Перейти до змісту

куплю картоплю

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вже кілька років купую в однієї людини, він завжди на продаж вирощує, сортує і продає відібрану хорошу картоплю. Щойно передзвонив йому на рахунок цьогорічного закупу. Він каже, що в селах вже скуповують по 3 грн/кг. Дуже багато жаліються що нема врожаю цього року, особливо в кого на ділянці глина і низовина. А в кого нормально вродила, не сильно хочуть продавати. Багато, хто ще не викопав, тому мала пропозиція і відповідно ціна росте.

Якщо когось цікавить - розміщу телефон. Він з понеділка буде копати, якщо погода не підведе.

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну Мінсь це харашо, але щоб Білоруси возили картоплю в Київ.... вперше чую ,і, Нікель, навіть якщо всі викопають, дешевше буде тільки в тому випадку, якщо самі перекупщики знизять ціну ,а враховуючи цьогорічні погодені умови ,думаю не подешевшає.

Опубліковано

Вчора в села картоплю по 3,30грн перекупи зкуповували.

А по ящику на ТСН (1+1)брали інтерв*ю в якогось митника який сказав, що якщо завозити картоплю з Єгипту то їй ціна буде не НИЖЧЕ ніж 6 грн. інакше це не рентабельно.

Цікаво, в Єгипті напевно кортоплю вирощують без хімії та на хороших (гнійних) полях.

Опубліковано

Ага! Самая низкая цена будет тогда, когда те кто продал по 3гривни поймёт что их жестоко нае..ли, а те кто выкопает позже залупят цену гривень эдак в 6. Если бы вы знали сколько стоит её выростить, то поняли бы какова её цена, она не на деревьях растёт :) . Картошку (под посадку) надо КУПИТЬ, а таркториком вспахать+посадить+окучить+скосить+выкопать. Да! знаете, вы будете удивлены ТРАКТОРИСТ за каждую сотку деньги берёт причём все 5раз. :) Или вы думаете у каждого есть КОНЬ, да даже если и есть его кормить целый год надо :) Хотел бы я посмотреть как бы вы потом продавали её по 2гривни :) Чем по 2гривни продавать - лучше быку или свиньям скормить, а мясо продать дороже.

Опубліковано

В моє село (30 км від Луцька) заїхала фура по картоплю (фура з Луганська) зі стартовою ціною - 2,9 грн/кг. Троюрідний брат (трішки займається фермерством) здав їм порядку 18 т, але за умови, що оплатять по 3 грн/т... І шо ви думаєте - заплатили... Сказали краще ніж три дні ми тут її будемо скуповлювати - ми за цей час назад в ваше село приїдемо за новою... Він вирощував її на одній хімії, а в закупівельників ні про якій гній і мови там не було... от отримають східнякі подарок...

Опубліковано

Сьогодні: на новому ринку картопля 3.8-4.0 грн., цибуля 4.5-5.2. Машин з картоплею менше чим торік, але черг немає і не намічаються. Звичайна торгівля. Під'їзджають на авто, якщо на протязі 5 секунд продавець не підбіг, їдуть до наступної фури.

По ящику показали фуру в Києві, з бульбою по 3.5 і жодної людини біля фури.

Тємку пора у флейм

Опубліковано

По ящику показали фуру в Києві, з бульбою по 3.5 і жодної людини біля фури.

Брехня!!!!

В Києві, на бесарабці минулого тижня продавали по 6.5 грн/кг

В нас купляють по 3.5 грн (тут приклад)

Опубліковано

В суботу купував картоплю на ГПЗ по 4,5. Тому шановні - ціни в 3, а тим паче в 2 грн не буде- забутьте. :) . Може варто нарешті гідно оцінити працю тих людей що її вирощують? Йдучи в бар на пиво чи в ларьок за сигаретами ви ж не возмущаєтеся що дорого - чи не так??? Ото ж бо! Майте повагу до праці інших!

Опубліковано

Вот только что под дом привезли картошку по 3,80 грн, я думаю это не дорого, тем более под боком.

Взял 5 мешков и на всю зиму хватит.

Опубліковано

На вихідних їздив в село до батьків, то по селах вже дальнобої зі сходу приймають картоплю по 4.00 грн.

І ціна буде рости і далі.

Опубліковано

І ціна буде рости і далі.

от дякуючи таким "панікьорам", вона і росте то цукор, то на яйця, то на ліки, то на гречку...

Опубліковано

Не лише в "панікерах" справа. В Росії ціна на картоплю сьогодні 6грн на наші гроші.

В них свої панікери, в нас свої... :)

Опубліковано

А чому зразу панікери? Мені немає чому панікувати, бо картплі я не купую - в самого її дофіга, просто констатую факт.

Є попит на продукт, в нашій області цього року хороший урожай, в інших - менший, тому ціна і росте.

Знайомий казав, що в Луганську кілограм - 9.20 грн. був на минулому тижні.

Дуже багато нашої картоплі кспортують зараз і в Росію.

Ціна ростиме - це факт.

Опубліковано

Зрозуміло, що не лише в них. Але якщо їх тут почитати... Наприклад, пишуть: в селах скупляють по 4 і ціна буде рости, при цьому на Новому ринку продають по 3.8-4.0. Що заважає скупщикам взяти на Новому ринку по 4.0? При цьому не треба їздити з села в село, "цикатися" з підводами, тижнями спати в авто і тратитися на харчі, продавці на Новому ринку при покупці всієї фури ще й скинуть, бо також не треба буде стояти цілими днями і торгувати по 2-5 мішків, платити за місце і харчі, і так тижнями. Не буде вже великого росту, вже вперлись в потолок, коли людям бульба не по кишені. Я поясню: який би дефіцит бульби не був, ціна буде підніматися лише до рівня платоспроможності основного споживача. Якщо ціну підняти більше тієї платоспроможності, то більшість людей не зможе купувати ту бульбу і все - бізнес лопне, буде категорія людей, яка зможе купувати по захмарних цінах, але їх доля від всіх покупців настільки мала, що на погоду вони не впливають.

Ще один живий приклад - нерухомість: пропали кредити, і основна маса населення з потенційних покупців перетворилася на слиноковтачів. І якби в нас були податки на нерухомість, то тримати нерухомість до закінчення кризи ніхто б не став і ціни стрімко пішли б вниз, як в гамериках.

Опубліковано

А чому зразу панікери?

тому що дозволяєш собі нічим не обгрунтовані, крім паніки, пости.

А-а-а ми фсє умрьом бульба буде дорожчати і далі.

Мабуть зимою з іншими панікьорами також колдрекси скупляв?

Опубліковано

Вчора мені казали, що в Україну з Єгипту 2 корабля картоплі прибуло, як наслідок - казали ціна підвищуватись вже не повинна, навпаки, ажіотаж повинен падати.. Буде видно.

ПС: сам вже картоплю купив давненько, від теми відійшов, можливо що і не в курсі вже :)

Опубліковано

Продам 400 кг картоплі (сорт словянка) можливо і більше, з доставкою.

0678116880

4 грн/кг.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...