Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

А якщо засунеш 100 грн, то видає 12 жетонів. Перевірено. :)

а жетони можна здати назад? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

А якщо засунеш 100 грн, то видає 12 жетонів. Перевірено. :)

а жетони можна здати назад? :)

Людина мийку поставила, бізнес робити, а вийде що бізнес зроблять на ньому ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, що не сама вдала пора року для започаткування мийки самообслуговування.
Хто започатковує, а хто вже пів року як коитсується ;)

Біля ВОГа, що на Відродження, мийка самообслуговування була ще з початку літа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вперше зіткнувся з проблемою автомийки.

Влітку зручно було помити авто в мами, що живе в Луцьку на межі міста. З похолоданням прийшлось користуватися послугами професійних мийщиків. На кожній автомийці свої правила, але те, що сьогодні відбувалось в "автобані" (між переїздами біля варшавського ринку) довело мене до сказу. В результаті година очікування і 3 позачергових авто, які попали на мийку "до корєша" і "по запису", хоча де записуватися інформацію не надали. Якість миття авто - як повезе. Якщо попадете до молодого хлопчика, то немиті дзеркала і брудний бампер це далеко не повний перелік плюшок, окрім не видачі здачі за мийку.

Для мене ця мийка вмерла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вперше зіткнувся з проблемою автомийки.

Влітку зручно було помити авто в мами, що живе в Луцьку на межі міста. З похолоданням прийшлось користуватися послугами професійних мийщиків. На кожній автомийці свої правила, але те, що сьогодні відбувалось в "автобані" (між переїздами біля варшавського ринку) довело мене до сказу. В результаті година очікування і 3 позачергових авто, які попали на мийку "до корєша" і "по запису", хоча де записуватися інформацію не надали. Якість миття авто - як повезе. Якщо попадете до молодого хлопчика, то немиті дзеркала і брудний бампер це далеко не повний перелік плюшок, окрім не видачі здачі за мийку.

Для мене ця мийка вмерла.

Для мене також. Дуже погано миють, а якось з першим холодом я приїхав, загнав щоб мили а сам пішов в те їхнє кафе чи бар не знаю, щоб випити гарячого чаю, на вході вибігла барменша з віником і сказала почекайте поки я позамітаю(перед входом) блін мені залити чай і все пив би собі в теплі і нікого не чіпав, короче так і простояв 40хв. на вулиці, бо лавкі всі були мокрі, а я ще спеціально газету заїхав купив щоб в теплоті з чаєм новини почитати, злий був ух! а про якість миття взагалі промовчу((((((((((( А ще раз потрапив до жіночки, яка там миє" то воно таке якесь зле ну її в баню)) зайшов десь після 15-20хв.миття питаю "Скільки ще часу?" Відповідь" Не знаю що не бачте мию!" Як будто я їй щось винен.:=О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить часто миюсь в "Автобані". Особливих претензій ніколи не виникало.

В загальному, давно для себе зробив висновок, що на 95% (якщо не більше) враження про мийку складає безпосередньо конкретний мийник, а не заклад. В "Автобані" працює дві жіночки. Та, що худіша, миє досить пристойно.

Вже декілька знайомих казали, що на мийках міста сьогодні - "дурдом"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво як там нова мийка самообслуговування, багато народу на ній було? чи бисто черга рухалась? я так розумію що це її фішка щоб все було швидко, якраз і сьогодні коли багато авто, має себе проявити, чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я там сьодні був. ваз 2115. 10грн - на піну, 10 грн на збивку.

потім ту грязюку, яка не змилась, розвезяв по кузову PVA-ганчіркою - наслідки побачив через півгодини. розстроївся що немав силіконової "водозганялки".

Але, якщо руку добре набити, то можна митись.

Але, імхо, краще заплачу 40-45 грн і подивлюсь як людина працює, ніж на 20-10 грн менше попрацювати самому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенс тієї мийки сумнівний, якби ціна жетона була 5 грн, або розширити аптайм - було б чуток цікавіше.

Пороти срачку і помити гарно авто - різні речі.

ІМХО поки що, людям цікаво разок другий польопатися попробувати шо-то-таке-та-мойка, далі приходить розуміння, що економія якась неекономна...

Переваги поки у даній мийці, я поки не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенс тієї мийки сумнівний, якби ціна жетона була 5 грн, або розширити аптайм - було б чуток цікавіше.

Пороти срачку і помити гарно авто - різні речі.

ІМХО поки що людям цікаво разок другий польопатися попробувати шо-то-таке-та-мойка, далі приходить розуміння, що економія якась неекономна...

Переваги поки у цій мийці, я поки не бачу.

Підтримую повністю! За 20грн мийщики миють самі авто на мийці біля Брсм!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також сьогодні там помився. 2 жетона - 20грн. Але попередньо пройшов інструктаж, щоб оптимально ті секунди витратити. Спочатку 1хв.20сек. - пінка, пістолет тримати дальше, щоб накрити більшу площу. Далі 2хв. стікання піни. Потім у вас є час з чорним пістолетом - 3,5хв. Я зробив так: до 2хв. змиваю холодною водою, потім швидко переключаю на віск і за 20 сек. обризкую воском, потім знову переключаюсь на холодну воду і дозмиваю залишки піни і арки прочищаю від болота. Загалом вклався. Результат більш-меньш, навіть здивував, але машина була практично вимита і повоскована раніше, тільки болото на колесах, арках і нижній частині дверей. Нічого не витирав, висох по дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи є в Луцька автоматична мийка на зразок цієї?

8304562_bigthumb.gif

є звичайно- на вог на відродження біля Промтехсервіс-салон шкоди..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на мийці, що за ВОГом також присутня така штукенція.

Також там присутні класичні 4-5 боксів для миття з мийщиками та 4 бокси для мийки самообслуговування.

Мився там вчора. За мийку all inclusive (навіть з поліруванням гуми) заплатив 72 грн. Поки що задоволений. Буду навідуватись туди. :)

З.І. А в "автобаню" ні ногою :_05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І на мийці, що за ВОГом також присутня така штукенція.

Також там присутні класичні 4-5 боксів для миття з мийщиками та 4 бокси для мийки самообслуговування.

Мився там вчора. За мийку all inclusive (навіть з поліруванням гуми) заплатив 72 грн. Поки що задоволений. Буду навідуватись туди. :)

З.І. А в "автобаню" ні ногою :_05:

За такі гроші, ще й на такій мийці... Раджу заїхати на автомийку яка знаходиться на набережній, 5*. Та, що перед нептуном, як їхати від кільця. Миюсь там завжди, легкове авто - повний комплект з пилесосом, воском, плаком панелі, гуми - 48 грн + 2 грн на чай час від часу залишаю. Просто заїдьте туди, й раз помийтесь. Побачите результат одразу. Зовсім не той вигляд авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу заїхати на автомийку яка знаходиться на набережній, 5*. Та, що перед нептуном, як їхати від кільця

Заїжджав туди, десь в 20-х числах вже минулого року, хотів збити болото з авто з піною+мийка килимків та протирання порогів. Сказали 25 грн. за це. Я погодився, пішов пити каву в кафе, що на території. Через хвилин так 10, приходять і кажуть, що все готове, навіть каву не встиг допити. Вигнав авто на двір і ох...єл :0156: Таке враження було, що просто порозтирали бруд по машині, скло взагалі не трогали, не протерта поверхня, килимки мокрі та недомиті. А як просохло, то взагалі виглядало гірше ніж до мийки. :_09:

Більше туди не поїду.

Нептун більше подобається якістю проведення робіт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За такі гроші, ще й на такій мийці... Раджу заїхати на автомийку яка знаходиться на набережній, 5*. Та, що перед нептуном, як їхати від кільця. Миюсь там завжди, легкове авто - повний комплект з пилесосом, воском, плаком панелі, гуми - 48 грн + 2 грн на чай час від часу залишаю. Просто заїдьте туди, й раз помийтесь. Побачите результат одразу. Зовсім не той вигляд авто

Може я не зовсім чітко виразився.

Моє авто мили вручну, а не на такій мийці як на фото. Воскували. Мили та пилососили коврики і пилососили світлий салон. Помили вікна і відполірували приборну панель та гуму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ж мийка самообслуговування буде мати цільову аудиторію. Заїхав, купив жетони, позбивав грязюку, напінив, змив - 10хв. В цьому щось є. Я на Нептун час від часу заїжаю, але то довгий ритуал. Менше години не виходить, якщо чергу враховувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мив не Ері самоослуговування. Вийняв коврики з авто, запінив все авто і коврики. Почекав трохи, шваброю добре піну розмазав, другим жетоном все гарно змив. Часу хватило і на коврики і авто і ще й встигав дверки відкривати шоб з-під дверей повимивати. 20 грн, авто чисте.

Пилосос там 5 грн - 5 хв. Але якось короткий той шланг - або розвертати авто, або лізти з тим шлангом по всій машині в другий кінець, але знову ж таки - той шланг грязний, можна салон по повимазувати болотом. І з насадками не розібрався, ну може там і варіантів більшн нема, але та що стояла нікуди не влізе, щоб по виймати з далеких кутків між сидіннями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мив не Ері самоослуговування. Вийняв коврики з авто, запінив все авто і коврики. Почекав трохи, шваброю добре піну розмазав, другим жетоном все гарно змив. Часу хватило і на коврики і авто і ще й встигав дверки відкривати шоб з-під дверей повимивати. 20 грн, авто чисте.

Пилосос там 5 грн - 5 хв. Але якось короткий той шланг - або розвертати авто, або лізти з тим шлангом по всій машині в другий кінець, але знову ж таки - той шланг грязний, можна салон по повимазувати болотом. І з насадками не розібрався, ну може там і варіантів більшн нема, але та що стояла нікуди не влізе, щоб по виймати з далеких кутків між сидіннями.

Це та що кархер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так. Ото що, треба врахувати на мийках самообслуговування то це мати при собі суху тряпку для витирання авто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото що, треба врахувати на мийках самообслуговування то це мати при собі суху тряпку для витирання авто

... і силіконову "водозганялку".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Дайте свіжі відгуки про мийки. Хто де зараз миється? Ціна/якість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що тут казати, тут і так все має бути видно, думаю 70% з тих що взагалі миються роблять це на мийках самообслуговування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мийка самообслуговування на Набережній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піднялись ціни на мийці самообслуговування на Набережній та Конякіна. 1 жетон 15 грн. Акція 4 жетони за 50 грн.

По інших мийках ціни також піднялись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...