Перейти до змісту

Плюш ХС. Оксамитовий Сезон.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Гонка была организована хорошо.Я думаю следуюшая будет еще лучше.Насчет судейства. Первое:ситуация с Андреем Мерченко-прокол судейства,за что я беру полную ответственость на себя.Второе:насчёт любителей и спортсменов.Почемуто спор развернулся только вокруг динамовок,хотя в гонке учавствовала команда из г.Хмельницкого ,в составе которой был победитель официального первенства Украины \Портной\,остальные тоже призёры.ТажеЭлита также учавствует во многих официальных соревнованиях.Поэтому моё мнение ,что официальные гонки отличяются от наших любительских только источниками финансирования.Исходя из всего сказаного,я считаю,в нашей гонке учавствовали только любители.Другой вопрос,как правильно делить любительскую элиту и просто любителей.Насчёт воды:По боьшому счёту поить и кормить гонщиков во время гонки не входит в обязаности организаторов,это скорей акт доброй воли.Обычно этим занимаются тренера или групы поддержки спортсменов.Ещё раз всем спасибо за гонку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 209
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Фууу... обновил протокол, внес все категории. Теперь вроде правильно.

Про элитных девочек - это не ко мне, это к организаторам кубка, они их не включат в зачет, в протоколе они есть в формате местной гонки, медали выданы, и даже кубок.

ПротоколЛКУ Луцк Плюш ХС.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу справедливости ;)

Про недоразумение - слышал другую версию ;) Но не от Андрея, поэтому озвучивать не буду(может и не правильно понял).

Справедливость восторжествовала?;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди добрі,дайте номера панів фотографів...а то себенідемайже не бачу,а подія пам`ятна...має зайняти достойне місце у сімейному хфотогальбомі :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер трішки розширеніше:  це була моя перша гонка на "нормальному" байку, за що TAIS окреме дякую + пончик з пивом. на бергамонті трасу проходив менш впевненіше ніж на боцюні, бо не призвичаївся до нього, нога постійно шукала тормоз на педалях. зранку проїхавши матрасне коло зрозімів що і як приблизно буду робити, але на гонці все пішло трішки не так.  найскладнішими участками була дамба  і не з її спусками, а саме з горбиками по стежці - постійно темп збивався, спуски мене не лякали, але "зигзаг удачі" так і не пройшов на байку, хоча боцюном можна сказати пролітав. чомусь не відчував ще розмірів і тому не вписувався між деревами - приходилось спускатись на ноги. крутий підйом після спуску всі три кола йшов пішки - немає стільки тяги в ногах ще (учиться, учиться и еще раз учиться)підйом на дорогу та спуск до фініша були достатньо нормальними. два кола показали над чим мені треба працювати, на третьому включивши третє дихання був готовий дати жару, але зняли як кругового, проте і такий результат для мене поки що достатній

подивившись результати радуюсь  тому що перші кола йшов паралельно з Dragger, Shkoder, Trener, Krava

дуже дякую всім хто подавав воду на трасі і на старті, вибачте що не завжди користувався вашими благодійними послугами, але якось не хотілось.

наступного сезону планую кататись вже на чомусь достатньо серйозному і тому буду іноді когось з вас тормошити консультаціями, так що ви вже вибачайте

P.S. сподіваюсь наступного року мені допоможуть розкрити мої скриті таланти ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут є частина фоток з аматорами і елітою.

Люди добрі,дайте номера панів фотографів...а то себенідемайже не бачу,а подія пам`ятна...має зайняти достойне місце у сімейному хфотогальбомі :rolleyes:

Якій в тебе номер був?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такепитаня: а ця траса це постійний тренувальний трек, чи надалі будуть інші траси на змаганнях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Траси кожен раз різні, але тренуватись можна на будь-якій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Denissmile. Ти в якій категорії і під яким номером був?

http://picasaweb.goo...119525046118/_# тут є частина мїх фоток, але це не все, що було відзнято, подивлюсь може щось загубилось в гігабайтах домашніх флешок і HDD.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такепитаня: а ця траса це постійний тренувальний трек, чи надалі будуть інші траси на змаганнях?

За какой-то месяц те дебри, что мы расчистили, для непосвященных выглядят, как постоянная база для тренировок... Во даем!

Урса, ты б выложил фотки с расчистки, мож, кому интересно будет.

У нас, вообще, пока нет постоянных трасс, подготовка гонки каждый раз начинается с поиска места, где б погонять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 Шутяк Денис denissmile 26 Луцк 0:14:40 0:31:16 0:48:33 1:04:49

тринадцяте місце!

це ти?

6dfc7ff38a83.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ах, да, подготовка...

Зачистка территории:

post-419-1285055751,61_thumb.jpg post-419-1285055765,08_thumb.jpg post-419-1285055757,58_thumb.jpg

А это - "любительский" подъём на дамбу. Сам Президент опробовал и сказал - "Зашибись!" :)

post-419-1285055770,65_thumb.jpg

А вот этот спуск - гораздо более интересный - почему-то не включили в трэк... пожалели участников :D

post-419-1285056003,27_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти?

Я воль!!! Це я!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти?

Я воль!!! Це я!

Так от тут http://board.lutsk.ua/index.php/topic/64846/page__view__findpost__p__569226

2 і 3 фотка теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хто має фотки кадра №58 (не звєзда, але ж перша гонка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну то лови в свій актив твоє смачненьке падіння на спуску з дамби першого кола! :smile-zachot:

:0011:

82b4d981b65c.jpg

7546752982d6.jpg

e60d86afd4b0.jpg

ПіСі:

Фотки ми твої знашли :P , тепер поділись своїми враженнями від цього всього! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Denissmile, то ти через мене так завалився (бо я там пригальмовував перед спуском) чи сам по собі?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хто має фотки кадра №58 (не звєзда, але ж перша гонка)

Да! Незвезда! Звездун! Ше той!

рожа - довольна:

58 Слободян Ігор 0:21:02 0:44:09 1:05:57

двадцять перше місце! :0011:

34ee29b1b3d7.jpg

9192ffce5def.jpg

2eadc06ff204.jpg

:smile-zachot:

:P

ПіСі:

Denissmile: а во ти на другому крузі на тому ж місці, де носом орав:

1f0b98843285.jpg

Шкодер. а во ше ти поміж дерев і кущиків:

e657c44a8e67.jpg

00aa5be9e0d3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПіСі:

Фотки ми твої знашли :P , тепер поділись своїми враженнями від цього всього! :mdr:

:DМій пальот у тьомну пучіну стався іза того, шо коли дерся на гору,на старті,то втикнув локаут...тіпа вилка стала дубом і мені легше(їхать у гору) ,а коли почався ліс ,то з перепугу забув лок зняти...

Місце моєго крушенія: там різко вниз,а потім різко вверх...і моя виделочка не погасила удар...локоткі підкосились і...іплись :ohmy: .А синяк і біль у коліні обнаружилісь ужо аш дома...

Пи.Си. Трасою до перегонів катався раза три...і всьо буко чікі-пікі... ну як гаарітса знавби де,там би постелив... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя любимая с этой гонки:

Финиш победителя

15899637i.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ріспект та повага організаторам гонки, спонсєрам та усім, хто допомагав в її приготуванні!

Гонка була досить цікава та динамічна. Сам участі не приймав, але змінав на трасі до повної розрядки батареї. Усієї траси не знав, тому більшість відео зняте на початку дамби, а потім вже почав бігати по основній ділянці в лісі. 

Перше коло в усіх категоріях було саме цікаве. Якраз тоді, коли гонка ще не набрала одноманітного темпу. 

Були падіння, цікаві моменти, які просто не встигав знімати. Кілька разів зкочувався з дамби, оступаючись. 

Дехто під час гонки ще встигав жартувати, дехто по ходу позував. 

Оскільки весь час знімав тільки на трасі, підкажіть, хто знімав на старті та на дорозі в полі, поділіться відео. 

Для себе відмітив - навіть якщо не збираюсь ганятись - оглядове коло потрібно зробити для того, щоб визначитись з цікавими місцями для зйомки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам участі не приймав, але змінав на трасі до повної розрядки батареї.

а можна подивитись відео?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам участі не приймав, але змінав на трасі до повної розрядки батареї.

а можна подивитись відео?

Оцифрую на комп, трохи відредагую, затру ненормативку - тоді зможу записати на диск.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так. Народ! Треба терміново максимум матеріалу, бажано відео, для телебачення. Матеріал подавайте всирому виді - обробка буде проводитись на телебаченні при монтуванні роліку.

Для контакту звонимо: О67-ЗЗ-22-651

Всім наперед дякую, Олександр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зареєструвався щоб взяти участь в гонці...це буде вперше)))але по троху прихожу до висновку що можливо краще поспостерігати??? :sq_ye:

"Опозоритись" чи всеж таки спробувати свої сили???

Вітаю! ти зробив це. стартанув добре.

46 Клімович Богдан bodiaMan 25 Луцк 0:15:24 0:33:38

два круги. і двадцять друге місце.

55da4ead9a78.jpg

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...