Перейти до змісту

куплю картоплю

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маленька порада тим, хто купує, - не женіться за розміром :). Кожного дня, думаю, ніхто дерунів їсти не буде :). Крім того, що картопля середнього розміру практичніша, вона менше псується. Деякі перекупщики скаржилися, що велика червона "слов"янка" через кілька днів просто розтікалась по сітці, псуючи іншу картоплю.

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

45 км від Луцька, 500кг,картопля вирощена на натуральних добривах. Ціна 3.70/кг

Звертатись в ЛС

Опубліковано

Сьогодні бачили (дружина бачила, а я за кермом на дорогу дивився), продавали на узбіччі картоплю по 3.5. А був в Ковелі на дні народження, то старші люди розказували, що по навколишніх селах вже не залишилось перекупщиків. В людей ще море картоплі, а куди дівати не знають.

Опубліковано

В людей ще море картоплі, а куди дівати не знають.

Знають-знають :). Ті, хто мають голову на плечах, частину продали, а частину на весну заховали :). Перекупщики тоді знов повернуться, і я дуже сумніваюсь, що ціна буде менша, ніж 4 грн.

Опубліковано

Знають-знають :). Ті, хто мають голову на плечах, частину продали, а частину на весну заховали :). Перекупщики тоді знов повернуться, і я дуже сумніваюсь, що ціна буде менша, ніж 4 грн.

ті хто мають голову на плечах, може й знають, а скільки "сільно умних" зараз в паніці: коли всі здавали по 4.0, вони думали що здадуть чуть-чуть пізніше по 4.5, а тепер по 3.5 ніхто не бере. А гроші треба ВЖЕ. Як там в приказці: бідні бо дурні, дурні бо бідні.

Опубліковано

можу дати контакт для купівлі картоплі по 3гр. в наявності є декілька тон. самовивіз з млинова.

• 2 тижня потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Э свіжа викопана і перебрана 1,5 тони, вирощена на гною, сорти Санте (жовта) і Біла роса (рожева) велика набрана в мішки по 20кг ціна 2грн. за 1 кг.

т. 0987141953 Олександр

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...