Перейти до змісту

У Луцьку покажуть 3D-відео-інсталяцію

Shraick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку вперше у Західній Україні покажуть 3D-відео-інсталяцію

У Луцьку на День Незалежності України покажуть 3D-відео-інсталяція «Подих Незалежності».

Як відзначають у відділі у справах сім’ї та молоді департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради, така форма тривимірного моделювання зображення демонструватиметься вперше в Західній Україні.

Досі в Україні подібне дійство мали нагоду спостерігати лише у столиці нашої держави.

У рамках заходу відбудеться трансляція відео-ряду трьохвимірного формату на приміщення університету за допомогою найсучасніших мультимедійних технологій. Відео-ряд буде підкріплений відповідним звуковим оформленням.

Довідково:

Маппінг (від англ. mapping – нанесення на карту, відображення) – процес тривимірного моделювання, при якому двомірне зображення представляється як тривимірна модель. Карта трансформує тривимірний об'єкт на зображення, яке називають текстурою. Це створює ефект малювання зображення на поверхні тривимірного об'єкту.

UV-текстурування дає змогу малювати полігони, які становлять 3D-об'єкт, кольором із картинки, яку називають картою текстури UV, хоча насправді це звичайна картинка

Світлове шоу відбудеться на площі біля Волинського національного університету імені Лесі Українки 24 серпня 2010 року о 21.45.

c

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вау, я вражений розмахом цьогорічних святкувань.. Це напевне реабілітація за минулорічний п0зор, коли пів Луцька 2 дні поспіль приїзджало в центр салюти подивитися, а їх жостко обламали..

Опубліковано

мені саме круте відео ось це:

дивлюсь за моніком з вікритим ротом... :ohmy:

надіюсь шо в нас буде не гріше ^_^

Опубліковано

+піцот. Я афігєл...

надіюсь шо в нас буде не гріше ^_^

А от тут дуже сумніваюсь. Але сам факт лазерного шоу в Луцьку радує.

Опубліковано

"панты вэлікоє дєло на сєлє" - і найшли місце ВДУ, де ніфіга толком не буде видно, буде пародія якась я впевнений, можна вже було місце цікавіве знайти, або соурудити, а так... аби столицю переплюнути, а толку НОЛЬ.

Опубліковано

MACCEN, мля...

прошу, конкретна пропозиція, яке місце буде кращим???

тупо поставити білий екран розміром 20x40 метрів десь біля ЦУМа не пропонувати! :glare:

от нервує мене цей вічно песимістичний настрій і соплі, коли ви ще навіть не бачили "шо то воно було"... але всерівно деякі особи вважають за честь обісрати всьо підряд

я ніяк до організації не відношуся і нікого не захищаю, але невже так важко зачекати 3 дні. Я ж також незнаю, може справді буде лажа, але перш ніж так казати потірбно побачити! :0011:

Опубліковано

вау, я вражений розмахом цьогорічних святкувань.. Це напевне реабілітація за минулорічний п0зор, коли пів Луцька 2 дні поспіль приїзджало в центр салюти подивитися, а їх жостко обламали..

Це просто вибори на носі. А Фиба зі своїми 10% підтримки явно пасе задніх і нічого "підкрутити" вже не зможе, бо при владі чужі.

p.s. Дані з газети "Волинь" (1-ше місце М. Романюк 29%, 2-ге А.Кривицький 17%)

p.p.s. Так, знаю, що ці люди поки не висунули своїх кандидатур

Опубліковано

прошу, конкретна пропозиція, яке місце буде кращим???

На ЦУМ, як варіант))

Думаю шоу аля з другого відео в нас не потянуть) Але дійсно, сам факт такого заходу радує)

З.Ы. Хто зніме відео? :) Ато не у всіх вийде подивитися :closedeyes:

Опубліковано
буде типу цього

Откуда инфа?

Что-то я сомневаюсь на счёт такого масштаба. 99%, что такого не будет.

Такие инсталяции, думаю, делаються под конкретное здание и не на один раз.

А у нас будут зелёные трёхмерные фигурки + звук.

post-4122-1282474740,81_thumb.jpg

Опубліковано

Дарма сумнівалися деякі попередні форумчани.

Було дуже ефектно і яскраво!

Авторам - респект та подальших ідей.

Опубліковано

ХЕРНЯ. Честное слово, никакой идеи! Картинка как в ВиндоусМедиаПлеере при проигрывании музыки. Никакого 3д. Молодцы что начали заниматься, но еще рано собирать толпу)

ЗЫ и рекламу вставили....ну вообще ппц)

Опубліковано

ХЕРНЯ. Честное слово, никакой идеи! Картинка как в ВиндоусМедиаПлеере при проигрывании музыки. Никакого 3д. Молодцы что начали заниматься, но еще рано собирать толпу) ЗЫ и рекламу вставили....ну вообще ппц)

Ну хоть щось пробують. А то як ми всі кричимо що все це какаха, то більше і не дочекаємось :sq_ye:

Опубліковано

если быть более точным, то идея хорошая. хреновая только реализация - было очень похоже, что шоу готовили в спешке, музыка и видеоряд просто никакие

и кстати, Shraick, с чего ты взял, что будет "лазерное" шоу?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...