Перейти до змісту

Цой жив: в воскресенье исполняется 20 лет гибели лидера «Кино»

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сдуру можно и ... ....... ;) Порванные струны - это никак не признак профессионализма.

Звук - гавно. Музыки практически не слышно. И это не суъективно.

А что до толп народа - задайся целлью найти концерты "поп....хов" и сравнить ;)

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

20 років тому.

Записано на якусь напів-професійну камеру. початок розвалу СРСР. Це і так було досягненням. Зате зараз апаратура БОМБА, Світло - блєск!

І губатий пєдік по стадіону гониться.... :dont:

Я колись розмовляв із одним чоловіком. Йому довелося побувати на одному із концертів Цоя. Казав, враження незабутнє. А порвані струни, це просто як доказ того, що людина віддається на концерті, а не ворушить губами під запис. Чи гладить електро-гітару, яка навіть до підсилювача не під'єднана. Чи ти хочеш сказати, що ти не сидів у дворах і під гітару того ж Цоя не співав? ;)

Цой це епоха. Це кумир мільйонів.

Опубліковано

Tolik_lt, поставив би 10 плюсів за цитату Гришковця, але нема технічної можливості :)

ця вся суперечка не має ніякого змісту, бо порівнювати Цоя і попс якось взагалі нелогічно, це просто непорівнювані речі, хто не доганяє, хай просто напише: "я Цоя не доганяю" і не смородить тут, нав’язуючи свою думку іншим

Он мощно в своих текстах поднялся над всем многозначительным, ноющим и во многом бессмысленным и фальшивым контекстом той музыки, которая именовала себя русским роком. Он так и остался совершенно непостижимым, как непостижим любой настоящий художник, из биографии которого совершенно не следуют его деяния.
- тут всьо сказано, більше нема навіть що додати
Опубліковано
порівнювати Цоя і попс якось взагалі нелогічно, це просто непорівнювані речі, хто не доганяє, хай просто напише: "я Цоя не доганяю" і не смородить тут, нав’язуючи свою думку іншим

хто не доганяє, хай просто напише: "я Настю&Потапа не доганяю" і не смородить тут, нав'язуючи свою думку іншим.

Не обижает такое построение фразы? ;)

Не надо считать, что поклонников Цоя больше, чем поклонников тех же "поп....хов". И упиваться своей "просветлённой продвинутостью" тоже не нужно ;) И рассказывать о том, что в одной строчке его песен (конечно, это не про "сажание алюминиевых огурцов на брезентовом поле" или "ууууууу, транквилизатор", или "а вообще я не знаю, зачем мне нужны эти цифры" или многих других типа "я бездельник, мама" или "постоянный насморк") смысла больше, чем во всём творчестве других - просто смешно :D

Цой - эпоха? Возможно.

Битлз - эпоха? Ага.

Металлика - эпоха? Ну.

Океан Эльзы - эпоха? Гы.

И так до бесконечности :)

Только нафига оннанировать на историю? ;) Ааа, скажете, это не история, а классика? :D

Опубліковано

2 ursa: Доросла людина, а мислиш примітивно. Сперечатись не бачу сенсу, ніхто нікого не переконає. Думаю, історія нас розсудить і років за 5 випливе ця тема на нашому вічному форумі і скажуть "А хто ці Потапонастя? Скиньте хтось"

p.s. До речі, я б не висміював ОЕ. Звісно, я можу помилятись, але це єдиний україномовний гурт, який зібрав повний зал на концерті в Москві. Хлопці молодці, бо не зреклись рідного заради грошей, як роблять 90% нащої естради. І коли я був (2 роки тому) в німецькому музичному магазині, то надибав лише їх диск з український гуртів.

p.p.s. Їх фанатом не являюсь

Опубліковано

Цой вічно живий в наших серцях, а такі шавки появлятимуться і зникатимуть тоннами, так само, як і їх прихильники

Потапа і Настю, наприклад, знають далеко за межами України. Колись мене, навіть, хтось з Америки просив дати посилання на закачку їхніх треків. А кому за межами екс-СССР потрібен ваш Цой. Правильно, нікому

Тобі відомий той факт, що Цой записувався і виступав на крупному фестивалі за межами Союзу? А цих "не люби мне мозги" з їхніми дешевими понтами просто висміють, тому вони й не потикаються далі нікуди. Те, що хтось там десь колись просив дати ссилку - це ще не свідчить про їх мегапопулярність

Опубліковано

До речі, я б не висміював ОЕ. Звісно, я можу помилятись, але це єдиний україномовний гурт, який зібрав повний зал на концерті в Москві.

А ще я пам'ятаю їхню поїздку в Британію. Невеликий клуб в Лондоні, де вони виступали був порожній трохи менше, ніж повністю.

Опубліковано

Ой-йо.....до чого котимося??? кого порівнюємо??? Цоя і Потапа???? Це мені нагадало "Майстра і Маргариту" і осєтріну второй свєжесті..Свіжість може бути тільки перша, талант або є, або нема, все, гайка. Конвейер по в-ву "хітів" з розряду "адін струна - сто пєсєн" і пісні, які живуть більше 20 років. Це ж смішно, ну, правда

Опубліковано

До речі, я б не висміював ОЕ. Звісно, я можу помилятись, але це єдиний україномовний гурт, який зібрав повний зал на концерті в Москві.

А ще я пам'ятаю їхню поїздку в Британію. Невеликий клуб в Лондоні, де вони виступали був порожній трохи менше, ніж повністю.

Не буду сперечатись в тому, що незнаю. Так, ОЕ вже не той, що був колись, тепер це більш комерційний проект (знову ж таки імхо)

Опубліковано

Ой-йо.....до чого котимося??? кого порівнюємо??? Цоя і Потапа????

А дійсно! Чому ми не порівнюємо Цоя і Led Zeppelin? :lol:

Так, ОЕ вже не той, що був колись, тепер це більш комерційний проект (знову ж таки імхо)

Це було ще на початку 2000 року. Після виходу синглу "Сосни" (наголос ставте, де хочете).

Опубліковано

Кожному своє.

От скажіть, як би ви поступили, якби (тьху-тьху-тьху, але раз уже на те пішло) на похорон чимось дорогої вам людини прийшов хтось і почав казати: ай, та що ви усі тут плачете, він же алкоголіком був, ловеласом ще тим, палив як паровоз, матюкався, забийте, закопайте і забудьте, таких мільйони, не бачу приводу пишатися і величати... М?

Опубліковано

Ну ви даєте... Назву теми читали? "Цой жив: в воскресенье исполняется 20 лет гибели лидера «Кино»", а обговорють чи варто його поважати... Маразм.

Я вже писав дискутувати на тему талант Цой чи ні, і чи варто його слухати безглуздо, кожен лишиться при своїй думці, бо в кожного свої смаки.

Мені наприклад все одно чи визнаний він в світі чи в колишньому СРСР, і чи взагалі його хтось слухає. Мені подобається його творчість, я його слухав, слухаю і буду слухати(без фанатизма) і мені все одно, навіть якби його всі забули і хто б там шо говорив.

Опубліковано

ursa, не знаю. А що?

Дивно якось. Ніби розважлива людина, а тут такий жосткій тролінг. Щось трапилось? Експеримент?

Опубліковано

И вдруг альбом Цоя "Группа крови". Я сопротивлялся этому альбому, потому что он, конечно, произвёл такое мощное движение в воздухе, что его ни с чем нельзя было сравнить. А я сопротивлялся. Я пытался доказать всем и каждому, что звучание, во многом образ и даже то, что группа "Кино" поставила барабанщика на ноги... но самое главное, конечно, звучание - всё, если не сказать содрано, то во многом взято у группы "The Cure". Да и вообще, своим звучанием группа "Кино" многое напоминала из европейских аналогов. Причём, семи-десятилетней давности.

ойой

Опубліковано

таке відчуття, що урсі хтось з фанатів Цоя колись добре насолив, може дєвочку відбив чи щось таке :)

я от не розумію, навіщо влізати в тему, де люди обговорюють творчість улюбленого виконавця і писати фрази, які ніби мають на увазі "але ви всі лохи тут, що за такого оленя заступаєтесь"

як на мене: не подобається - не слухай і не пиши

Опубліковано

"але ви всі лохи тут, що за такого оленя заступаєтесь" - попроще воспринимай, а? ;)

Заткнуться?

Опубліковано
2 ursa: Доросла людина, а мислиш примітивно. Сперечатись не бачу сенсу, ніхто нікого не переконає. Думаю, історія нас розсудить і років за 5 випливе ця тема на нашому вічному форумі і скажуть "А хто ці Потапонастя? Скиньте хтось"

Битлов помнишь? Актуально через 40 лет?

Льва Лещенко помнишь? Актуально сейчас?

"Браво", Агузарова, Визбор, Высоцкий, "Сябры", "Верасы"... продолжать список?

То же будет и с Цоем. И хоть изойдите слюной, но так и будет ;) Да, останутся единицы, которые будут помнить - старпёры, гы - но остальным будет интереснее фолк-рейв или джангл-поп ;)

И только Мендельсон будет вечно молодым :D

Опубліковано

Дивно якось. Ніби розважлива людина, а тут такий жосткій тролінг. Щось трапилось? Експеримент?

Я подумаю на вопросом. Хороший.

Опубліковано

2 ursa

)))))))))) Бітлів будуть слухати завжди - бо це музика вічна, ще не одне покоління буде відкривати для себе надрив Висоцького..Невже ви не розумієте, що є такі речі, які від часу не залежать? "Поутихнуть страсти", поменшає фанатизма і залишиться тільки хороша музика

Опубліковано

Так, витримку часом витримує лише справді хороша музика. А про те, що слухатимуть лише "старпёры" - не вірю, його і зараз слухає молодь, яка народилась через 5-6 років після його смерті. Чому? Вони на концертах не були, тв і газет того часу не бачили. Зараз альтернативної музики є предостатньо, можуть вибирати. Але вибрали чомусь Цоя, хоч і знають, що нічим новим не порадує

таке відчуття, що урсі хтось з фанатів Цоя колись добре насолив, може дєвочку відбив чи щось таке :)

Я пам'ятаю колись випадок, десь років 4 тому, коли знайомий не навчився грати на гітарі взагалі і Цоя зокрема, сказав "Нунах вашого Цоя, фуфло якесь". Може тут щось схоже?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...