатив достатньо податку - на тобі ямку на Конякіна :D

Опубліковано

І взагалі винні всі лучани, які мало заробляють і тим самим мало платять до місцевого бюджету. Та й в принципі і ті, і ті фігово працюють. Того ямки на Конякіна.

Лучани взагалі винні, що ходять по тротуарах і тим самим протоптують в них ямки... Кругом одні врєдітєлі!

Опубліковано

"Якщо до вашого будинку проклали асфальт, відремонтували дитячий майданчик, проклали бруківку на тротуарах і ніхто не приїхав - значить ви живете в Німеччині."

Сьогодні в одному з житлових дворів на вул. Конякіна відкривали новоспоруджений дитячий майданчик з клоуном і святковим виступом. Подія проходила в рамках акції "Подаруй дитині радість" від кандидата на посаду голови м. Луцька пана Козюри.

S.P. - від виборів до виборів живемо ми...

Опубліковано

а дозольте поцікавитись. хто з кандидатів у мєри не буде переназивати вулиці Січових стрільців. С.Бандери. пр. Волі назад у вскі радянські . лєніна. кузнєтсова рядянсбку і т. д. хто що думає. Чи мож у нас зявиться вул. вольових камсумольців. І чи правильно. що мєр повинен бути маріонєточним. А?

Опубліковано

Пропоную внести зміни в голосувалку:примітку в дужках(але це погано) поставити після кожного призвіща кандидата,а в пункті проти всіх поставити в дужках(і ета правільна,бо уже задрали.

А якщо чесно,то пиберіть в останньому пункті примітку(але це погано),бо це не чесно.

ЗІ:чуть не забув,колєга по роботі жиє на Стрілецькій,то до них прийшли ходоки від якогось кандидата і вручили коробку канхвет.Електорат подешевшав.

Опубліковано

рамках акції "Подаруй дитині радість" від кандидата на посаду голови м. Луцька пана Козюри.

и кто он после этого?

Кандидат у мери - хто ж іще.

Ця виборча кампанія названа найбільш підкупною за історію незалежної України. То крупи роздають, то акції проводять.

Так тут питання про маріонеточних мерів задавали - що у вашому понятті є маріонеточність? Те що кандидата президент підтримує -то це скоріш мінус, особливо на нашій території, де партію регіонів, і ,президента особисто, мало хто підтримує.

А от ті кандидати які крім масової агітації у пресі, бігбордів, плакатів ще й майданчики будують - вони не є залежними від коштів своїх спонсорів? Чи то все за власний кошт Козюри, Дідуха, Чижика і т.п. робиться? Вони потім не будуть маріонетками в руках бізнесменів які їх підтримують? Що краще?

Опубліковано

На вихідних, ходоки від одного з кандидатів, роздавали безкоштовно по квартирах на 33-му (зокрема на вул. Ветеранів) газету "Віче". Причому скромно, без агітації. :) 

• Адміністратори
Опубліковано

Очевидно, що врядовувати тепер нас буде хтось, хто про луцьк знає тільки з інтернету і рекламних буклетів.

То значить треба "Кривого" вернути :)

А якщо судити по тому, хто більше в Луцьку - то получається Романюк а не Шиба.

Опубліковано

Очевидно, що врядовувати тепер нас буде хтось, хто про луцьк знає тільки з інтернету і рекламних буклетів.

А "Кривий" якраз з Романюком і повернеться. І Кравчук. І ще пяток динозаврів...

Ніхто ще на практиці не спростував тезу "Хто пла:тить, той музику замовляє". Романюку платить Київ і вся кампанія його передвиборча київська.

Опубліковано

А "Кривий" якраз з Романюком і повернеться. І Кравчук. І ще пяток динозаврів...

Ніхто ще на практиці не спростував тезу "Хто пла:тить, той музику замовляє". Романюку платить Київ і вся кампанія його передвиборча київська.

kalendar-s-voprosami-12-foto_10.jpg

Харківські студенти випустили календар на 2011 рік з питаннями до влади...

Опубліковано

Я взагалі не піду на вибори, оскільки половина з них мені не подобається, а половину я не знаю. Якби був Кривий, то проголосувала б за нього, оскільки він хоч щось робив в місті

Опубліковано

хочешь чтобы пообещал аэропорт? пообещает нет проблем :rolleyes: главное пообещать :lopata:

Я никого не вижу нормального в роли мера.... хз почему так. Бардельер в городе страшнейшая... дороги убитые... одни обещания... ОБЕЩАЕМ ЧТО БУДЕТ АЭРОПОТ!!!! УРА ТОВАРИЩИ!!!

Я ПРоТИВ ВСЕХ!

Опубліковано

Кандидат на посаду луцького міського голови, який більшістю соціологів визнавався одним з чотирьох реальних претендентів на пост міського голови, зняв свою кандидатуру.

Як стало відомо «ВН» з достовірних джерел, увечечі 25 жовтня заяву про припинення участі у виборах в якості кандидата на пост міського голови Луцька подав очільник обласного осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар.

http://www.volynnews.com/news/city/z_dystantsiyi_ziyshov__vazhkovahovyk_merskykh_perehoniv_u_lutsku/

Опубліковано

чотирьох реальних претендентів на пост міського голови

Бондар, Шиба, Романюк, а хто четвертий?

Опубліковано

Якби був Кривий, то проголосувала б за нього, оскільки він хоч щось робив в місті

"Хоч щось" в місті робив і я. Слабувато як для міського голови. Цікавіше було б співвідношення того що міг зробити і того, що реально зробив. А ще цікавіше - чим відрізняється те, що він зробив для міста, від того, що зробив для себе і своїх.

Опубліковано

Якщо ніхто не проти, можна закатати другий тур.

Хоча тут я так зрозумів піде на кшталт хто за януковича а хто проти.

Опубліковано

Немає жодного кандидата за якого хотілося б проголосувати.

Нажаль останнім часом звідусіль лунають лише пусті обіцянки.

А ще дратує передвиборча «показуха», то суд виграли_(вартість проїзду), то дома утеплюємо_(Бондарь), то дитячі майданчики відкриваємо…

Такі всі гарні і пухнасті…бр-р-р-р…

Депутати – це слуги народу.

Народ – це я.

Я хотів би трохи пожити без слуг, або помінятися з ними … зарплатою пільгами… :0003:

Опубліковано

Просвітіть. Для чого другий тур?

Обираємо то ніби за мажоритарною системою відносної більшості. Наскільки пам"ятаю, поправка про абсолютну більшість не пройшла. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...