Перейти до змісту

Русские в лагере

Morphius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чеченці теж вважають всіх за непотріб, відрубуючи полоненим голови???? Не в захист, а як факт - нетерпимість є злом, а ви його представник, принижуючи через купку дибілів цілу націю

Опубліковано

Маячня. Ще не відомо всіх подробиць, розслідування не проведено, а журналюги почули "смажене" і смачно розписали все так, як ніби самі там були і на власні очі бачили. Кадиров теж красавец, зразу ж приплів сюди націоналістичні мотиви. Мудрий і неупереджений президент, нічого не скажеш.

Опубліковано

Потім приїхала вночі

На мотоциклах ціла банда

Ми розібрали паркани

І бились всі кому не в падло

Розбили писок молодій

Спалили хату молодому

Все було так як на війні

А потім сіли пити знову

:D

а взагалі у нас частіше за межу: оутто межа, а отако грушка, і наші грушки до них падають:)

Опубліковано

Як такими можна бути. Щоб всіх за непотріб вважати????

http://www.utro.ru/articles/2010/07/26/910389.shtml

а потім ті 7-14 річні Ічкерійські хлопчаки підростуть(до 20років :) )як візьмуть у руки АК-74, РПГ-7 і як почнуть росіян човпти во всі дири(на своїй же землі, в їхнх БТР-ах) і тут кацапський хлопчик згадає як він їх лупив в літньому таборі.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2solnishko відрізали голови тим росіїським воякам, які привселюдно опускали міське населення: гвалтуючи п"яти річних дітей на очах у всього села. Тобі таких "асвабадителей" шкода???

Опубліковано
привселюдно опускали міське населення: гвалтуючи п"яти річних дітей на очах у всього села

Анубіс, а ти не переборщив у змалюванні жорстокостей? це з новин чи власна збочена фантазія?

Опубліковано
привселюдно опускали міське населення: гвалтуючи п"яти річних дітей на очах у всього села

Анубіс, а ти не переборщив у змалюванні жорстокостей? це з новин чи власна збочена фантазія?

Тут є ДУЖЕ багато доказів звірства твоїх друзів.

На ОРТ і НТВ такого точно не покажуть ;)

А ще є свідчення простих людеї, які чудом вижили-втікли з сел, які просто стерли з лиця землі твої друзя, чи у них теж - "збочена фантазія"?

Опубліковано

У будь-якому випадку заголовок теми порушує правила форуму і є яскравою демонстрацією того, що топікстартер і його прихильники є представниками прошарку населення, яке не надто любить користуватись власним мозком, завдяки чому є прекрасним інструментом для маніпуляцій і провокацій. Такі узагальнення властиві людям, інтелекту яких не вистачає на щось більше, ніж виконання таких елементарних логічних операцій. Власне, компютер теж уміє таке робити і навіть набагато більше. Висновки, думаю, очевидні.

А по темі фактів мало. Фіг помймеш хто кого за що і нащо.

Хе-хе.) "Твої друзі"

Давно не зустрічав такого товстенького тролика.)

Опубліковано

Анубіс, друзів мені не вибирай і не приписуй. Що у Чечні росіяни жорстоко себе ведуть - немає жодних сумнівів. Але оте що ти написав- більше схоже на плід твоєї фантазії. Що само по собі цікаво тебе характеризує..

Опубліковано

2 Anubius

відрізали голови тим росіїським воякам, які привселюдно опускали міське населення: гвалтуючи п"яти річних дітей на очах у всього села. Тобі таких "асвабадителей" шкода???

я не збираюся вступати в полеміку і шукати причини початку чеченської кампанії (а все до того ведеться), чи обговорювати методи ведення війни. Війна - це завжди страшно і завжди знаходяться люди, які "під шумок" випускають на волю своїх прихованих демонів і такі є з обох сторін. Я не буду згадувати "Норд-ост", чи вибухи у метро і багатоповерхівках, коли гинули ні в чому не винні люди, чиїсь діти та матері.

Жорстокість - вона і в Африці жорстокість, і нічого доброго вона не породжує. Можна довго "полемізувати" на тему :"А хто ж почав?", то буде твір на вільну тему з опери про курку і яйце, не важливо хто почав, важливо не продовжувати

Опубліковано

Причину посратись і повоювати завжди можна знайти. А от мир встановити, виходить, можна тільки силоміць. Тільки коли людина боятиметься отримати у пику, вона не буде писати дибільні і низькопробні провокації, не буде вигукувати расистські і нацистські гасла і намагатись набити пику ближньому тільки тому, що його батьки певної національності... Троха парадоксально...

До речі, сратись представникам однієї нації через проблеми іншої досить оригінально.

Єднаймося, млять!

Опубліковано

Массовая драка в оздоровительном комплексе «Дон» была предотвращена милицией и не переросла в «погром». Об этом сообщил корреспонденту «Росбалта» начальник пресс-службы ГУВД по Краснодарскому краю Игорь Желябин, рассказав о подробностях инцидента, произошедшего в лагере в ночь на 25 июля.

По его словам, к 25 июля в оздоровительном комплексе «Дон» находилось 510 человек, в том числе 438 несовершеннолетних. Из них 402 прибыли на отдых из Чеченской Республики и 36 – из Ростовской и Омской областей.

Как рассказал Желябин, в одном из корпусов лагеря возникла словесная перепалка между 14-летней девушкой, приехавшей из Ростовской области, и тремя парнями из Чечни, 14 и 16 лет. В этот момент мимо проходил заместитель директора «Дона». Он предложил молодым людям уйти в свой корпус. На это подростки ответили, что это не его дело, и они сами разберутся – куда и когда им идти.

По словам начальника пресс-службы ГУВД Кубани, один из парней позвал «на подмогу» товарищей постарше. При выходе из корпуса замдиректора столкнулся с этими молодыми людьми и стал им объяснять, что подростки нетактично вели себя по отношению к девушке. Словесная перепалка переросла в драку, в которую также вмешался знакомый заместителя директора – 30-летний местный житель. В ходе драки получили телесные повреждения заместитель директора лагеря – у него перелом голеностопного сустава и перелом костей носа, а также знакомый замдиректора – он получил ушиб глазного яблока и ушиб грудной клетки.

Представитель кубанской милиции рассказал, что ситуация получила дальнейшее развитие: в лагерь приехали шестеро знакомых руководителя лагеря, вступив в конфликт с отдыхающими. Однако прикомандированный инспектор по делам несовершеннолетних позвонила в УВД города Туапсе. На место происшествия выехала группа немедленного реагирования. Оценив ситуацию, она вызвала еще наряд милиции.

По словам Желябина, на подступах к лагерю «Дон» милиционеры предотвратили проникновение на базу местных жителей (русской и армянской национальностей), которые приехали для участия в разбирательствах. Для поддержки отдыхающих в «Доне» чеченцев со стороны поселка Лазаревское также ехали представители местной чеченской диаспоры. Их остановили сотрудники ДПС.

Кроме госпитализированных заместителя директора и его знакомого, в ходе потасовок получили телесные повреждения шестеро отдыхающих, приехавших из Чечни – в возрасте от 16 до 52 лет. У них ушибы лица и ушибы живота. Возбуждено уголовное дело по ч.2 ст.213 УК РФ (Хулиганство).

В понедельник отдыхающие из Чечни покинули лагерь «Дон». Среди них – как те, кто уехал по своему желанию, так и те, кто нарушил правила поведения на территории базы отдыха. В сопровождении сотрудников ДПС восемь автобусов с отдыхающими проследовали через Краснодарский и Ставропольский края до Чеченской Республики, сообщил глава пресс-службы ГУВД Кубани.

Опубліковано

"В ночь с пятницы на субботу 10 июля 2010 г. возле входа в вестибюль ст. м. Чистые пруды, в ходе стычки с чеченцами ударом ножа в сердце был убит мой очень хороший друг Юра Волков. Ему было 23 года... Убийство произошло на глазах его девушки, еще 2 друзей в больнице с ножевыми... У Юры осталась одна мама. В голове все путается, до сих пор поверить не могу. Сейчас пытаемся выяснить, как обстоят дела в прокуратуре и милиции, тк 3 х зверей задержали на месте. Один из них вроде как сознался. Но теперь их аульные друзья/родственники оказывают давление на следствие. Эти сами вайнахи в открытую угрожают свидетелям со словами "мы вас так же зарежем".

Вчера были на месте гибели Юры, там до сих пор кровь... Печатаю, а руки трясутся. Это был очень позитивный и светлый человек, без улыбки я его ни разу не видел. В прошлый понедельник его повысили на работе. Дела пошли в гору. И тут прямо в центре Москвы какие-то ублюдки лишают его жизни, как гниды хватаясь за ножь. Толерантная страна. В очередной раз убедились, что у нас творится, таким способом...

В СМИ это происшествие описано скупо, но там где описано, то опять под копирку, дико перевирая факты из серии "заранее спланированная акция в оговоренном месте", "крайне право настроенная группа молодежи развязала разборку" и тд. НЕ ВЕРЬТЕ! Ребята, ехали на Чистые пруды погулять, со своими девушками, летом...

©

Опубліковано

Анубіс, друзів мені не вибирай і не приписуй. Що у Чечні росіяни жорстоко себе ведуть - немає жодних сумнівів. Але оте що ти написав- більше схоже на плід твоєї фантазії. Що само по собі цікаво тебе характеризує..

А відео, де твої друзі хороші знайомі чинять свої "подвиги асабаждения" теж фантазія?

Якщо хочеш, можна тебе познайомити з людьми, які ці "подвиги" на власні очі бачили, і вони тобі покажуть "плід твоєї фантазії"? це якщо говрити зі позиції фактів, а якщо говрити з позиції "сам дурак", тоді все ясно.

Опубліковано

Чекатимемо свіжих новин.

зараз виявиться що в тому дитячому таборі омон з чеченськими бойовиками воював :)

Я уявлення не маю що там сталося, але я абсолютно впевнений що до нас інформація доходить в наскільки спотвореному вигляді, що залишається лише здогадуватися що там могло бути

Опубліковано

Анубіс, ти вмієш читати українською, чи ти пісатєль?

читай ще раз: я не піддаю сумніву жорстокість росіян в Чечні, мене цікавить саме наведений тобою приклад.Чи якщо там безгранична жорстокість, то можна будь-що писати- прокатіт?

Опубліковано

Анубіс, ти вмієш читати українською, чи ти пісатєль?

читай ще раз: я не піддаю сумніву жорстокість росіян в Чечні, мене цікавить саме наведений тобою приклад.Чи якщо там безгранична жорстокість, то можна будь-що писати- прокатіт?

Шановний жиду, а ви українську розумієте!? я вам ще раз повторяю(вже навіть на росйськії мові)если вы хотите, я вас познакомлю с людьми(жывыми свидетелями), котоые подтвердят ети слова и не только. Ви зрозуміли? Чи ще українською?якщо ви хочете, я вас можу познайомлю з живим свідками цих слів? ви зрозуміли, ну якщо ні, то вибачте молдаванської я не знаю.

Всі деталі в ПМ.

Опубліковано

Ну і крайнощі......

Anubius , у тебе як у тому анекдоті:

спіймав українець Петро золоту рибку і загадує 3 бажання

1. щоб на території РФ не залишилося жодного українця

2. обнести територію РФ 5-ти метровим парканом

3. а тепер заливай бетоном!!!!

(без образ), але ж не можна всіх однією лінійкою , а то вийде як у Подерев"янського,всерівно правильну цифру не покаже, бо вчора мужики нею в бані хазяйство міряли))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...