Перейти до змісту

Де "пасуться" ДАІшники

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Десь біля 19 години на Гнідавській біля перехрестя з вул. Потебні стояли ДАЙці і два розбиті автомобілі (ВАЗ-2106 та ВАЗ-2107). Не розділили перехрестя, в обох розбиті передні частини.

• Відповідей 267
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

По дорозі на Рівне кажуть уже понаставляли знаків назви населенних пунктів, які завжди були на синьому тепер на білому фоні - Звірів, Пальче.... А отже, значить чекайте там засад, і дорога до Києва їдеться не 5 годин, а 5 з половиною... або на 200 - 300 гривень доорожчою.. Щасливої дороги!!!

Опубліковано

По дорозі на Рівне кажуть уже понаставляли знаків назви населенних пунктів, які завжди були на синьому тепер на білому фоні - Звірів, Пальче.... А отже, значить чекайте там засад, і дорога до Києва їдеться не 5 годин, а 5 з половиною... або на 200 - 300 гривень доорожчою.. Щасливої дороги!!!

Вчора і сьогодні їхав тією трасою. Таки правду кажуть - знаки, які були на синьому, тепер на білому фоні, продубльовані назвами латиницею. Засад вчора і сьогодні там не було, але, думаю, цілком можуть бути.

Опубліковано

афигеть,

как я рад что я не водитель

Ты наверное хотел сказать, как ты рад что ты не Гаишник :) По тому как если штрафы поднимут ещё, то они будут с одного нарушителя пол дня выгрызать зубами штраф :) . Другими словами Их работе не позавидует даже шахтёр.

Опубліковано

Не так давно злісна Кобра покинула Луцьк і наші "блюстітєлі" дорожнього порядку знову пасуться на своїх злачних місцях. От тільки вже з новим досвідом!

Сьогодні біля "Срібних Лелек" наші дайці зупинили два корчики і заглядували під капот - тіпа номери кузова перевіряли.

А взагалі наші підрозділи ДАІ можуть перевіряти кузовні номери?

Опубліковано

Не так давно злісна Кобра покинула Луцьк і наші "блюстітєлі" дорожнього порядку знову пасуться на своїх злачних місцях. От тільки вже з новим досвідом!

Сьогодні біля "Срібних Лелек" наші дайці зупинили два корчики і заглядували під капот - тіпа номери кузова перевіряли.

о то шось нове біля "Срібних Лелек" їх ще ніразу небачив...

бачив гайців недавно на вул. Клима Савури стояли зразу за виїздом їз ПАККО..

Опубліковано

http://roadcontrol.org.ua/node/1266

Опубліковано

Сиділи в Camry, глубалися в носі, скучали...

ще й стояли з порушенням..перекрили людям виїзд із двору..

якщо буде час відправлю скаргу

• 2 тижня потому...
Опубліковано

нова фішка (напевно)

вчора весь вечір з мігалками ганяли по Струмівці, кажуть вже мають радар який може на ходу визначати швидкість машини, то вони я так зрозумів в потоці їдуть за машиною, потім роблять фееричне шоу з мігалками і погонями, але щось якось дуже швидко протокол складають, хвилини 2 не більше))) і далі в бой за наступним гонщиком

Опубліковано

нова фішка (напевно)

вчора весь вечір з мігалками ганяли по Струмівці, кажуть вже мають радар який може на ходу визначати швидкість машини, то вони я так зрозумів в потоці їдуть за машиною, потім роблять фееричне шоу з мігалками і погонями, але щось якось дуже швидко протокол складають, хвилини 2 не більше))) і далі в бой за наступним гонщиком

Чудо прибор називається ВІЗИР..а протокол за 2 хвилини скласти нереально)або в карман або проводять профілактичну бесіду ;)

Опубліковано

нова фішка (напевно)

Чудо прибор називається ВІЗИР..а протокол за 2 хвилини скласти нереально)або в карман або проводять профілактичну бесіду ;)

Відразу видно що коментує не водій. за більше 14р водійського стажу такого неразу не було що наші менти профілактикою займались.

Опубліковано

нова фішка (напевно)

Профілактичні бесіди в них тоже платні )))

Опубліковано

нова фішка (напевно)

Відразу видно що коментує не водій. за більше 14р водійського стажу такого неразу не було що наші менти профілактикою займались.

Давайте не будете писати того що не знаєте..От і якраз водій!!!Роблять усне зауваження згідно 22 статті КУпАП.так як пару раз зупиняли а доказів як завжди у них нема)..

Опубліковано

Сьогодні під кінець авторинку ДАІ робило облаву було більше 5 патрульних автівок. ото буде каса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...