Перейти до змісту

Де купити інфрачервоні світлодіоди?

foxx77

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю як на рахунок інфрачервоних,але ультрафіолетові є точно,навіть в нас на Старому ринку....Ціна приблизно 4-5 гривень найбільший0011.gif0011.gif0011.gifА взагалі якщо сильно треба то можеш на деякий час з пульта до телевізора виколупати...)))Це я веду до того ,що в "Ратекс"і ,що біля того ж таки Старого ринку ремонтують пульти....Мож в них є !?!

Опубліковано

На Варшавському ринку є радіотехнічний контейнер)))У неих там є світлодіодні лапочки різних типів)))Якщо незнаєш де можу приїхати показати)

Опубліковано

На ринку тих контейнерів три штуки. Володя, Люда, і Микола ))) Це основні. І ще є парочка в яких вибір менший, але теж якісь радіодеталі є. А крім мого можна з старих пультів навипаювати. Тільки якщо це для підсвітки відеокамери, то бажано потужніші шукати.

Опубліковано

На ринку тих контейнерів три штуки. Володя, Люда, і Микола ))) Це основні. І ще є парочка в яких вибір менший, але теж якісь радіодеталі є. А крім мого можна з старих пультів навипаювати. Тільки якщо це для підсвітки відеокамери, то бажано потужніші шукати.

на Варшавці?

Опубліковано

на Варшавці?

Так.

Опубліковано

post-1019-1280225003,96_thumb.jpg

тут продають, там по 2 грн до пультів, а мені треба потужніші, тицьніть на карту де ще точки є...

приблизно отак

post-3901-1280231919,25_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...