Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

1 жетон це скільки хв?

Разные операции имеют разное время, которое судя по монитору измеряется в секундах. Я точно не помню, но в среднем от 120 до 210 сек., то есть от 2 до 3,5 мин. - это полный цикл, который можно остановить в любое время и запустить другую операцию.

Я обычно беру 2 жетона и этого времени мне хватает на 3-4 операции, все делаю быстро, так как уже есть сноровка.

Последовательность такая: сначала беру пистолет и не кидая жетон поливаю машину слабым набором воды, которая из него бежит, потом кидаю жетон, выбираю "активную пену" и быстро запениваю машину, потом нажимаю "стоп", даю машине постоять 1-2 минуты и в это время иду к оператору беру себе щетку на длинно рукоятке, чищу машину щеткой (время понемногу убегает, не засекал, но где-то -1 сек за 10 сек.), потом отставляю щетку в сторону, кидаю жетон и выбираю "осмос" (очистка от пены) и быстро смываю всю грязь с пеной, потом опять нажимаю "стоп", выбираю "воск" и покрываю машину воском, потом сразу нажимаю "стоп", а дальше выбираю "холодная вода" и полоскаю машину. В итоге машина получается чистая и имеет очень хороший блеск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 жетон це скільки хв?

Разные операции имеют разное время, которое судя по монитору измеряется в секундах. Я точно не помню, но в среднем от 120 до 210 сек., то есть от 2 до 3,5 мин. - это полный цикл, который можно остановить в любое время и запустить другую операцию.

Я обычно беру 2 жетона и этого времени мне хватает на 3-4 операции, все делаю быстро, так как уже есть сноровка.

Последовательность такая: сначала беру пистолет и не кидая жетон поливаю машину слабым набором воды, которая из него бежит, потом кидаю жетон, выбираю "активную пену" и быстро запениваю машину, потом нажимаю "стоп", даю машине постоять 1-2 минуты и в это время иду к оператору беру себе щетку на длинно рукоятке, чищу машину щеткой (время понемногу убегает, не засекал, но где-то -1 сек за 10 сек.), потом отставляю щетку в сторону, кидаю жетон и выбираю "осмос" (очистка от пены) и быстро смываю всю грязь с пеной, потом опять нажимаю "стоп", выбираю "воск" и покрываю машину воском, потом сразу нажимаю "стоп", а дальше выбираю "холодная вода" и полоскаю машину. В итоге машина получается чистая и имеет очень хороший блеск.

Хм... а чому так? я говорив з директором мийки він розказував, спочатку піна, потім її змиваєш водою а вже потім в кінці осмосом, і все, щоб не було "потьоків". Якщо дуже грязна то перед цим всім потрібно очисником збити грязюку на близькій відстані 5сантиметрів, ну а потім як говорив(піна,змиваєш водою і в кінці обдаєш осмосом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після мийки на Гордіюк на Набережну навіть не дивлюсь - за 17 грн там машину не помиєш і не пропилесосиш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні декілька раз мився на мийці в салоні Міцубісі. Зовнішня мийка з воскуванням і вимиванням дисків 42 грн.

Хлопчина миє хоч і не швидко але старанно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після мийки на Гордіюк на Набережну навіть не дивлюсь - за 17 грн там машину не помиєш і не пропилесосиш :)

Мені навпаки Набережна більше подобається, також чомусь більш подобається на Набережній ніж та сама мийка на Конякіна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то зараз миюсь тільки на Гордіюк, переваг більш ніж достатньо. Можливість помитись за 15грн, а не за 20грн як на набережній і конякіна, ну і пилосос 1грн - 1хв, а не 10грн за 6хв.

Ну і зарас поки цін вони ще не піднімають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

special,кількість грн не змінилось для впихання, а кількість секунд інша. Їх поменшало. Кожна позиція мінус 20 - 40 сек як мінімум. "Міняйло" сам мені казав, був там 2 дні тому. Ціну підняли, так що треба бути уважним при виборі позиції, і пришвидчитись у використанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Підніму тему.

Сьогодні заїхав на нову мийку на Лідавській: http://www.google.co...2!3m1!1s0x0:0x0

Був приємно вражений. Звісно мийка нова і черг немає. Але в очах хлопців є оте бажання допомогти тобі, а не просто зробити свою роботу.

Так моє авто мию тільки я. Хлопці залізли з пилососом в кожну шпаринку, більш того використали пневматичну насадку для пилососу, яка вибиває пил з диванів сидінь, такої я не бачив на інших мийках, Вибили і ПРОПИЛОСОСИЛИ коврики. протерли панель і нанесли матовий захист. Я спитав чи дезінфекують повітряводи\рефлектори - і мені їх обробили парою і пропшикали антизапахом ( все разом 20 грн.).

Тепер про саме миття. Миють за всіма правилами мийки:

1. Попшикали засобом на шини\диски і засобом проти комарів на капот\бампер.

2. Попередня мийка високим тиском - збили бруд.

3. Активна піна - нанесли піну, збили високим тиском

4. Нанесли піну для ручної мийки, вручну помили, щіточками помили шини, збили високим тиском.

5. Нанесли воск (входить у вартість мийки).

6. Змили низьким тиском.

Вода при ручному митті була чиста, тряпки полоскали часто.

7.Силіконовими шпателями видалили воду, витерли, продули всі щілини, і дотерли.

Отже по сумі за миття, воск, пилосос салону\сидінь\багажника, протирання\плакування панелі приладів, дезінфекцію повітряводів і турботу про свій автомобіль я заплатив 110 грн + чайові.

З мінусів, що доїзд до них хрєноватєнький і знаходяться вони не в дуже вигідному місці.

Резюмую: якщо поспішаєте, вам не сюди, якщо хочете якість за відносно невеликі кошти і мати впевненість, що твоє авто не подряпають і воно буде виглядати як нова копійка - вам сюди!

Як каже Фреймут: "Рекомендую!!!"

З.і.: я ніяким боком до власників і робітників автомийки не відношусь, писав лише з власного досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...