Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто може надрукувати або здати точку, де це можна зробити. Вимагається повноколірний лазерний друк на printable CD. Терміново! тираж - 30-50 штук... задежно від ціни. Якщо є можливість - перезвоніть на 380634487763 (то я).

Опубліковано
Хто може надрукувати або здати точку, де це можна зробити. Вимагається повноколірний лазерний друк на printable CD. Терміново! тираж - 30-50 штук... задежно від ціни. Якщо є можливість - перезвоніть на 380634487763 (то я).

А що інтересно буде з СД на виході кольорового лазерного принтера,як він пройде чотири кортріджі

і печку ,нопевно розмір стане з вініловий діск. :D

Опубліковано

2 Rock:

в точку gallery_32_26_921.gif

2 XyliGan:

ты скорее всего имел в виду шелкографию или подобный метод печати? ну или струйником еще можно на printable.. а лазерником только на этикетку с последующей наклейкой, но тогда лучше не printable брать, а "стекло"

Опубліковано

на принтэйбле - токо струйник!

современные принтеры творят чудеса! при оригинальности картриджей получишь неотличимую от "пиратской" картинку, которая при правильном выборе диска не сильно подвержена вненим "раздражителям" :D стойкий рисунок одним словом.

наклейки - фтопку.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Не їотів нову тему створювати. в пошуку цю знайшов.

Запитання до форумчан те ж саме:

Потірбний повноколірний друк на самому CD.

Хтось знає де це в Луцьку можна зробити?

Бажано тиражем штук в 20-30...

LightScribe не цікавить, бо тільки один колір,

а

наклейки - фтопку.

...наскільки я зрозумів - printable CD - єдиний вихід.

Опубліковано
наклейки - фтопку.

Наскільки фтопку? Справа в тому, що зараз збираємо колекцю ДВД дисків і частина їх прінтабл, а частина ні. Хотілося б привести все до одного вигляду. А то блін коробку з поліграфією відкриваєш, а там моїм корявим почерком на диску шось нерозбірливе написане ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...