Перейти до змісту

Продам купони на рекламу Google adWords

Рекомендовані повідомлення

Продам купони на рекламу Google adWords - 250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

випадково не акційний іменний купон на 300 грн з промокодом? =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да саме так, а що ? не підходить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://promolab.org/index.php?showtopic=4208 :blink:

За 50грн. куплю. Строк дії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дія поповнення 30.11.2010 Але щось дешево. вроді ж там різниці між грошима і купоном не має.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій купон дійсний до 31 жовтня здається. і на ньому пише шо перепродувати його, чи передавати третій стороні низя, іначе гугл забанить =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як він знає на яку електронну адресу він видав цей код ? Так що думаю той код ні до-чого не прив'язаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю 2 купони - http://www.google.com.ua/intl/uk/adwords/coupons/terms.html по 300 грн.

Термін дії до 30/11/2010.

Хто і як їх використовує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от збираюсь за призначеням =)

є сайт, тре рекламу зробити йому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от збираюсь за призначеням =)

є сайт, тре рекламу зробити йому.

Роби швидше, тоді розкажеш, бо мене щось пунктик "Для повної активації облікового запису необхідно здійснити перший мінімальний платіж..." піся того як введено код купона насторожує.

Я так розумію, що безкоштовний він лише для тих, в кого вже активований обліковий запис (за гроші).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є 2 штуки, продам за 300 два. Сам робив таку рекламну компанію, і поповнював. Все дуже легко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є 2 штуки, продам за 300 два. Сам робив таку рекламну компанію, і поповнював. Все дуже легко.

Так дай відповідь:

Я так розумію, що безкоштовний він лише для тих, в кого вже активований обліковий запис (за гроші). ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так дай відповідь:

Я так розумію, що безкоштовний він лише для тих, в кого вже активований обліковий запис (за гроші). ?

Як пише в буклеті то для активації потрібіно поповнити на 25 грн, якщо це робити кредиткою то 25 ( особисто поповнював через кредитку то дуже зручно і швидко). І можете взяти один для проби, якщо не вийде поповнить поверну гроші ( це не проблема).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так дай відповідь:

Як пише в буклеті то для активації потрібіно поповнити на 25 грн, якщо це робити кредиткою то 25 ( особисто поповнював через кредитку то дуже зручно і швидко). І можете взяти один для проби, якщо не вийде поповнить поверну гроші ( це не проблема).

Взагалі-то в буклеті пише Мінімальний платіж кредиткою 50 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так дай відповідь:

Взагалі-то в буклеті пише Мінімальний платіж кредиткою 50 грн.

так дійсно 50, вибачаюсь помилився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам купони на рекламу Google adWords - 250 грн.

І що, є попит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно є. з 10 залишилось 2 штуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно є. з 10 залишилось 2 штуки.

Супер!

То я скористаюсь гілочкою?

Маю теж 2 купони на продаж. Звертайтесь кому треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 2 штуки 200 грн :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это такой? у меня тоже есть......

продам за 50 грн.

post-8103-1287386640,95_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дві штуки за 75 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Рекламный купон не подлежит передаче, продаже или обмену».

Предупреждаем всех желающих воспользоваться купленными купонами, что аккаунт с большой вероятностью будет заблокирован. А это значит следующее: если один аккаунт у рекламодателя был приостановлен за нарушения, то для вас открытие новых аккаунтов будет дальше невозможно. Вы потратите деньги на приобретение такого купона, затем на его активацию в системе, и в результате получите запрет на размещение рекламы в AdWords с какого бы то ни было аккаунта. Поэтому несколько раз подумайте, прежде чем использовать купленный купон. Если аккаунт приостановлен, поддержка AdWords выручить уже вас не сможет, ведь вы нарушили правила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Рекламный купон не подлежит передаче, продаже или обмену».

Предупреждаем всех желающих воспользоваться купленными купонами, что аккаунт с большой вероятностью будет заблокирован. А это значит следующее: если один аккаунт у рекламодателя был приостановлен за нарушения, то для вас открытие новых аккаунтов будет дальше невозможно. Вы потратите деньги на приобретение такого купона, затем на его активацию в системе, и в результате получите запрет на размещение рекламы в AdWords с какого бы то ни было аккаунта. Поэтому несколько раз подумайте, прежде чем использовать купленный купон. Если аккаунт приостановлен, поддержка AdWords выручить уже вас не сможет, ведь вы нарушили правила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

""""то для вас открытие новых аккаунтов будет дальше невозможно""" Цікаво як це будуть знати на кого був відкритий поередній екаунт )). Їх можна хоть сотню відкрити, там же ніяких унікальних даних не використовуєтся. І 2 штуки це не багато, та що не потрібно флудити. Створюйте собі теми і пишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да і чому я три штуки в сміття викинув???

Полять по:

IP

кред. картці

сайті

Ці три параметри можна обійти, тоді таке питання а н*х мені стільки аккаунтів якшо у мене всього 2-3 сайты, якшо не знаеш то один купон йде на один аккаун в цьому і подвох, як не на 3 то на 5 спалишся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...