REDAKTOR Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 20:36 Автор #26 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 20:36 Ну так чоловіки ж і розповіли, як воно у них буває. Не розумію тільки, що заважає вам, lili73, відповісти по темі?
lili73 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 21:07 #27 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 21:07 Ну так чоловіки ж і розповіли, як воно у них буває. Не розумію тільки, що заважає вам, lili73, відповісти по темі? думаю завжди, думаю перед тим, як щось сказати людям, думаю над прочитаними книгами, а ще думаю як нагодувати сім"ю, що купити, де купити, як зробити так , щоб чоловік який йде з роботи і просто переосмислює своє буття був зажди задоволений і хотів йти до дому....
Alto®WoLF Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 22:16 #28 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 22:16 Цікава тема, але кожний думає по різному. Може й добре що половина не думає взагалі, бо уявіть собі що-б робилося на білому світі коли всі відразу стануть супер розумними. Іноді зробити якусь дурницю це є приємно. Ви згідні зі мною. Сам особисто буваю внутрішньо самотнім і от тоді починаю мислити у всі напрямки... Телевізор не дивлюся з тих самих пір коли почалася реклама, тепер маю відраду у інтернеті.. хоч і тут мало що є приємного. Саме найкраще це добра компанія з друзями на рибалці чи то біля вогнища де можна поділитися тим самим яке болить на душі і хай вони не допоможуть але вислухавши мене вони тим самим мені допомагають... + до цього вода вудка та маленька папіроска з кавою... хоч сам і не палю але де коли можу собі дозволити. Думаю іноді для того щоб запрацювали мізки треба просто змінити обстановку навколо себе...
qaster Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 23:05 #29 Опубліковано 25 Вересня, 2010 в 23:05 Думаю іноді для того щоб запрацювали мізки треба просто змінити обстановку навколо себе... Дякую дуже. Постараюсь скористатись слушною думкою! Правда, йду ва-банк. Побажайте удачі, якщо не жалко
Da_Vin4i Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 05:36 #30 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 05:36 Думаю іноді для того щоб запрацювали мізки треба просто змінити обстановку навколо себе... Дякую дуже. Постараюсь скористатись слушною думкою! Правда, йду ва-банк. Побажайте удачі, якщо не жалко УДАЧІ)!
Skorpio76 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 06:53 #31 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 06:53 Висловлю свою думку: треба розрізняти мислити і напружено думати. Мислення, як мені здається відбувається переважно поза нашою волею (навіть коли ми сонні, мозок керую за раніше сформованим алгоритмом нашим ходьбою, діями, інколи навіть мовою). А от думати, тим більше напружено думати (шукати рішення, вихід з ситуації і т.д.) виходить переважно у свідомому стані. І цей процес не можу бути постійний. "Процесор" (мозок) втомлюється (швидко наростає дефіцит кисню, інших корисних речовин). Врезультаті він починає гальмування (зівота, відключка учнів на уроці, студентів на парі, підлеглих на напруженій нараді досить часто обумовлена не стільки тим, що вони, можливо, невиспалися, а тим, що в них мозок просить хоч короткого перепочинку). Це система самозахисту мозку.
laska Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 08:03 #32 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 08:03 Чи залишається у вас час подумати? Буває, що думки не дають спати. Частіше в трьох випадках, коли важливий день попереду, або пережита стресова ситуація, або під впливом прочитаного чи переглянутого. І починаєш, під місячним сяйвом, аналізувати своє життя. Тоді і телевізор не відволіка. Іноді чую дорікання, що занадто багато думаю.
Olesya Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 15:14 #33 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 15:14 Ніколи не бракувало часу подумати. І у мене ніколи не виходить спеціально змусити себе обдумувати якесь питання. Потік свідомості не зупиняється і зазвичай рішення - важливі і не дуже - приходять самі собою, як спалах.
MOTOROLLLA Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 17:48 #34 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 17:48 Якщо думати, як часто хтось думає, може думалка зламатись. ))
nameless Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 10:48 #35 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 10:48 Порадьте хтось, як заробити дофіга бабла і сіабтись десь в сторону бермудів, де завжди світитись сонце, теплий вітер пестить засмаглого писка і вночі чорношкірі дівчата разом з шумом океану будуть заважати заснути. Останнім часом тільки про це і думаю, але робота, вконтакти з жежечками і теле-шоу заважають мені знайти вихід з цієї складної ситуації =)
Caprichos Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 11:55 #36 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 11:55 Справа, напевно, не в тому,що людям не вистачає часу для роздумів, а в простому небажанні думати, аналізувати, мислити.У мене не виникає проблеми браку часу для роздумів- скільки всього можна обдумати, проаналізувати,покопатись в собі поки заварюєш каву, поки її п'єш, їдеш на роботу(з роботи),поки гуляєш з дитиною, готуєш вечерю, слухаєш дощ, спостерігаєш як тихенько карабкається в небо молодий місяць - оце і є час для роздумів. Час для роздумів, це ж не має бути конкретно виділений час: 15 хв вранці напружено думаємо, 15 хв ввечері. А оті всі "однокласники", ЖЖ та ТБ - це просто спроба втекти від реалій життя. (Хоча іноді і в ЖЖ можна натрапити на такі глибокі роздуми,що змушують тебе по-новому дивитися на деякі речі)Було б бажання думати, час знайдеться.
madkot Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 13:01 #37 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 13:01 мені так прикольно читати про вконтакти, однокласники - більшість вкладає у ці поняття тупість та пусту трату часу. кожен у них находить те що хоче знайти, наприклад я там займаюсь бізнесом, у мене багато клієнтів звідти, крім того спілкуюсь на дуже спеціалізовані теми, навчаюсь новому, допомагаю іншим вчитися разом і т.д. Знаю людей котрі активно займаються благодійністю саме через однокласники, збирають гроші, їздять у спеціалізовані заклади і роблять добро тим кому воно край необхідно, хоч трішки - хто що хоче знайти - той те і знаходить. одні бавляться, інші займаються серйозними справами.щодо теми - коли людина хоче думати вона буде думати при будь яких обставинах, але часто люди роблять багато справ буденних навіть не думаючи ні над чим, напрклад курці розпаковують пачку і викидують целофан на землю навіть не думаючи про те що це сміття, а потім приходять кудись і дивуються що там брудно, аналогічно не думають курці і про тих хто не курить - вони спокійно стоять на зупинках, на базарі і т.д. і палять свою бурду, а мені йти повз них неприємно, мало того умудряються ще й у ліфт заходити із сигаретою запаленою - на питання -"а якщо я зайду і перед ним дихлофосом чи дезодорантом попирскаю, бо мені це в кайф?" дивлять наче на ідіота - у них в голові не вкладається що їхнє паління для мене бридота
Caprichos Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 14:52 #38 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 14:52 мені так прикольно читати про вконтакти, однокласники - більшість вкладає у ці поняття тупість та пусту трату часу. кожен у них находить те що хоче знайти, наприклад я там займаюсь бізнесом, у мене багато клієнтів звідти, крім того спілкуюсь на дуже спеціалізовані теми, навчаюсь новому, допомагаю іншим вчитися разом і т.д. Знаю людей котрі активно займаються благодійністю саме через однокласники, збирають гроші, їздять у спеціалізовані заклади і роблять добро тим кому воно край необхідно, хоч трішки - хто що хоче знайти - той те і знаходить. одні бавляться, інші займаються серйозними справами.щодо теми - коли людина хоче думати вона буде думати при будь яких обставинах, але часто люди роблять багато справ буденних навіть не думаючи ні над чим, напрклад курці розпаковують пачку і викидують целофан на землю навіть не думаючи про те що це сміття, а потім приходять кудись і дивуються що там брудно, аналогічно не думають курці і про тих хто не курить - вони спокійно стоять на зупинках, на базарі і т.д. і палять свою бурду, а мені йти повз них неприємно, мало того умудряються ще й у ліфт заходити із сигаретою запаленою - на питання -"а якщо я зайду і перед ним дихлофосом чи дезодорантом попирскаю, бо мені це в кайф?" дивлять наче на ідіота - у них в голові не вкладається що їхнє паління для мене бридотаНу ні, ніхто ж не каже, що всі соц.мережі це абсолютне вселенське зло.Я й сама заглядаю і в" контакти" і на рамблері маю свою сторінку і на "однокласниках", спілкуємося з друзями, ділимося думками.Однак маю безліч прикладів, коли люди тупо сидять в мережах, аби згаяти час, їм немає чи зайнятися, вони не хочуть почитати книжку,піти в театр/парк/басейн, вони не хочуть піти погуляти навіть з тією самою подругою із "контактів". вони не хочуть вертатися до реального життя. То де ж при такому "напруженому"графіку викроїти час для роздумів?Але це вже не по темі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.