Перейти до змісту

Робота в Епіцентрі

ariman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На скільки мені відомо, відкриття 20 вересня.

Цікаво скільки процентів буде знижка при відкритті ?

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В офісі сказали що всі вакансії зайняті!

а анкети приймають лише для резерву і покращення набраного персоналу

сьогодні при мені дзвонили другу з Епіцентру, запрошували на роботу. Він колись анкету заповняв, але вже працює. Так що звіздять в охвісі, мінімум на одну вакансію.

Опубліковано

На бігбордах зазначено, що відкриття буде 25 вересня.

так, і на офсайті дата відкриття 25 вересня

Опубліковано

В офісі сказали що всі вакансії зайняті!

а анкети приймають лише для резерву і покращення набраного персоналу

сьогодні при мені дзвонили другу з Епіцентру, запрошували на роботу. Він колись анкету заповняв, але вже працює. Так що звіздять в охвісі, мінімум на одну вакансію.

В мене друг там зараз працює - казав, що коли писав зараз заяву на прийняття на роботу, то вже троє писали на звільнення! Не знають як там потім буде працювати, а зараз вони працюють (до відкриття) з 8 до 21.00 і без вихідних (принаймні я так зрозумів)

Опубліковано

В мене друг там зараз працює - казав, що коли писав зараз заяву на прийняття на роботу, то вже троє писали на звільнення! Не знають як там потім буде працювати, а зараз вони працюють (до відкриття) з 8 до 21.00 і без вихідних (принаймні я так зрозумів)

слабаки... :)

Декілька років тому також відкривав магазин, то ми і до 3-4 год. ночі вкалували, і на другий день знову на 8.00. Правда, також не всі витримували - молоді пацани в обморок падали. Головне який вихлоп буде за таку роботу.

Опубліковано

слабаки... :)

Декілька років тому також відкривав магазин, то ми і до 3-4 год. ночі вкалували, і на другий день знову на 8.00. Правда, також не всі витримували - молоді пацани в обморок падали. Головне який вихлоп буде за таку роботу.

Колись я Вопаки проектував і контролював дотримання проекту аж до самого відкриття. Щоб вчасно відкритись в Житомирі, перед самим відкриттям набирали тупо перехожих з вулиці і платили по 250грн(на той час 50$) за кілька годин роботи - уборка, балони, лєнточки, викладка товару на полки в залі, складі, холодильних камерах і т.д. А під час відкриття цим самим працівникам ще й призи попадали - як першим покупцям :D

Опубліковано

Колись я Вопаки проектував і контролював дотримання проекту аж до самого відкриття. Щоб вчасно відкритись в Житомирі, перед самим відкриттям набирали тупо перехожих з вулиці і платили по 250грн(на той час 50$) за кілька годин роботи - уборка, балони, лєнточки, викладка товару на полки в залі, складі, холодильних камерах і т.д. А під час відкриття цим самим працівникам ще й призи попадали - як першим покупцям :D

Зараз роботодавець не той. <_< Ображаються коли перше питання на співбесіді, про розмір заробітньої плати. Вони щиро вірять, що я ведуся на магічні слова "офіційне працевлаштування", "кар'єрний ріст", "соц.пакет" і т.д. І думають, що гроші повинні цікавити мене в останню чергу після "командного духу" і другої муйні. І не розуміють, що це все мене, МОЖЛИВО, зацікавить після того як я матиму за що їсти купити.

Опубліковано

Це те саме як по телефону тобі кажуть, приїдьте обсудимо скільки тіпа вам платити.

Я кажу так ви скажіть мінімум і максимум, щоб я кинув все і до вас приїхав і обламався, може ващ максимум, це вже і є мій заробіток і я "шило на мило" міняти не збираюсь, чому я маю тратити свій час.

Це як я раз приїхав до одним, прокомпосірували мені мозгі пів години, і кажу добре і скільки за ці всі напряги, нуу 1000 будемо платити точно а тм буде видно, я кажу сказали б це по телефону я б навіть не їхав :)

Опубліковано

Абсолютно достовірно із вуст (не буду відкривати джерело, бо можу спалити людину, яка працює в Епіцентрі):

робота - рабська (вкалувати треба понаднормово, заввідділом, якщо нема роботи - віник в руки, це типу корпоративна традиція - всі рівні :rolleyes: );

текучість кадрів велика (кому багато від життя не потрібно, може працювати, попиваючи з рукава по сотці сема в годину :friday: );

те що пообіцяють по зп не завжди співпадає з реальністю, радше завжди не співпадає (обіцяють доплату за наднормові, а потім штрафують :naezd: )

А в цілому дуже порядна кантора :0005:

:D

Опубліковано

Це те саме як по телефону тобі кажуть, приїдьте обсудимо скільки тіпа вам платити.

Я кажу так ви скажіть мінімум і максимум, щоб я кинув все і до вас приїхав і обламався, може ващ максимум, це вже і є мій заробіток і я "шило на мило" міняти не збираюсь, чому я маю тратити свій час.

Це як я раз приїхав до одним, прокомпосірували мені мозгі пів години, і кажу добре і скільки за ці всі напряги, нуу 1000 будемо платити точно а тм буде видно, я кажу сказали б це по телефону я б навіть не їхав :)

точнісінько як у мене. Тільки робота була щей повязана з ризиком попасти на мінус, проектувальник пластикових вікон чи щось таке. Дуже шкода було відгула потраченого.

Опубліковано

точнісінько як у мене. Тільки робота була щей повязана з ризиком попасти на мінус, проектувальник пластикових вікон чи щось таке. Дуже шкода було відгула потраченого.

якщо мірятись піпіськами, то я виграю - мені за роботу водія з власним авто запропонували 400-500 грн. Я там зверху писав про сьогоднішнього роботодавця якраз після тої співбесіди, весь на емоціях був.

Опубліковано

Хто знає конкретну адресу епіцентру в Луцьку

і

в якій годині 25.09.2010 точно розпочнеться урочиста частина відкриття магазину ?

Опубліковано

Хто знає конкретну адресу епіцентру в Луцьку

і

в якій годині 25.09.2010 точно розпочнеться урочиста частина відкриття магазину ?

На виїзді з Луцьку в сторону Рівного кільце - на ньому на ліво і побачиш одразу із правої сторони.

По відкриттю, підскажуть знаючі, бо я не знаю.

Опубліковано

До речі, вичитав в умовах, що якщо виграєте 50 000 грн, то Вам їх не готівкою дадуть, а дозволять на цю сумму набрати в них товару. Так що хто хотів заради виграшу здійснити покупку, не спішіть :)

Опубліковано

Взагалі не розумію, яким боком тут ця поїздка...

Ну купить якийсь чоловік собі, паркету наприклад. Ну робить ремонт, а тут бац - їдь в Англію, подивись як там машини збирають, слюні попускай. Ото-то щастя привалило. Нє щоб ремонт на халяву? Чи побутову техніку.

А подивитись як машини складають можна і на ЛУАЗі... тільки на Бентлі майже все ручної зборки...

Опубліковано

А подивитись як машини складають можна і на ЛУАЗі... тільки на Бентлі майже все ручної зборки...

В Луцьку автомобілі не складають вже два роки. А подивитись як виробляють автомобілі на Бентлі цікаво. І думаю, що той хто таку поїздку виграє не буде вагатись :)

Опубліковано

це просто супер поїздка! я їду на вихідні до кийова, і то відправляю своїх щоб покупку зробили і в розіграші взяли участь. хочу на завод Бентлі!

Опубліковано

Аха, а на ЛуАЗі прям все автоматика робила.

В плані ручної зборки ЛуАЗ і Бентлі невідрізняються нічим. :D

Правда, на цьому їх схожість і завершується. :_07: :_07:

Опубліковано

В плані ручної зборки ЛуАЗ і Бентлі невідрізняються нічим.  :D

Да... але лише один кузов Bentley складається 255 годин... А як там в нас було?

Хто там хоче ескурсію?

ще деякі відео :

2

Опубліковано

В плані ручної зборки ЛуАЗ і Бентлі невідрізняються нічим. :D

Правда, на цьому їх схожість і завершується. :_07: :_07:

Я так зрозуміла, що vrm мав наувазі, що бентлі збирають не на конвеєрі, тобто не масово чи серійно, а одиночно. Тим і відрізняється зборка на ЛуАЗі і Бентлі. Ну і, звичайно, якістю... :)

Опубліковано

Та все вірно Ви зрозуміли. :)

І "конвеєр ручної зборки" ЛуАЗа теж знаю. І за виготовленням Бентлі теж колись цікаво було подивитись (правда не в живу).

А стосовно мого порівняння. Так хто хотів той зрозумів. Звертайте увагу на смайли. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...