Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А есть ли у нас в городе мойки, что бы самому себе помыть авто? Например: платишь 20-30 грн за час и моешь себе сам)

На Карпенка в напрямку Сафрон-Белоіл за другим переїздом вроді 15 грн 30хв самостійна мийка. Особисто там тільки велік купав пару разів. Авто як правило дома сам мию.

• 3 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Таке питання, чи можна в таку погоду як зараз (-5-7) мити машину чи краще почекати до потепління. Машина після вчорашньої поїздки по області в слої грязного льоду і снігу замершого.

І ще порадьте мийку, де без проблем можна погрітись 5-10 вилин в боксі, а потім, щоб мийники гарненько просушили машину.

Опубліковано

Можна. Лише після "купання" попроси щоб повітрям повидували залишки води з замків, а ущільнювачі протерли тряпкою (або ж самому). Після виїзду на вулицю через пару хвилин відкрий/закрий двері декілька раз (щоб не замерзли, вологи то залишиться всеодно). Я так практикував.

погрітись 5-10 вилин в боксі

Якщо черги не буде на мойці, думаю пустять тебе погрітись на пару хв.).

Куди їхати? Я миюсь під мостом ківерцівським, нова мийка там відкрилась недавно.

Опубліковано

Можна. Лише після "купання" попроси щоб повітрям повидували залишки води з замків

Якщо нормальні мийники, то вони і без прохань видувають залишки води. По крайній мірі на Набережній мені все продули хоч я їм нічого не казав.

Опубліковано

время работы?

Незнаю, якось не звертав уваги, заїжджав туди в світлу пору доби.

Стоимость какая?

Загальна мийка - 29, чи то 30 грн. (майже як у всіх). А взагалі там прайс не б"є по карману. При нагоді фоткану, закину.

Опубліковано

Вчора заїхав на нову мийку на ковельській (за кафе зустріч) тут

Мийка нова, 2 з половиною місяці, сподобалось як помили. Працюють з 9 до 20. Бокс на 2 машини.

Мийка + віск + прання ковриків - 37 грн. Мили десь до 40 хвилин.

Опубліковано

Я миюсь під мостом ківерцівським, нова мийка там відкрилась недавно.

А де саме? Знаю там тільки стару мийку перед баром "Хатинка".

vhK26.gif

Опубліковано

Только что помыл там авто. Сфоткал ценник для ознакомления. Время работы 0-24. Помыли как и на ул. Набережной, отдал 35 грн за минивен.

post-2675-0-48059200-1358610379_thumb.jp

Опубліковано

Теж там миюся, на мою думку ще 2-3 місяці і це буде найкраща мийка, ну щоб кафе відкрили. Знаю що там власниця, жінка 28 років, грошенят десь добре заробила :0016: , для робітників там дуже хороші умови, що вони хотіли те і вона їм купила, тв, мікроволновку, спецодяг.

І ще добавлю, по дорозі сюди дерев'яна огорожа з правої сторони, в майбутньому буде мийка.

Опубліковано

Знаю що там власниця, жінка 28 років, грошенят десь добре заробила

а в неї чоловік добре заробляє, їй непотрібно

і чому такий сарказм? що, комплекс, що своїй жінці бізнес не можеш організувати? :_04:

Опубліковано

Знаю що там власниця, жінка 28 років, грошенят десь добре заробила

а в неї чоловік добре заробляє, їй непотрібно

і чому такий сарказм? що, комплекс, що своїй жінці бізнес не можеш організувати? :_04:

а в неї чоловік добре заробляє,

ну я ж не знав) тоді нащо їй мийка якщо їй непотрібно :_40:

а в мене все організовано, і років мені далеко не 28 чи 30)

Опубліковано

тоді нащо їй мийка якщо їй непотрібно

а шо має робити? Дома сидіти і чоловіка чекати щоб на вуха присісти? :)
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто, щось знає за хімчистку салону в авто на Рівненській в гаражах, ( за мостом, як їхати від гот.Лучеська на право) як там чистять ? Відносно не дорого

Опубліковано

Только что помыл там авто. Сфоткал ценник для ознакомления. Время работы 0-24. Помыли как и на ул. Набережной, отдал 35 грн за минивен.

post-2675-0-48059200-1358610379_thumb.jp

Попросіть, щоб вам номера зблизька "пістолетом" не мили, а то я вже підмальовував, система нова, тиск - огого.

Опубліковано

регулярно мию машину на перехресті карпенка-карого - конякіна. біля варшавського.

машина нива шевроле- повний фарш- оріентовно 70 грн

все влаштовє

Опубліковано

Попросіть, щоб вам номера зблизька "пістолетом" не мили, а то я вже підмальовував, система нова, тиск - огого.

Согласен что давление ничо так из системы. И еще одно, надо выходить на улицу во время мойки, а то я остался всередине первый раз....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...