Перейти до змісту

Куди поділись клавіатури з великим ходом клавіш

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куди поділись старі добрі клавіатури з великим ходом, коли ти нажимаєш клавішу і КАЙФУЄШ від кожного нажаття, чому зараз ти вже не знаєш чи ти працюєш з клавіатурою чи просто з куском пластмаси на якому розмічені клавіші?

Dell_keyboard_1.jpg

Хтось скаже - клавіатури з меншим ходом кращі для роботи, менше навантаження на пальці. Насправді це ілюзія.

Хто справді працює (наголошую працює а не граєтся/сидить вконтакті) той знає, друкувати за клавою з великим ходом набагато комфортніше, пальці знаходятся в позитивному напруженні і це підвищещює загальний їх тонус.

Перевірено по собі.

Скільки я був в наших магазинах, немає ні однієї наголошую ні однієї клави з нормальним ходом.

Може десь є, якщо замовляти, довго довго шукати, але взагалі статистика невтішна, таке враження що їх просто перестали випускати.

Опубліковано

Клавиатура с высокими клавишами - это примерно как совдеповские печтаные машинки :D

Мне удобнее набирать большие объёмы текста именно на низкопрофильных клавиатурах. И после перехода с "нормальных" на "низкие" - стало заметно удобнее. Пальцы плавно скользят с клавиши на клавишу и меньше опечаток :)

Опубліковано

Низькій хід для форумів і чатів, так зручніше.

Але для роботи краще високий хід - він налоштовує в робочу колію і пальці отримують якийсь тонус, наче імпульс для роботи.

Мне удобнее набирать большие объёмы текста именно на низкопрофильных клавиатурах

Напевне і для більшості так, раз те що ми бачимо на прилавках... Жаль

Опубліковано

Мені також більше подобаються "повноцінні" клавіатури :-)

Клавіатури на нових ноутбуках якось зовсім не пруть. Звичайно, до всьго можна звикнути, але...

Опубліковано

Низькій хід для форумів і чатів, так зручніше.

Але для роботи краще високий хід - він налоштовує в робочу колію і пальці отримують якийсь тонус, наче імпульс для роботи.

дурне питання: чим набирання тексту в форумах та чатах, відрізняється від того ж набирання тексту для роботи? все одно стукаєш по клавішах... що міняється для твоїх рук, в залежності від того софта, який у тебе на компі запущений?

по-моєму різниця лише в самому тексті.

я ще розумію коли є "клавіатура для обіду" щоб ноут кавою не залити...

а це получається одну клаву для форумів/чатів, іншу для роботи?

Опубліковано

Мені якось монопенісуально. І на тих і на тих однаково. Єдине що харить дійсно старі клави - по клавішам яких треба було лупити, щоб натиснути.

Опубліковано

По ходу не можу зрозуміти, чим вони відрізняються, з великим і малим ходом :unsure: , але я підходящу клавіатуру два дні по Лущьку шукав. Все-таки, певно вона з великим ходом клавіш :unsure:

Опубліковано

Шо за істєріка? Мітсумок хоч вагон можу продати, буш пропагувати правильні клавіатури.)

P.S. Якщо дуже захотіти, можна навіть такий дель привезти.

Опубліковано

мне неудобно работать на "слим" клавиатурах. люблю чтобы ход был не меньше, чем 4 мм. когда-то еще имел слабость к "механическим" клавиатурам, но со временем они стали казаться слишком шумными. пока что мой идеал - Dell SK-8115 :ok2: пользуюсь ими четыре года, нареканий нет. при активном тайпинге левый шифт и контрол начинает скрипеть через два года, значит пора заказывать новую. на eBay такие клавы по $5-15 + доставка

max, если ты не заморачиваешься по поводу русских букв на клаве, то напиши мне в личку или перезвони. у меня есть в наличии такой Dell, как в первом топике. новый

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...