Перейти до змісту

Газета "Віче" в подарунок від Романюка

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

...впринципі да! Вони мають право? :blink:

...впринципі ні! Але спробуй зв'яжи ці два факти разом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Питання: де вони беруть мої особисті дані? Це є нормально? Дзвонити і діставати людину всякою х...ю :naezd:

Клієнт "прІвЄтбанку" ?

Звісно ні !!!!

Але як кажуть брати-поляки : Алє то нє єстам вартей увагі.

Накатай скаргу в Територіальну виборчу комісію, побачиш, його з виборчих перегонів знімуть.....b0201.gif

(самому смішно стало)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як виявилось потім - батьки отримали все-таки ту газету...

Питання: де вони беруть мої особисті дані?

Коли газетку вручають - то питають ім"я та телефон. Так само було і при опитуванні. Тільки лист приходить тихенько, без питань.

Ймовірно, Ваші батьки і назвали Ваші дані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні здійснювала платіж по кредиту в "Прватбанку" - дали газетку "Віче" і календарик з фото Романюка. Мене аж "перекосило"... В цьому банку відсотки за готівкові кредити найбільші, відношення до клієнтів інколи хамовите (по цьому питанню можна створити окрему тему), а тут голосуйте за мене "класного" і я вам зроблю рай в Луцьку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як виявилось потім - батьки отримали все-таки ту газету...

Питання: де вони беруть мої особисті дані?

Коли газетку вручають - то питають ім"я та телефон. Так само було і при опитуванні. Тільки лист приходить тихенько, без питань.

Ймовірно, Ваші батьки і назвали Ваші дані.

...цю версію, я звичайно, "відпрацював" :) Батьки не давали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоже спам пришол, в конвертике без опознавательных знаков и обратного адреса...

"Дідусю Мороз, пише тобі хлопчик Колінька... будь-ласка, прочитай мій лист. дуже уважно. це не спам. це реальна можливість заробити..."

так дійсно, напевно, висилають лише тим, хто обслуговується у прівєтбанку. з трьох членів 7ї листи прийшли двом. відать, піклується він лише за "своїх" клієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні здійснювала платіж по кредиту в "Прватбанку" - дали газетку "Віче" і календарик з фото Романюка. Мене аж "перекосило"... В цьому банку відсотки за готівкові кредити найбільші, відношення до клієнтів інколи хамовите (по цьому питанню можна створити окрему тему), а тут голосуйте за мене "класного" і я вам зроблю рай в Луцьку...

Якщо ВСІ клієнти прІвЄтбанка настроєні подібним чином - нє відать товаріщу Романюку мерського крісла :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не факт,

мож тек что читают "борду" или другие сайты и думают головой и не выберут...

а остальной планктон.... которого большенство.....

а админ ресурс Привета большой - от размещения фоток Романюка на "рекламных полщадках" банка (раньше в холдерах стояли рекламки кредитов под 0% - шас фотки Романюка) до ну очень заметной агитации руководителей фирм у которых зарплатные проекты в банке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто сказав, що його мають вибирати? Романюка Янукович вже мером призначив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому банку відсотки за готівкові кредити найбільші

рекламки кредитов под 0%

народ в своєй нєнавісті доходить до абсурду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не здивуюсь, якщо після таких брудних методів Романюк, який мав найкращі стартові позиції, здує вибори.

Вмовляння колективів "Миколо Ярославовичу, просю вас йти в мери" (хоча він це вирішив задовго до листів). Керівники цих колективів після опиняються в списках "Сильної України".

Сітілайти з блідим, як смерть Романюком (чимось на Дракулу стає подібним)

"Листи щастя" без вихідних даних

Газета "Віче".....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому банку відсотки за готівкові кредити найбільші

рекламки кредитов под 0%

народ в своєй нєнавісті доходить до абсурду.

В чому полягає абсурд? Це дивлячись хто в який час брав кредит...Я маю кредитну картку - це, практичо, найдорожчий кредит. Ці картки видавали нам на підприємстві добровільно-примусово (такий собі агресивний маркетинг), розраховуючи на те, що рано чи пізно людина, коли її притисне фінансово, цією карткою скористається, а потім вже дуже тяжко з цієї кабали вилізти. В інших банках є також кредити у вигляді картки на певну суму, але там проценти менші, і надавались вони не такими методами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маю кредитну картку - це, практичо, найдорожчий кредит.

В ломбард не пробували звертатись? ;)

Ніхто під пістолетом не заставляє нею користуватись. Але якщо користуватись з розумом, то: безплатний кредит 30/55 днів, 10% на залишок власних коштів і знижки в "Бонус+".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання: де вони беруть мої особисті дані? Це є нормально? Дзвонити і діставати людину всякою х...ю :naezd:

Клієнт "прІвЄтбанку" ?

Звісно ні !!!!

Але як кажуть брати-поляки : Алє то нє єстам вартей увагі.

Накатай скаргу в Територіальну виборчу комісію, побачиш, його з виборчих перегонів знімуть.....b0201.gif

(самому смішно стало)

Ага, зняли... - http://vip.volyn.ua/news/romanyuka-khot-li-pribrati-z-merskikh-peregon-v

Січас!!!

===

Соціологія - наука точьная!!! - http://www.volynnews.com/news/city/sotsiolohy_postavyly_hrytsyuka_na_pershe_mistse/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого далеко ходити, якщо вже тут на форумі накручують його рейтинг, а потім після виборів оголосять, що це були найдемократичніші вибори. Я б на місці опозиції від таких "виборів" би відмовився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого далеко ходити, якщо вже тут на форумі накручують його рейтинг, а потім після виборів оголосять, що це були найдемократичніші вибори. Я б на місці опозиції від таких "виборів" би відмовився

Це ще гірше. Маємо вже приклад Противсіхів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Романюк-г,,,нюк :)))))

Шановний lammer256, я особисто не знайомий ні з Вами, ні з попередніми 255 ламерами, але про Вас скажу.

Ви, я перепрошую, 3.14здюк! :0011:

Звідки я це взяв, ви запитаете. А ось звідки: з Вашого профіля:

0820087f74b6.jpg

В Вас лише один пост на форумі і той не повного змісту.

а ось Ваше обличчя:

Пользователь не пожелал сообщить какую-либо информацию о себе

В вас немає ні дати народження, ні віку, ні друзів...

Ваш статус: шел мимо

Ось і ідіть Ви...МІМО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і ідіть Ви...МІМО!

Оо я бачу я вас заділа чимось???? Помоєму на виказування власної думки має право кожен. А куди мені іти я і без вас добре знаю. Апроцитувала я не свої думки а почуті в народі :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про діяння Романюка помоєму і так всі добре знають. Так що не потрібно обурюватись. Не приємно читати? нечитайте, пропустіть і йдіть далі. Що можна казати про кандидата коли ЙОГО працівники небудуть голосувати за нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от тепер ми взали, що ви жінка.

Так. Про "діяння Романюка всі добре знають".

Я особисто навіть "не по наслишці".

Я працівник Привату. І я буду за Миколу Ярославовича голосувати. :0123:

А щодо вас, то скажу: чорний піар ніхто не відміняв.

:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я працівник Привату. І я буду за Миколу Ярославовича голосувати. :0123:

Ну що ж іще ви можете написати :))) Можливо ви недобре ознайомились із іншими кандидатурами?? Ви прогляньте, там є набагато достойніші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж іще ви можете написати :))) Можливо ви недобре ознайомились із іншими кандидатурами?? Ви прогляньте, там є набагато достойніші...

да!? :g05:

а саме? хто?

просвітіть будь-ласка. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте по порядку...Я за справедливість!

1, Чому Романюк коли видавав кредитні картки на суму 5 тис. грн. дітям війни, неповідомив що це саме кредитка а не подарунок в такому розмірі. І багато хто сплачували проценти і немалі.

2, Чому його рекламні борди були вивішені раніше зазначеного часу і ніхто йому шрафів ненаклав?

3. Чому коли було передвиборче звернення кандидатів по вол. телебаченню кандидатам які невикористовували час ставили заставки природи міста, підкреслюючи тим самим невикористаний час, Грицюка виступ обірвали на пів слова а Романюк невикористав свої 18 сек. і програму завершили як треба без природи.

Так чому так багато ЧОМУ????

Я за справедливість. і мені неподобаеться такий нечесний підхід до справи. А ті газети -- сміх тай годі.

Я нерозумію людей до яких відносяться так зневажливо- а вони всеодно йдуть за нього голосувати тільки тому що він їхній директор.???

А про соц опитування в якому кандидата Токарського навіть небуло вказано??? Так для кого опитували?? Хто замовив це опитування??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...