Перейти до змісту

Танец живота

bellydancer

Вы хотите научиться танцевать танец живота?  

44 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ПИСАТИ НА CAPS LOCK! smile.gif

и бальшой у вас капс - лок? все умещается что вы НА нем пишите?)

Опубліковано
СЛУХАЙТЕ, ЯКА ВАМ РІЗНИЦЯ ЯК Я ПИШУ, НА CAPS LOCK, ЧИ ПІД НИМ.... ЯК ХОЧУ ТАК ПИШУ

Вы немного отклонились от темы танца живота, что не есть гут. Но, всё таки, я попробую обьяснить, что такое капс лок и почему надо сниматься с него.

"Дело в том, что капслок означает ИСТОШНЫЙ КРИК. Его нужно использовать только если: вы хотите что-то подчеркнуть, выделить, либо вас не замечают, ведь сообщения, написанные КАПСОМ, резко выделяются из текста страницы. Именно поэтому КАПС обожают использовать те, кто недавно стал использовать интернет, или у кого проблемы с самооценкой... Они думают, что если сообщения написанные КАПСОМ обязательно прочитают, то также обязательно что на них и ответят."

Отмечу, что вы не правы,говоря "ЯКА ВАМ РІЗНИЦЯ ЯК Я ПИШУ?" вы ведь не в своём личном дневничке для себя одной пишите, ваши тексты читают другие люди, поэтому разница есть, и достаточно большая.

Надеюсь, вы сделали выводы.

Благодарю за внимание.

А пока возвращаемся к теме "Кто хочет научиться танцу живота"

Опубліковано

Ок, переключаюсь назад, щоб не виділятися biggrin.gif.... Взагалі Капсік включив мій синочок, 0106.gifякий по мені лазив, і допомагав друкувати, значить він хотів мене виділити таким чином 0021.gif

Опубліковано

в грудні в нашому місті проходив всеукраїнський конкурс по східних танцях, хтось ходив подивитись?? Думаю Веста не могла не піти... розкажи як було?? які враження, що сподобалось?

Опубліковано

в грудні в нашому місті проходив всеукраїнський конкурс по східних танцях, хтось ходив подивитись?? Думаю Веста не могла не піти... розкажи як було?? які враження, що сподобалось?

К сожалению, я не смогла прийти, так как была в другом городе. Не хочу быть испорченным телефоном, но жаловались на организацию. Моим друзьям понравилось выступление группы, которая приехала из другого города(они не помнят из какого). Насколько я знаю, моя ученица, Лиля Капасюк, выставляла группу своих учениц (они были в оранжевых костюмах, если кто видел).Должен был быть мастер-класс Дарьи Мицкевич :0074: (я бы с удовольствием сходила), но потом организаторы почему-то поставили мастер-класс Аллы Кушнир. Может быть потому что у нас ее больше знают. Правда, я не знаю, был мастер-класс или нет :rolleyes:

Опубліковано

Дарья Мицкевич не смогла приехать на м.к. по личным причинам, но сам м.к. был точно. вот бы увидеть запись конкурса... :g15:

Опубліковано

а кто жаловался на организацию?? это же первый конкурс такого масштаба у нас в городе... грех жаловаться! И кстати его организовывала твоя же ученица Аня Петрова, много твоих учениц далеко пошли, тебе есть кем гордится :)

Опубліковано

в мене є фото з конкурса і майстер класу, можем подивитись як все було... викладу трошки, якщо буде цікаво то викладу більше :)

post-7393-0-88051500-1295345891_thumb.jp

post-7393-0-24869900-1295345900_thumb.jp

post-7393-0-89420400-1295345914_thumb.jp

post-7393-0-75780300-1295345926_thumb.jp

post-7393-0-03743300-1295345941_thumb.jp

post-7393-0-16757100-1295345958_thumb.jp

post-7393-0-46498000-1295345971_thumb.jp

post-7393-0-39672800-1295345987_thumb.jp

Опубліковано

а це з майстер класу, багато діток було, а на конкурсі саме дітки вражали майстерністю :smile-zachot:

post-7393-0-55160200-1295346205_thumb.jp

post-7393-0-35640000-1295346227_thumb.jp

post-7393-0-64695700-1295346246_thumb.jp

post-7393-0-58443700-1295346258_thumb.jp

post-7393-0-60719900-1295346328_thumb.jp

post-7393-0-76235400-1295346355_thumb.jp

post-7393-0-69117300-1295346373_thumb.jp

post-7393-0-89567600-1295346384_thumb.jp

Опубліковано

Судя по фото, детки - просто супер!!!

Очень жалею, что не видела их выступлений!

В воскресенье еду в Киев на восточную вечеринку ""ПоRAKSуем под Огнями Востока" . На следующей неделе выложу фото.

Выступать будут:

Алексей Рябошапка

Ирина Загоруйко

Анна Корниенко

Дуэт "Исфахан"

Сания

Малика

Хале Адхами

Злата

Мина Фо

Юлия Торгонская и другие...

post-9922-0-39905900-1295534539_thumb.jp

Опубліковано

Спасибо за фото :ok: Кто автор?

фото було взято (з дозволу автора) з контакту автора, саме вона мені розповідала подробиці про конкурс і майстер клас, вона є представником асоціації східного танцю у Волинській області, тому такі заходи проходитимуть в нас частіше :):smile-zachot:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Спасибо за фото :ok: Кто автор?

фото було взято (з дозволу автора) з контакту автора, саме вона мені розповідала подробиці про конкурс і майстер клас, вона є представником асоціації східного танцю у Волинській області, тому такі заходи проходитимуть в нас частіше :):smile-zachot:

:rolleyes: я только ЗА! А що стосується української асоціації виконавців східного танцю, я вже 4 роки зареєстрована в ній :rolleyes: (звісно приймала участь в конкурсах, мастер-класах). Кілька років тому я могла стати головою відділення УАВСТ у м.Луцьк, але не захотіла, так як це - бізнес, а в мене є інша робота(я-підприємець). Я не сприймаю танці як бізнес.Для мене це в першу чергу - творчість. Звісно, я не працюю безкоштовно, але лише тому, що хочу йти далі в цьому напрямку, а навчання не дешеве. Я ОБОЖНЮЮ ТАНЦЮВАТИ :_41: Я тільки ЗА, якщо хтось має бажання організовувати конкурси та фестивалі у Луцьку, бо це не для мене :0072:

Опубліковано

Що стосується Ганни Петрової, нічого проти не маю, але мені не зрозуміло, чому людина, яка навчалась у мене з нуля і на протязі 2 років(приблизно) та танцювала у моєму колективі, навіть не вітається зі мною при зустрічі :_37: Ну, це єї право

Чомусь Ліля Капасюк так себе не поводить :rolleyes:

Кстати, цена абонемента - 115 грн., а для студентов скидка 25 % :rolleyes:

Да, кстати, скидки для студентов в VitaGymClub , к сожалению, уже нет, а цена абонемента та же.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Дуже поважаю тих, кто вміє танцювати такі танці, але мені ближче латина та стріп-денс :)

Опубліковано

Дуже поважаю тих, кто вміє танцювати такі танці, але мені ближче латина та стріп-денс :)

О-ппа! Оппа-о-па-па! (с)Барадачь

Під кожним підписуватись не буду, але більшості М форуму теж ближче саме стріп-денс.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Кстати, теперь есть занятия на 18:30 во вторник и четверг в студии танца "Озон" на ул. Шевченка,13А ! Приходите :_02:

Стрип-денс тоже есть и в "Озон" и в "VitaGymClub" :ok::101010:

• 4 тижня потому...
Опубліковано

bellydancer, контакти ще актуальні? Чи є окремі групи для новачків чи займаються всі разом?

Контакти актуальні) З нового року приходить багато новачків) Приходьте (група змішана, але я орієнтуюсь на більшість) На стріп краще приходите вже - там всі новачки)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ой, дівчатка, займалася східними танцями 4 рази на тиждень 2 роки. Мені дуже подобалося - все так гарно і жіночно, так цікаво коли виконуєш, рухи які тобі здавалися завжди якимись недосяжними! Займалася, як кажуть, просто "для себе", так як я абсолютно не "артистична натура" та сценою ніколи не марила))) Думаю і надалі б відвідувала заняття, але виникли проблеми з хребтом, то він двогодинних занять, з півгодинною тряскою зараз не витримає(

Опубліковано

а займатись східними танцями зранку в Луцьку можливо..? так щоб на 09.00 на роботу попасти)

Здається в адреналіні є зранку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...