Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 часов назад, Itzamna сказал:

Відкриваю сайт, спочатку нормал, через секунду "какаха", F5 і знову нормал, ну чо за фігня ?

598b95b1ece2e_DNS2.thumb.jpg.4fa604f7551ce483a3b639b75823b217.jpgDNS.thumb.jpg.5ff6e939f5ed486a425db4295e3a1aa1.jpg

Зайшов з першого разу без проблем (macOS 10.11, chome 60.0.3112.90). Судячи з глюку десь не підгружаються скрипти або стилі сайту. 

Опубліковано
22 минуты назад, Itzamna сказал:

З незручністю 1 сайта писав би я сей пост, вот чом вопрос :D

Який номер договору?

Яку швидкість показує торент при завантаженні?

Опубліковано
9 годин тому, Itzamna сказано:

Сторінки з першого разу не грузяться...покі в кеш не попадуть і обновить не нажать або почекать, вже пару днів, доколе ?

DNS.jpg

Підтримую, аналогічно в мене і в знайомого така сама проблема.. 

Опубліковано
3 годин тому, sanbOK сказано:

Це тільки в хромі чи в інших браузерах також?

хром, опера.. накатував на тестовий ноут чисту вінду - та сама трабла.. якось ще треба попробувати напряму з шнурком, але якщо не в мене одного таке то грішу на днсники дадагруповські, тим більше коли приєднуюсь до іншого провайдера таких траблів непомічав.

Опубліковано
13 минут назад, ZLOvSmetane сказал:

хром, опера.. накатував на тестовий ноут чисту вінду - та сама трабла.. якось ще треба попробувати напряму з шнурком, але якщо не в мене одного таке то грішу на днсники дадагруповські, тим більше коли приєднуюсь до іншого провайдера таких траблів непомічав.

Просто крім, як тут більше ніде про проблему не чув і якби ДНСи лагали то вони лагали б у всіх.

Враховуючи, що інет в мене вдома той самий що і в вас також відчув би проблему.

Опубліковано
On 05.08.2017 at 15:24, noob_tm сказано:

Скільки ще часу мені потрібно бути без інтернету? Що у вас за сервіс такий? Інтернет день робить і тиждень не робить... Номер договору 199576( По цій адресі у всіх підключених абонентів інтернету немає)... Ви можете перевірити кількість заявок і терміни їх викнання. Чому все на стільки погано? І що саме головне немає ніякої відповіді, Ви можете відповісти щось типу " Дуже багато роботи не встигають спеціалісти робити" ну так я спитаю: "Навіщо набирати такі об'єми робіт, а потім казати що спеціалісти не встигають" Все діло в грошах? Ооо на рахунок грошей " Куди потрібно звернутися для того щоб компенсували абонплату за всі дні без інтернету?"  Я підлючений до цього провайдера десь в районі місяця і складається дуже погана думка. Будь ласка sanbOK якщо Ви маєте якісь можливості зв'язатися із нашим місцевим відділенням Датагруп(Луцьк Карбишева 2а) повідомте їх, що я хочу отримати пояснення на рахунок ситуації що склалася.

Я це все пройшов,був і на Карбишева,там теж запевняли що відсутність комунукації з колцентром суто випадкова(не відповіді,не відзвону,ні толково розяснення),обіцяли все владнати за пару хв.,чекайте дзвінок.Чекав днями,тільки  sanbOK намагався допомогти.Задостало,розірвав договір,написав заяву на відшкодування коштів за дні  без трафіку,перейшов на іншого провайдера і поки все норм.

Опубліковано

Злопам"ятний виявляється Домашній телеком. У вівторок висловив критичну думку, а у четвер взяли і відключили. Довелося телефонувати у контакт-центр.

P.S. Звичайно, я швидше жартую про наявність прямого зв'язку між критичним постом на форумі і збоями у роботі інтернету. Хоча..... Хоча вже тривалий час (кілька місяців) таких збоїв, що б Інтернету не було взагалі не траплялося. Але "гальмування швидкості" були присутні

Опубліковано
11 часов назад, Voronin10 сказал:

ем, чого мене на спідтесті(окла) оприділяє як MainStream?

Та пофіг на який сервер міряти . спідтест не показник. Торентом міряй

Опубліковано
18 хвилин тому, MrVes сказано:

Я один тут Датагрупом задоволений?   :huh:

Ні, не один, в мене теж нема проблем з ним останні пів року. Останній раз були проблеми в кінці січня коли переводили абонентів на схему VPU то в мене чогось порт здох.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 10.08.2017 at 00:01, Itzamna сказано:

Сторінки з першого разу не грузяться...покі в кеш не попадуть і обновить не нажать або почекать, вже пару днів, доколе ?

DNS.jpg

є така штука, проскакує, через пів секунди загружає сайт автоматом

поки проблема така що свіч офлайн....

195587

Опубліковано
On 12.08.2017 at 09:43, sanbOK сказано:

Та пофіг на який сервер міряти . спідтест не показник. Торентом міряй

help me :(

(к ван порту неподключен кабель) ван справний...

195587

Опубліковано
2 часа назад, Voronin10 сказал:

help me :(

(к ван порту неподключен кабель) ван справний...

195587

Я у відпустці. З того що бачу походу щось з свічом. Завтра до обіду скажу точніше

• +1 1
Опубліковано

Прийшла смс-ка шо з першого вересня зміняться тарифи, детальніше писало дивитися в ЛК, захожу в ЛК а там якась дурня: пише шо з першого вересня ціна стане 79 грн., а до того якби було 69 грн. (це тариф "міні") але ж я плачу 79 грн. починаючи з пешого березня? WTF???

2017-08-23_20-17-16.png

Опубліковано

Походу вони почали зарано святкувати день незалежності і по п'яні придумали цю дурню... Або нас наЇ**ли і пів року брали з нас на 10 грн. більше...

Опубліковано
7 хвилин тому, Maniko сказано:

Вкладку НОВОСТИ кляцніть.

табличка якось "по-дибільному" відображається

але суть зрозуміла

треба закинути грошей з запасом і глянути що зніме 1го числа

Опубліковано
1 година тому, Itzamna сказано:

Було так - 50 за 79 грн

50 за 89

+10 Mb = +10 Грн. Як на мене, то пропорція адекватна.

1231231.jpg

Опубліковано
7 годин тому, Itzamna сказано:

+10 Mb = +20 Грн ^_^

в мене одного абонплата була 89 рн за 50 Мб? 

ПиСи Картинка два поста вище. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...