Перейти до змісту

Для тех кто хочет бросить курить!!

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
День второй.

Не курю.

Респект! Так держать! :mdr:

Ну незнаю.

Я курив приблизно 15 -17 років.

Приблизно тому що не памятаю коли почав курити.

Книжка не помагає кинути курити чи магічно знищує вашу залежність.

Це просто відправна точка і мінімальна психічна підготовка.

Я хотів перестати курити. І перестав.

Деколи плющить правда. Але це не критично зовсім і з кождним днем меньше згадую про те що хочеться покурити.

Так що хто вирішив покинути травити себе можна й не читати книгу, просто перестати курити.

Я курив близько 10-ти років, кинув 2 роки тому (щоправда без книжки) Як на мене, то самий найважкий період 2-3 тиждень.

Всім хто прагне здобути перемогу над цією бридкою звичкою - ТАК ТРИМАТИ!

Коли стане зовсім не в моготу, і захочеться хоч одну тягу спробуйте "заповнити" та порахувати кількість записів у двох колонках.

1. + ПАЛІННЯ 2. - ПАЛІННЯ

Висновки прийдуть самі :lol:

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Книга супер!

Я перестал курить и больше никогда не буду. Я уверен.

Курил 2 года, много раз пытался бросить, но ничего не получалось. но сейчас все по-другому

Советую почитать, КМД хорошо сказал - книга ни панацея и ни чудо - это хорошая психологическая поддержка.

Trener респектище

Опубліковано

Видел эту книгу год назад - девушка друга привезла из Москоу.

Как слышал отзывы про ее друзей, прочитавших книгку - весьма лестные.

Сам не курю, и не курил, для мну книга - неактуальна)

Опубліковано

курил около 15 лет.... без перерывов, с парой тщетных попыток бросить... по пачке-полторы в день...

книгу прочитал до страницы десятой, дальше - многабукаф....

но , тем не менее, парадокс налицо... отсутствие тяги к куреву уже 4 дня(а может ее, тяги, и не было вообще???)

ЗЫ веселая будет тяпница!!! kmd, t0rik, difoto бросили курить, остальные и так без палирос пруцца...

предлагаю тост: ЗА ВРЕД КУРЕНИЯ! :horse:

Опубліковано
заразная однако тема.. думаю присоединюсь к вам с понедельника

Не нада Шкодер. Подивись на скільки їх хватить, а тоді і собі пробуй :)

Опубліковано

Мені особисто ця книга не допомогла. Читав її десь весною 2006. Але перед самим Новим Роком з допомоги особи жіночої статі просто перестав курити.

Правда у рідких випадках і під алкоголем курив (2 рази). Хоча потім не тяне.

Інколи курю люльку. У мене знайомі в товаристві курців люльки в Києві, подарували на НР люльку, фільтри, всякі прибамбаси до неї і дуже класний тютюн. Не в затяжку під хороший коньяк класна штука.

Опубліковано
В чем прикол этой книги, что именно в ней перебеждает человек бросить курить?

В книге написана ПРАВДА, если ты фантазёр, то можешь придумать себе кучу отмазок для того чтобы курить дальше, а если умён то никогда больше не закуришь...

Опубліковано

Хоть и не курю, почитал немного книжку, впринципе воды там нет, там даже контекста нет, прсто открытый таки текст, написаный легким языком.

Лутше всетаки не начинать вобще, тогда и не придеться бросать :angry:

А если б и курил, то врятли бы бросил прочитав эту книгу, думаю курят потому что нравится, без всяких там фантазий.

• Адміністратори
Опубліковано

Більше 15 років доказував собі що мені подобається курити. :lol:

Зараз сижу і думаю, нафіга?

Хоча бувають моменти що я б закурив.

Тільки ловлю себе на думці що це нічого не дасть.

В мене вже навіть привичка зникла шукати сигарети в кармані після обіду чи на пиві :lol:

Опубліковано

2Kmd

Таже фигня

Поначалу если кто просил сигарету, то я хлопал себя по карманам, а потом говорил, что не курю. Со стороны выглядело наверное смешно.

• Адміністратори
Опубліковано

Не курю 8-й день.

P.S. А Fedor'у в тяпницу -1, гат, злую водку нам наливало =)

Опубліковано

Сів і я читать цю диво книгу. Думав "Все, більше не курю". А на 11-й сторінці автор мені каже: "Обовязково не кидайте курити доти, доки не дочитаєте книжку до самого кінця"! Ех, ще 70 сторінок...

Опубліковано

я тоже до 11 дочитал и всьо.... просто не закурил.. именно не "бросил", а "не закурил"...

уже 9 дней :D

Опубліковано

Хм..., я за своє коротке життя навіть не пробував покурити, ні разу! Але після того, що тут написали, книжку прочитаю обов'язково, і друзям дам, хай почитають! :D

Опубліковано

Я забил на книгу, не читаю...вдруг захочу покурить, сразу опа книгу прочту и фсё...))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну как у кого дела??? курите?)))

я во сне уже 2раза курил) целую и половинку...

))

Опубліковано

Мне наоборот курить троха захотелось, чтоб потом проверить убедит ли меня книга больш не курить или нет :)

Опубліковано

Ни разу не курю, и даже не хочется.

Запретил курить в своем бусе.... нейтрально отношусь к курящим собеседникам.

Хотя нет, не нейтрально... хочется посоветовать им почитать книжку :)

(хотя я ее так и не прочитал)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...