Marishka Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 07:43 #1 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 07:43 Дівчата, порадьте хто як бореться з прищами. Справа в тому, що я вже не підлітковому віці, а прищі дістають капітально, особливо проблема загострилася після того, як я перехворіла грипом. Може у когось є якась дієва порада? Бо мені здається, що пробувала уже все.
laska Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 07:48 #2 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 07:48 Бо мені здається, що пробувала уже все.І до лікаря теж?Треба боротись з причиною, а не з наслідком.
Master Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 08:27 #3 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 08:27 Фотошопом користуйся(photoshop)
qaster Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 08:36 #4 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 08:36 якшо не до лікаря, то принаймі в хорошу аптеку можеш сходити і порадитись з фармацевтом.З.І. твоє питання було до дівчат, але моя відповідь теж може виявитись корисною
Гість Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 08:58 #5 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 08:58 Дівчата, порадьте хто як бореться з прищами. Справа в тому, що я вже не підлітковому віці, а прищі дістають капітально, особливо проблема загострилася після того, як я перехворіла грипом. Може у когось є якась дієва порада? Бо мені здається, що пробувала уже все.Ну і ще як варіант, сексом треба більше займатись. Казали допомагає!
Volyniaka Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:12 #6 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:12 Вибачайте, дівчата...Не для реклами, оскільки сам звертався, але, ІМХО найкращий дерматолог в Луцьку - пані Регіна, що має кабінет на Рівненській (в будинку Ремпобутехніки)
Kusya Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:25 #7 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:25 Вибачайте, дівчата...Не для реклами, оскільки сам звертався, але, ІМХО найкращий дерматолог в Луцьку - пані Регіна, що має кабінет на Рівненській (в будинку Ремпобутехніки)В дєвачкі в даних написано Києв......
MrVes Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:28 #8 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:28 Дівчата, порадьте хто як бореться з прищами. Справа в тому, що я вже не підлітковому віці, а прищі дістають капітально, особливо проблема загострилася після того, як я перехворіла грипом. Може у когось є якась дієва порада? Бо мені здається, що пробувала уже все. Допомогти повинен дерматолог. Якщо нема ніяких захворювань (що може підтвердити/спротувати дерматолог), то наступний крок - сходити косметологічний кабінет з кваліфікованим персоналом. якшо не до лікаря, то принаймі в хорошу аптеку можеш сходити і порадитись з фармацевтом. З.І. твоє питання було до дівчат, але моя відповідь теж може виявитись корисною Ще б до бабки яйця викатати порадив би сходити. Фармацевти, санітарки, медсестри, не профільні лікарі - далеко не самий кращий варіант для консультацій і ще далі не завжди безпечний. Ну і ще як варіант, сексом треба більше займатись. Казали допомагає! І шо, дєвачкі ведуться? З.І. Топікстартер написала, що їй не 16.
solnishko Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:42 #9 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:42 Однозначно треба до лікаря, причому до гінеколога, це може бути дисфункція яєчників, в такому випадку, лікар призначить вам відповідні оральні контрацептиви, прийом яких позитивно вплине на стан шкіри шляхом коригування роботи яєчників.
Bestie Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:50 #10 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:50 Однозначно треба до лікаря, причому до гінеколога, це може бути дисфункція яєчників, в такому випадку, лікар призначить вам відповідні оральні контрацептиви, прийом яких позитивно вплине на стан шкіри шляхом коригування роботи яєчників. ого ніколи б не подумала, що йдучи до дерматолога, опинишся в гінеколога. Ще кажуть, до дієтолога сходити тре, бо із-за неправильного харчування-страждає шкіра.
GOODMAN Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:56 #11 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 09:56 Варто було б зробити розгорнутий аналіз крові.Проблеми з шкірою-це в першу чергу кров!
Zeuss Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:08 #12 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:08 ... І шо, дєвачкі ведуться? З.І. Топікстартер написала, що їй не 16. Пікап рулить!
Aisberg Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:24 #13 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:24 Вмивайся крем-милом "даф".Перевірено що допомагає!
natalie Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:45 #15 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:45 Зинерит Нізащо навіть би ворогові не порекомендувала зинерит. Зі свого власного досвіду знаю, що то таке. Пече, свербить, шкіру сушить, смердить, а результату - нуль. Краще вчитися на чужих помилках Мабуть, була би верхній шар шкіри скинула, якби ще хоч день ним помазалася. Вчасно переключилася на скінорен - набагато безболісніший препарат і ефективніший.
Bestie Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:53 #16 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 10:53 Зинерит Нізащо навіть би ворогові не порекомендувала зинерит. Зі свого власного досвіду знаю, що то таке. Пече, свербить, шкіру сушить, смердить, а результату - нуль. Краще вчитися на чужих помилках Мабуть, була би верхній шар шкіри скинула, якби ще хоч день ним помазалася. Вчасно переключилася на скінорен - набагато безболісніший препарат і ефективніший. підтримую
MrVes Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 12:28 #17 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 12:28 Зинерит От так однозначно, навіть не спитавши на скільки жирна шкіра в "паціента". Фтопку такі поради
Marishka Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 09:48 Автор #18 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 09:48 Дякую за поради. Справа в тому, що до лікарів уже зверталася, мене по великому блату старого професора-дерматолога направили, злупив купу грошей, дав якусь муть в баночці, як я зрозуміла на основі сірки, вона нічого не помогла, тільки шкіра стала суха і ще більше подразненна, пробувала звертатися до косметологів - чистка дає нетривалий ефект потім гірше стає, навіть брали мені скоб шкіри на паразитів.
erica Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 10:12 #19 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 10:12 Пройшла і я свого часу через це все - і розгорнутий аналі з крові здавала, і на гормони кров здавала, і до дерматолога ходила, і до косметолога \тої ж Регіни\, і до гінеколога \приписали гормони протизаплідні, причому препарат старого покоління де доза гормонів така шо огого!\, і травками всякими пробувала, і препарати на основі сірки купупвала,..... Результат був один, точніше його не було. Для себе знайшла вихід сама - купила Ейвонську серію для проблемної шкіри \Solutions, але не теперішню, а ще старого зразка. Вона тоді тільки з"явилась\. Допомогло. Зараз користуюсь нею дуже рідко. Проблем прктично нема. І ще чула не від одного лікаря, що дуже часто причина - стафілокова інфекція. Проте не в усіх.
natalie Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 11:53 #20 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 11:53 Одне знаю точно, треба постійно за шкірою доглядати, а не так час від часу, чекати, поки прищі повилазать, а тоді бігати й лементувати, мовляв - що робити? Вмивайтесь кожен день проходною водою, не забувайте косметику на ніч змивати, менше солодкого їжте і УВАГА! менше алкоголю споживайте.
Marshall Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 12:08 #21 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 12:08 як вчився в інституті була висипка по тілу, лікарі лікували все під ряд, а один дядько (тіпа "бабка") порадив не митися тиждень-другий... і все пройшло. каже що то була алергія на воду (точніше на якийсь її компонент).порада трохи дивна, але з власного досвіду і ніяких затрат і побічних ефектів (крім запаху).можна спробувати, всяке буває.Пі.Сі. ну і порада про секс, я вважаю, не варто нехтувати. недаремно ж прищі ще називають "хотєньчиками"
Вoвчик Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 14:34 #22 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 14:34 як вчився в інституті була висипка по тілу, лікарі лікували все під ряд, а один дядько (тіпа "бабка") порадив не митися тиждень-другий... і все пройшло. каже що то була алергія на воду (точніше на якийсь її компонент).порада трохи дивна, але з власного досвіду і ніяких затрат і побічних ефектів (крім запаху).можна спробувати, всяке буває.Пі.Сі. ну і порада про секс, я вважаю, не варто нехтувати. недаремно ж прищі ще називають "хотєньчиками"оч. кстать правильно дедушка сказал - обычно всякие там алергии бывают на хлорированую воду и мыло, в итоге человек замичает какие то там покраснения и начинает их более интенсивно вымывать, мазать кремами и т.д. все более раздражая кожу, тут главное не мишать природе - делать все так как делали наши предки
Marshall Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 15:32 #23 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 15:32 рецепт: недільку не помитись і сексом (для верності)
Kusya Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 17:05 #24 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 17:05 рецепт: недільку не помитись і сексом (для верності) Про воду сто процентів...... Переїхала на нову квартиру, шкіра стала сухою. Змити косметику чи вранці вмитись це ціла біда, а мовчу про душ чи ванну. Тонна крему аби зняти пересушеність.
natalie Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 08:31 #25 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 08:31 рецепт: недільку не помитись і сексом (для верності) Про воду сто процентів...... Переїхала на нову квартиру, шкіра стала сухою. Змити косметику чи вранці вмитись це ціла біда, а мовчу про душ чи ванну. Тонна крему аби зняти пересушеність. О так, іноді вода дуже погано впливає на шкіру. А в різних містах й вода різна. Особисто в мене ще й погода на стан шкіри впливає. Коли починається зима, мені літру крему в місяць треба - при чому, найжирнішого!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.