Перейти до змісту

ImTOO 3GP Video Converter 3.1.19 build 1222b

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

ImTOO 3GP Video Converter - мощный конвертор, позволяющий конвертировать avi, mpeg1, mpeg2, mpeg4, wmv, mp4, 3gp, mov, rm, dv, yuv, h264 в 3GPP (видео формат Motorola, Nokia и др. мобильных телефонов). Программа также позволяет извлекать звуковую дорожку из 3GPP и конвертировать ее в MP3, WAV, AC3, WMA, m4a, ogg.

линк на оффсайт : http://www.imtoo.com/downloads/3gp-video-converter.exe

[hide=20]лекарство:

Name: QIQ.RU-h0m0_f@b3r

License Code: COWS-GOOO-MOOO-2006-16A8-E79A-BB4B-9B72[/hide]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так було ж вже ніби,я точно з фтп качав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

может кто-то просто сложил на FTP, не через борду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

у меня трабла с "ImTOO 3GP Video Converter" не могу перегнать видео в *.3gp формат с расширением 320*240.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в чому проблема?

щось каже ? щось мовчить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вона не русифікована?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет. без руссификатора.

1. вставляю файл

2.выдиляю его

3.справа в "video size" выбираю 320*240

4.внизу *.3gp формат

5.нажимаю на "encode"

6.идет waiting (в столбце статистики)

7.в томже столбце появляецо "fail"

че делать? вроде все правильно делаю. может надо как-то кодеки в програме поставить? вроде пробовал ... 0 реакции.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

никто не знает в чем проблема? :101010:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може сам відеофайл - який ти хочеш конвертнути - битий?

чи прога стала криво?

спробуй переставити..

(я можу викласти іншу прогу) - конвертить швидко (тільки під час конвертації проца забиває на 88%, часом 100%)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може сам відеофайл - який ти хочеш конвертнути - битий?

на 9 пості догнали. я цією програмою користуюсь більше року. такого як нехоче кодувати там нема просто є ламерок який нічого в конвертуванні відео незнає(вибачте якщо когось образив). для того шоб добре перекодувати відео цим конвертером треба по-перше нормальний файл який ми будемо кодувати а по-друге грамотні насторйки(кому які треба, а не спонтанно шось вибирати). Щоб небуло такого як звук спішить відео відстає (наприклад при кодуванні в *.3gp) потрібно (принаймні я так роблю) перевести його в формат *.mp4 (найкраще це виходить через Nero Digital) а потім конвертувати в *.3gp можна без проблем і при цьому невиникне ніяких глюків.

7.в томже столбце появляецо "fail"

точно нескажу але деякі формати (наприклад *.wmv) зразу в *.3gp неперекодуються через те що фомат (наприклад *.wmv) некожен конвертер сходу без проблем перекодує (якась невідповідність може в кодеках я ще в це не вникав).

Программа также позволяет извлекать звуковую дорожку из 3GPP и конвертировать ее в MP3, WAV, AC3, WMA, m4a, ogg.

впринципі дозволяє "извлекать звуковую дорожку" з будь якого відео, але ти сам подумай 3GPP і звук це жах, бридота це звук що "пінопластом по склу".

3gp_video_converter.rar русифікатор і кряк (може комусь знадобиться)

(я можу викласти іншу прогу) - конвертить швидко (тільки під час конвертації проца забиває на 88%, часом 100%)

скажи будь-ласка назву проги і де її в неті можна сказати буду дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nevo 3GP Video Converter Приаттачу тут - бо не користувач ДГ.

sanbOK - Топікстартер нічого не сказав що і як.. от і доводиться здогадуватися..

Nevo_3gp_converter_2.1.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...