Перейти до змісту

не переживайте Мы едим не бумагу

la20

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВИявляється додавання в ковбасу туалетного паперу дорога штука. так що тільки уявіть що ми їмо.

Така ситуація купили (не я купляв, за то я її їв) в БІО ковбасу (яку саме не пам"ятаю, якщо піти в магазин то знайду). На смак нормальна. нарізали її, робили бутєри і тут в середині палки попадається туалетний папір (добре хоч неюзаний).

Думаю напишуно я листа їм.

написав і через тиждень отримав відповідь, щей з купою помилок.

Викладаю відповідь

Здравствуйте .Мы продаем продукцию как своего производства так и продукцию разных проихводителей. Вам необходимо сначала прочитать на оболочке чья это продукция.Если это продукция ПП Свирень В.В. то я как производитель знаю что мы туалетной бумаги туда не ложим. И вообще я на 99% уверена что вы просто не определили что это в колбасе так как в нее (если это дешовка) ложат емульсию со свинной шкуры собистоимость какой 2,5, варш куриный по 7,30

а туалетная бумага на вес 9,5грн!!! Так что не переживаете Мы едим не бумагу

Так що ми бумагу не їмо, ну і ковбасу відповідно теж.

є фотки,викласти можу пізніше.

Якщо не в той розділ, прошу перенести.

Опубліковано

ну цим ти мало людей зараз "удівіш", але в мене хароший знайомий має свій ковбасний заводік і розповідав мені з чого саме вони роблять ковбасу. ВОНИ - це він мав на увазі також колег по бізнесу. Карочь бумагу пхати туда не сильно вигідно і товар сам по собі втрачає вигляд. Але на 100% не переконаний що це в дійчності, може це була і дійсно не бумага а якись там новий витвір добавок.

Опубліковано

Кілограм нормального, свіжого м"яса коштує 40 - 45 грн., тоді, як можна бути, що в ковбасі за 30-35 грн. може бути взагалі м"ясо, враховуючи виробництво+додаткову сировину+націнку завода+транспортні затрати+націнку на точці(якщо ще нема націнки оптовика)????

Як на мою думку, треба куповати ковбасу(а в загалі бажано її не купувати)не дешевше за 55 грн, тоді в нії може і є якесь м"ясо і чим менше шкідливих добавок, яким мій брат посадив шлунок.

Опубліковано

Шо ж ти м'ясо рахуєш по роздрібній ціні? Треба собівартість знати, для розрахунків.

Да сильно не переймайтесь, в ковбасу теалетний папір не кладуть.

З СРСР добавляти манку та крохмал (ну коли собі мяса нат..ити хотіли)

Зараз все просто мясо + соя + нітрати(для вигляду) + стабілізатори.

Так, що в разі чого теперешнею ковбасою напевно рани лікувати можна,

бо там стільки хімії, що ніякі мікроорганізми та віруси не виживуть.

Ну а якщо ви зїли троха туалетного паперу - то він не такий шкідливий,

як стабілізатори,..., вього навсього проста целюлоза.

))))))))))))))

Опубліковано

Як представник виробника туалетного паперу - скажу, що сувати його в ковбасу - невигідно (папір "Рута") :)

А якщо небагато і нзїсиш - нічого поганого не станешся, він зроблений з 100-ї целюлози.

А от Обухів їсти не раджу. По-перше, він виготовляється з макулатурного паперу,

по-друге, при транспортуванні, на вітринах та при продажі він безпосередньо контактує з фіг зна чим.

а туалетная бумага на вес 9,5грн!!! Так что не переживаете Мы едим не бумагу

Якщо знають ціну паперу на вагу - значить таку пропозицію по здешевленню виробництва розглядали :)

Опубліковано

f55e2f7d802dt.jpg

2c095926acb0t.jpg

0838c1e86febt.jpg

Видно може і не дуже. Тільки щось затупив потім я ту бумагу розгорнув але не сфоткав.

Опубліковано

основою усіх дешевих ковбас є шкірна емульсія і ніякої бумаги там нема (це дуже невигідно)

2 la20 а це можливо тобі попалося кусок мішка паперового який міг потрапити із "навесочної" по необережності готувача сумішей, так як здебільшого усі спеції, ароматизатори і т.д знаходяться саме в паперових мішках. Ти писав що "потім я ту бумагу розгорнув" повір туалетну ти б нерозгорнув. ЗІ пропрацював в ковбасному цеху 1,5 року і повірте я знаю що пишу

Опубліковано

повір туалетну ти б нерозгорнув. ЗІ пропрацював в ковбасному цеху 1,5 року і повірте я знаю що пишу

Значить пхав ти туда туалетну бумагу раз знаєш, шо мішок розгорнеш, а саме туалетний папір - ні.

Опубліковано

Тільки щось затупив потім я ту бумагу розгорнув але не сфоткав.

Воно щось не дуже на папір схоже, а на дещо гірше. Ну, ніби ту ковбасу вже раз їли. :)

Опубліковано

повір туалетну ти б нерозгорнув. ЗІ пропрацював в ковбасному цеху 1,5 року і повірте я знаю що пишу

Значить пхав ти туда туалетну бумагу раз знаєш, шо мішок розгорнеш, а саме туалетний папір - ні.

2gorik сам логічно подумай що туалетний папір розчинеться у воді (і ти його схаваєш даже не замітиш що він там був), а бумага із мішка набагато грубша тому, є така здогадка що могла і залишитись, навіть при термічній обробці :P

Опубліковано

свинину закуповують в колгоспі по 11,10 сьогодні....(жива вага)

А хіба колгоспи ще залишилися???

Опубліковано

А хіба колгоспи ще залишилися???

Проїдься по волинській області і ти здиуєшся. Правда тепер вони здебільшого називаються Фермерськими господарствами.

Опубліковано

Останнім часом їм виключно білоруську (виготовлену і куплену в Білорусії) ковбасу.

Дійсно відчувається смак мяса. Варьонка як в старі добрі часи, її навіть коли смажиш не прилипає до сковорідки (мовчу вже про нашу українську)

На днях скуштував української, трошки вкусив і більше не захотілось... і бумаги не треба

Опубліковано

Самі кращі мясокомбінати на Україні це Глобинський(Полтавська обл.) та Роганський (Харківська), на цих мясокомбінатах ще пам"ятають та дотримуються ГОСТів. На одному та другому мясокомбінаті працюють мої товариші по реконструкції і висилають мені по потребі свої вироби - смак супер ! Беру в основному сировялену, сирокопчену ковбасу або копчені шматки мяса. Роздрібна ціна звичайно від 80 грн і вище але якість супер.

З наших місцевих іноді купую Салямі але довго її їсти не можу...

Опубліковано

була б моя воля, пославби на всі м'ясокомбінати перевірки, які провірялиб чи відповідає та чи інша ковбаса чи м'ясний виріб ГОСТам чи ДСТУ(як товарознавець кажу щоза нашим законодавством хватить просто “технічних умов” а їх складають ті самі п-ва) якщо не відповідалиб, наклав би штраф і дав місяць на мреабілітацію. Якщо на протязі місяця нічого не змінилося б то закривав би н*х... їх.

• Адміністратори
Опубліковано

А хто сказав, що ковбаса це м'ясо?

Ковбаса це виріб який може виготовлятись з використанням м'яса а також без нього.

Вміст інгредієнтів, технологія виробництва описана в ГОСТ(СРСР) та в ТУ.

Єдине на що сьогодні може скаржитись споживач, це на порушення ТУ.

Опубліковано
Останнім часом їм виключно білоруську (виготовлену і куплену в Білорусії) ковбасу.

А в нас не можна купити таку? \білоруського виробництва, маю на увазі\

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...