justice777 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:07 Поділитися #451 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:07 Вважаю, що програв Сьомін як тренер:1) невже не знав, що Брага буде грати від захисту. Тому - варто було придумувати нестандартні ходи, комбінації. В результаті було все, як завжди;2) Кравець - скільки можна випускати, якщо ефективність близько "0";3) варто навчитися робити заміни. Шахтар, що не заміна - то підсилення. В Динамо - замін або немає або не підсилюють гру;4) невже не видно, що Гусєв в кінці матчу підсів фізично;5) і привіт Суркісу - варто підсилюватися в міжсезоння і скидати зайвий баласт. А то гравців - багато, а грає максимум 14 чоловік. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dimmon Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:36 Поділитися #452 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:36 Да что говорить, Шовковскому надо памятник поставить за такой матч, блин да они прошли то благодаря только ему. Такое ощущение что играет только он в команде, ну мы должны были проходить Брагу должны, еще в первом матче с ними налажали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:39 Автор Поділитися #453 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:39 Єдине радує - що ДК в жеребкуванні не потрапило на Спартак (М) і вилетіло не від нього. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TUBORG Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:56 Поділитися #454 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 07:56 недооцінили Брагу..."зазвіздились" як сказав Шовковський:"Думаю, каждый футболист должен объективно оценивать свою игру, для этого есть определенные критерии. Нужно, прежде всего, быть открытым, а у нас, к сожалению, многие игроки слишком высокого о себе мнения." Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kudrom Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 08:16 Поділитися #455 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 08:16 "Якщо бути об'єктивними, то команда, яка за півтора тайми не може реалізувати перевагу в одного гравця, не гідна проходити далі. Які висновки? Окремим гравцям їх слід зробити. Сьогодні ми не показали той футбол, який дозволив би нам пройти далі", - додав голкіпер Динамо От поважаю я Шовковського, і всьо. Хай він колись давно пропустив кумедний гол від Словенії, завдяки чому збірна не пройшла плей-офф, але таке буває не тільки з ним. А от щоб стабільно за одну команду стільки років грати - це уважуха! Він піде і буде легендою. А по матчу? Ви що, ще не помітили, що тре радуватися якщо суперник Мансіті чи там Ювентус. Для нас проблема - це Бате, Шериф, і так, чим слабший суперник, тим гірше... А загалом, нормал, вийшли з командою Газзаєва без підсилень на рівень 1/4 ЛЄ, тепер треба не підпустити Метал, бо там вже 3 очка лишилося. За той час виріс Ярмоленко і став становити небезпеку як Гусєв, Мілевський перестав падати, Єрьоменко часом досить непоганий плеймейкер, ми нарешті зрозуміли, навіщо купували Попова і Сільву і навіть (о Боже!) Алмейда часом грає непогано. Народ, це позитив, однозначно! І дивіться, скільки українців в команді, да, Кравець рівень слабенький, але ж Газзі вірив в Ярмоленка, коли навіть я, хоча стараюсь не робити передчасних висновків, казав, блін, що то за дерево. Якщо в людини є ігрова практика, він має шанс рости, а якщо нема - шансів вирости на тренуваннях мало. Так само і по Гармашу, в нього є потенціал, він ще пацан, хай вчиться. І я згоден, здихати стали значно ближче до кінця другого тайму. Тренер Браги переграв Сьоміна, він добре зрозумів схему гри і застосував правильну тактику. Надіюсь, Сьомін зробить висновки, що Динамо має бути різним, не тільки грати за однією схемою, яка може не спрацювати. Крім того, видохлися вони трохи, рванули з зими, зараз трішки спад, ну нема в них ще того запасу сил, як в Шахтаря. Нічо страшного, головне завдання - вихід в наступну ЛЧ. Я не буду називати "Динамо" інвалідами, цей матч я їм пробачаю, хоча вони нічого не показали і щиро надіюсь, що висновки будуть зроблені Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:58 Поділитися #456 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:58 Сьомін програв в першу чергу тому, що знав, ДК вистачить лише на 1 тайм і не дав установку з перших хвилин знести Брагу.Боятися пропустити не було чого, бо забивати все одно треба, а 1-1 дав би більше шансів ДК.Кравець гравець(якщо можна його таким назвати) контратак, а які ж контратаки могли бути в тій грі.Ну а саме головне, що в ДК футболістам майже нікому нічого не потрібно,каждий день нам капаєт.Поки їх в ЧУ не почне дзьобати півень у вигляді Метала та Дніпра- прогресу не буде.А ось португали тепер стабільно матимуть у ЛЧ три команди і нам постійно потрібно буде з ними перетинатись.Тільки б не з Порту. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikolas Опубліковано 28 Квітня, 2011 в 20:39 Поділитися #457 Опубліковано 28 Квітня, 2011 в 20:39 Схоже буде португальській фінал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 6 Травня, 2011 в 12:54 Автор Поділитися #458 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 12:54 Так і є - маємо португальський фінал: Порту та Брага. Буду вболівати за Порту.Брага вчора показувала футбол дуже схожий у матчі з ДК - почали класно 1 тайм, а потім.... Потім як завжди - антифутбол. Сподіваюсь, що Порту їх за це "нещадно покарає".Вільяреал показав характер в матчі з Порту (дивився обидва матчі методом перемикання пульту, але більше увагу приділяв матчу Брага-Бенфіка). Молодці іспанці - шансів в них було мало, але гру непогану показали, тим більше - рахунок це доводить. Нехай наші повчаться такому, а не безвольно "катають м'яча". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 18 Травня, 2011 в 16:26 Автор Поділитися #459 Опубліковано 18 Травня, 2011 в 16:26 Сьогодні, о 21.45 год. на ТРК ФУТБОЛ та на каналі ICTV буде транслюватись фінал Ліги Європи між Порто та Брагою. Не пропустіть. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
special Опубліковано 18 Травня, 2011 в 17:24 Поділитися #460 Опубліковано 18 Травня, 2011 в 17:24 Вболіватим за порту, але думаю брага візьме цей кубок! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 18 Травня, 2011 в 19:48 Автор Поділитися #461 Опубліковано 18 Травня, 2011 в 19:48 Класний гол забив Фалькао, хоча, як на мене, більше на похвалу заслуговує пас Гуаріна. Не пас, а шедевр. Клас!!! http://www.youtube.com/watch?v=aMvwB3Ce5ag Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 18 Травня, 2011 в 20:50 Автор Поділитися #462 Опубліковано 18 Травня, 2011 в 20:50 Непогано 2 тайм Брага провела. І в кінці притиснули Порто. Але Порто все одно молодці - вистояли. Халк та Фалькао - класні гравці, чи довго вони затримуються в цьому клубі?Вітаю Порто з перемогою!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.