Перейти до змісту

Ліга Чемпіонів сезону 2010/2011

Smith

Рекомендовані повідомлення

Перший фіналіст є . Барса у фіналі чекатиме на МЮ :)

Вся надія, що хоч в фіналі арбітр не спортить матч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Чекаємо супер фінал Барса : МЮ. Надіюсь МЮ виграє цю Лігу чемпіонів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподобався сьогоднішній матч. Хоча МЮ грав не повністю основним складом, але клас гравців супер, так що великої різниці між цими складами я не бачу. Але в центрі оборони не вистачало Відіча з Ріо.

Моя мрія збулася - фінал МЮ та Барса. Клааас!!! Вболівати буду за МЮ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж за МЮ,надоїла Барса:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шось всі другі зустрічі останім часом перетворюються у формальності...здається що і у фіналі одна з команд переграє по всім статтям другу

і в лізі Європи те саме...залишається тільки Брага - Бенфіка де ще є якась інтрига

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не факт що Барса обіграє МЮ. Обидві команди дуже хороші, і це реально фінал найсильніших, цікавих команд, а не тих, хто вимучив матчі. Мабуть, не буду ні за кого, або по ходу вирішу, просто понасолоджуюсь футболом, надіюсь вони не будуть грати обережно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24075-e1304517494695.jpg

Интернет война болельщиков Реала и Барселоны

http://fanstyle.ru/gloom/6572-internet-vojna-bolelshhikov-reala-i-barselony/#comments

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Стали известны 22 участника группового турнира Лиги чемпионов-2011/12

По завершении европейских национальных чемпионатов определились 22 команды, которые напрямую вышли в групповой раунд Лиги чемпионов-2011/12. В их число вошли: "Манчестер Юнайтед", "Челси", "Манчестер Сити" (все – Англия), "Барселона", "Реал", "Валенсия" (все – Испания), "Милан", "Интер", "Наполи" (все – Италия), "Боруссия" Д, "Байер" (оба – Германия), "Лилль", "Марсель" (оба – Франция), "Зенит", ЦСКА (оба – Россия), "Шахтер" (Украина), "Оцелул" (Румыния), "Порту" (Португалия), "Аякс" (Голландия), "Фенербахче" (Турция), "Олимпиакос" (Греция), "Базель" (Швейцария). Оставшиеся 10 участников определятся по итогам четырех отборочных раундов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де можна сьогоднішній фінал переглянути ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де можна сьогоднішній фінал переглянути ?

нтв+ показують точно, в них декілька футбольних каналів, ще два євроспорта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

канал "україна" в 21.30 буде транслювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чюствую шо фінал буде результативним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класний матч. Барса більше володіє ініціативою, але і Ман.Юн. коли включає швидкості, то в Барси починається легка паніка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ісса Ндое - найкращий воротар світу!!!!

йо йо йо, 3-1...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МЮ хватило на перші 10 хвилин гри-тільки таким пресингом можна обіграти сьогоднішню Барсу.Гра просто шикарна:sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені шкода САФа та Ван дер Сара - вони заслуговували на перемогу. Але... Барса була реально сильніша.

На мою думку, помилка САФа, що пізно вийшов Скоулз, який потрохи почав зупиняти Мессі; Нані не дуже добре ввійшов в гру - треба було його раніше випускати. Середня лінія сьогодні Ман.Юн. повністю програла Барсі - а це основне. Не знаю, можливо Флетчер був не в кондиціях, але сезон він відгірав краще Карріка. Гіггза треба було раніше на фланг відправляти, Валенсія після 2 тайму так і "просився" на заміну. Чічаріто не виправдав надій. Ех...

Барсу вітаю з перемогою. Сьогодні вони стали переможцями заслужено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене переповнюють емоції!!

Яка гра Барселони!!! Чудовий фінал! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каррік,Евра,Парк Сун,Валенсія- гравці ,котрі могли б добре виглядати у Волині, але не протистояти Барсі.

Порвали ,як Тузик ганчірку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та жахлива гра. Перші два голи - не голи. Це ж треба було так плужити - це стосується як воротаря так і захисників. Мало того, що захисники не те що не блокують мяч, а спершу закривають його від воротаря, а потім втікають від мяча (на чиїй вони стороні грають - не зрозуміло:angry:) Так ще й вандерсар - як то якісь початківець - замість того, щоб вибігати на мяч - як по команді біжить в дальній кут, повістю відкриваючи ближній, або по центру воріт пропускає мячі! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так як і прогнозувалось...по всім статтям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...