Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А якщо засунеш 100 грн, то видає 12 жетонів. Перевірено. :)

а жетони можна здати назад? :)

Людина мийку поставила, бізнес робити, а вийде що бізнес зроблять на ньому ))

Опубліковано
Мені здається, що не сама вдала пора року для започаткування мийки самообслуговування.
Хто започатковує, а хто вже пів року як коитсується ;)

Біля ВОГа, що на Відродження, мийка самообслуговування була ще з початку літа.

Опубліковано

Вперше зіткнувся з проблемою автомийки.

Влітку зручно було помити авто в мами, що живе в Луцьку на межі міста. З похолоданням прийшлось користуватися послугами професійних мийщиків. На кожній автомийці свої правила, але те, що сьогодні відбувалось в "автобані" (між переїздами біля варшавського ринку) довело мене до сказу. В результаті година очікування і 3 позачергових авто, які попали на мийку "до корєша" і "по запису", хоча де записуватися інформацію не надали. Якість миття авто - як повезе. Якщо попадете до молодого хлопчика, то немиті дзеркала і брудний бампер це далеко не повний перелік плюшок, окрім не видачі здачі за мийку.

Для мене ця мийка вмерла.

Опубліковано

Вперше зіткнувся з проблемою автомийки.

Влітку зручно було помити авто в мами, що живе в Луцьку на межі міста. З похолоданням прийшлось користуватися послугами професійних мийщиків. На кожній автомийці свої правила, але те, що сьогодні відбувалось в "автобані" (між переїздами біля варшавського ринку) довело мене до сказу. В результаті година очікування і 3 позачергових авто, які попали на мийку "до корєша" і "по запису", хоча де записуватися інформацію не надали. Якість миття авто - як повезе. Якщо попадете до молодого хлопчика, то немиті дзеркала і брудний бампер це далеко не повний перелік плюшок, окрім не видачі здачі за мийку.

Для мене ця мийка вмерла.

Для мене також. Дуже погано миють, а якось з першим холодом я приїхав, загнав щоб мили а сам пішов в те їхнє кафе чи бар не знаю, щоб випити гарячого чаю, на вході вибігла барменша з віником і сказала почекайте поки я позамітаю(перед входом) блін мені залити чай і все пив би собі в теплі і нікого не чіпав, короче так і простояв 40хв. на вулиці, бо лавкі всі були мокрі, а я ще спеціально газету заїхав купив щоб в теплоті з чаєм новини почитати, злий був ух! а про якість миття взагалі промовчу((((((((((( А ще раз потрапив до жіночки, яка там миє" то воно таке якесь зле ну її в баню)) зайшов десь після 15-20хв.миття питаю "Скільки ще часу?" Відповідь" Не знаю що не бачте мию!" Як будто я їй щось винен.:=О

Опубліковано

Досить часто миюсь в "Автобані". Особливих претензій ніколи не виникало.

В загальному, давно для себе зробив висновок, що на 95% (якщо не більше) враження про мийку складає безпосередньо конкретний мийник, а не заклад. В "Автобані" працює дві жіночки. Та, що худіша, миє досить пристойно.

Вже декілька знайомих казали, що на мийках міста сьогодні - "дурдом"!

Опубліковано

Цікаво як там нова мийка самообслуговування, багато народу на ній було? чи бисто черга рухалась? я так розумію що це її фішка щоб все було швидко, якраз і сьогодні коли багато авто, має себе проявити, чи як?

Опубліковано

Я там сьодні був. ваз 2115. 10грн - на піну, 10 грн на збивку.

потім ту грязюку, яка не змилась, розвезяв по кузову PVA-ганчіркою - наслідки побачив через півгодини. розстроївся що немав силіконової "водозганялки".

Але, якщо руку добре набити, то можна митись.

Але, імхо, краще заплачу 40-45 грн і подивлюсь як людина працює, ніж на 20-10 грн менше попрацювати самому.

Опубліковано

Сенс тієї мийки сумнівний, якби ціна жетона була 5 грн, або розширити аптайм - було б чуток цікавіше.

Пороти срачку і помити гарно авто - різні речі.

ІМХО поки що, людям цікаво разок другий польопатися попробувати шо-то-таке-та-мойка, далі приходить розуміння, що економія якась неекономна...

Переваги поки у даній мийці, я поки не бачу.

Опубліковано

Сенс тієї мийки сумнівний, якби ціна жетона була 5 грн, або розширити аптайм - було б чуток цікавіше.

Пороти срачку і помити гарно авто - різні речі.

ІМХО поки що людям цікаво разок другий польопатися попробувати шо-то-таке-та-мойка, далі приходить розуміння, що економія якась неекономна...

Переваги поки у цій мийці, я поки не бачу.

Підтримую повністю! За 20грн мийщики миють самі авто на мийці біля Брсм!!!

Опубліковано

Я також сьогодні там помився. 2 жетона - 20грн. Але попередньо пройшов інструктаж, щоб оптимально ті секунди витратити. Спочатку 1хв.20сек. - пінка, пістолет тримати дальше, щоб накрити більшу площу. Далі 2хв. стікання піни. Потім у вас є час з чорним пістолетом - 3,5хв. Я зробив так: до 2хв. змиваю холодною водою, потім швидко переключаю на віск і за 20 сек. обризкую воском, потім знову переключаюсь на холодну воду і дозмиваю залишки піни і арки прочищаю від болота. Загалом вклався. Результат більш-меньш, навіть здивував, але машина була практично вимита і повоскована раніше, тільки болото на колесах, арках і нижній частині дверей. Нічого не витирав, висох по дорозі.

Опубліковано

А чи є в Луцька автоматична мийка на зразок цієї?

8304562_bigthumb.gif

є звичайно- на вог на відродження біля Промтехсервіс-салон шкоди..

Опубліковано

І на мийці, що за ВОГом також присутня така штукенція.

Також там присутні класичні 4-5 боксів для миття з мийщиками та 4 бокси для мийки самообслуговування.

Мився там вчора. За мийку all inclusive (навіть з поліруванням гуми) заплатив 72 грн. Поки що задоволений. Буду навідуватись туди. :)

З.І. А в "автобаню" ні ногою :_05:

Опубліковано

І на мийці, що за ВОГом також присутня така штукенція.

Також там присутні класичні 4-5 боксів для миття з мийщиками та 4 бокси для мийки самообслуговування.

Мився там вчора. За мийку all inclusive (навіть з поліруванням гуми) заплатив 72 грн. Поки що задоволений. Буду навідуватись туди. :)

З.І. А в "автобаню" ні ногою :_05:

За такі гроші, ще й на такій мийці... Раджу заїхати на автомийку яка знаходиться на набережній, 5*. Та, що перед нептуном, як їхати від кільця. Миюсь там завжди, легкове авто - повний комплект з пилесосом, воском, плаком панелі, гуми - 48 грн + 2 грн на чай час від часу залишаю. Просто заїдьте туди, й раз помийтесь. Побачите результат одразу. Зовсім не той вигляд авто

Опубліковано

Раджу заїхати на автомийку яка знаходиться на набережній, 5*. Та, що перед нептуном, як їхати від кільця

Заїжджав туди, десь в 20-х числах вже минулого року, хотів збити болото з авто з піною+мийка килимків та протирання порогів. Сказали 25 грн. за це. Я погодився, пішов пити каву в кафе, що на території. Через хвилин так 10, приходять і кажуть, що все готове, навіть каву не встиг допити. Вигнав авто на двір і ох...єл :0156: Таке враження було, що просто порозтирали бруд по машині, скло взагалі не трогали, не протерта поверхня, килимки мокрі та недомиті. А як просохло, то взагалі виглядало гірше ніж до мийки. :_09:

Більше туди не поїду.

Нептун більше подобається якістю проведення робіт.

Опубліковано

За такі гроші, ще й на такій мийці... Раджу заїхати на автомийку яка знаходиться на набережній, 5*. Та, що перед нептуном, як їхати від кільця. Миюсь там завжди, легкове авто - повний комплект з пилесосом, воском, плаком панелі, гуми - 48 грн + 2 грн на чай час від часу залишаю. Просто заїдьте туди, й раз помийтесь. Побачите результат одразу. Зовсім не той вигляд авто

Може я не зовсім чітко виразився.

Моє авто мили вручну, а не на такій мийці як на фото. Воскували. Мили та пилососили коврики і пилососили світлий салон. Помили вікна і відполірували приборну панель та гуму.

Опубліковано

Все ж мийка самообслуговування буде мати цільову аудиторію. Заїхав, купив жетони, позбивав грязюку, напінив, змив - 10хв. В цьому щось є. Я на Нептун час від часу заїжаю, але то довгий ритуал. Менше години не виходить, якщо чергу враховувати.

Опубліковано

Мив не Ері самоослуговування. Вийняв коврики з авто, запінив все авто і коврики. Почекав трохи, шваброю добре піну розмазав, другим жетоном все гарно змив. Часу хватило і на коврики і авто і ще й встигав дверки відкривати шоб з-під дверей повимивати. 20 грн, авто чисте.

Пилосос там 5 грн - 5 хв. Але якось короткий той шланг - або розвертати авто, або лізти з тим шлангом по всій машині в другий кінець, але знову ж таки - той шланг грязний, можна салон по повимазувати болотом. І з насадками не розібрався, ну може там і варіантів більшн нема, але та що стояла нікуди не влізе, щоб по виймати з далеких кутків між сидіннями.

Опубліковано

Мив не Ері самоослуговування. Вийняв коврики з авто, запінив все авто і коврики. Почекав трохи, шваброю добре піну розмазав, другим жетоном все гарно змив. Часу хватило і на коврики і авто і ще й встигав дверки відкривати шоб з-під дверей повимивати. 20 грн, авто чисте.

Пилосос там 5 грн - 5 хв. Але якось короткий той шланг - або розвертати авто, або лізти з тим шлангом по всій машині в другий кінець, але знову ж таки - той шланг грязний, можна салон по повимазувати болотом. І з насадками не розібрався, ну може там і варіантів більшн нема, але та що стояла нікуди не влізе, щоб по виймати з далеких кутків між сидіннями.

Це та що кархер?

Опубліковано

Ото що, треба врахувати на мийках самообслуговування то це мати при собі суху тряпку для витирання авто

... і силіконову "водозганялку".

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Ну що тут казати, тут і так все має бути видно, думаю 70% з тих що взагалі миються роблять це на мийках самообслуговування.

Опубліковано

Піднялись ціни на мийці самообслуговування на Набережній та Конякіна. 1 жетон 15 грн. Акція 4 жетони за 50 грн.

По інших мийках ціни також піднялись?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...