Перейти до змісту

Домашній інтернет від Київстар (Beeline)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Ось нарешті ГПЗ . Сьогодні заходив в пчолиний сайт , є можливість підключення Станіславсько 50,52 .Решта будинків дивіться самі. Єдине що цікавить скільки треба буде чекати після подачі заявки.

+500, то нікого не було, то зразу дві бригади до мене ломиться. Казав їм, ви домовтесь якось

Опубліковано

Пінг не міняється... Вечір - стабільне збільшення пінгу,зменьшення швидкості. Невже,знову канал треба розширювати?

Опубліковано

Пінг не міняється... Вечір - стабільне збільшення пінгу,зменьшення швидкості. Невже,знову канал треба розширювати?

Такое ощущение что ты целыми днями только пингуешь сайты. Тебе больше не чем заняться в инете?

Опубліковано

marikv,Вам то какая разница,чем я занимаюсь? Если я говорю,что мне оно мешает - значит мешает. Не так давно,AlexBeeline говорил что росширили канал в 2 раза,но как я понял - сейчас опять,та же картина.

Опубліковано

Сегодня инет просто гуано, страницы едва открываются, ну оно и ясно

post-9024-051686200 1287523225_thumb.jpg

с такими то потерями.

Опубліковано

marikv,Вам то какая разница,чем я занимаюсь? Если я говорю,что мне оно мешает - значит мешает.

Якщо дуже важлива якість інтернета (летенсі, втрати пакетів), то Білайн не дуже гарний вибір, люди з такими швидкостями плотно сидять на торентах - відповідно скільки їм каналів не давай, все рівно буде мало, я наприклад його вибрав тільки з тієї точки зору - що дома інтернет в принципі не таким важливим став, відповідно вимоги до якості впали. Ну а вірити що за 59 грн. я отримаю якісних 100 Мбіт/с - це з розряду казочок про Діда Мороза. Якщо важливо для бізнесу - міняй провайдера однозначно!

Опубліковано

Сегодня инет просто гуано, страницы едва открываются, ну оно и ясно

с такими то потерями.

ні це гірше ніх візор і ДГ

Опубліковано

59 uan за (до)100 Мбіт/с це в будь-якому разі краще ніж візор і ДГ

на голодний шлунок і 100 пересолених пиріжків з"їсиш якщо вони будуть по одній копійці.

Опубліковано

59 uan за (до)100 Мбіт/с це в будь-якому разі краще ніж візор і ДГ

на голодний шлунок і 100 пересолених пиріжків з"їсиш якщо вони будуть по одній копійці.

Я лучше доплачу пару десятков гривен нежели буду терпеть пропажи каждого 5-го пакета или постоянные мелкие поломки и баги+такое тех обслуживание......за 4 года фотакома-датагрупа я не вызывал ремонтников ни разу,а в тех суппорт звонил пару раз и то изза того что кабель резали.Пока что инет от пчелайн подходит только как "запасной аэродром",не больше.

Опубліковано

slav1,можливо , щось з самою картою.

та ні з картою все норм, то просто хтось в будинку з якого мені кінули шнур автомат 220в хтось вимкнув(

Опубліковано

Цитую: "Я лучше доплачу пару десятков гривен нежели буду терпеть пропажи каждого 5-го пакета или постоянные мелкие поломки и баги+такое тех обслуживание"

кожному своє! Хтось же на базарах купує кучу різного китайського непотребу з написом "SUPER", хоч і ганять його, але і купують. Так і тут знайдеться свій покупець якому передусім ціна, не всі ж згідні доплачувати за неймовірну якість.

Хто коли-небудь працював в інтернеті через Dial-up той теперішні перебої з пінгом взагалі не вважає за проблему.

Опубліковано

люди що з швидкістю? тарифний план 100мбіт!

997687568.png

ліміт ще не викачав: Прийнято Кб 14 681 071,22, Передано Кб 8 600 771,92 .

на торентах де велика роздача розганяється максимум до 700кб/c

Опубліковано

Дзвони В підтримку 0800301013, 701152.

в тій підтримці автоматичний режим тре по питаннях кнопки натискати і мій домашній телефон цього не підтримує, нажимаю і ніц не робиться(

Опубліковано

Дзвони В підтримку 0800301013, 701152.

в тій підтримці автоматичний режим тре по питаннях кнопки натискати і мій домашній телефон цього не підтримує, нажимаю і ніц не робиться(

Просто чекай і воно автоматом повинно зєднати.

• Адміністратори
Опубліковано

а що тут може бути цікавого - це розгалужена мережа і ділянка від ділянки може кардинально відрізнятись, в тому числі і в питанні якості передачі даних.

Опубліковано

Всім привіт. Сьогодні підключили. Через комп все ОК.

Підключаю Dlink DI-624(який є в наявності і справлявся з роздачею ОГО до цього нормально) по L2TP. З'єднання є на кілька хвилин, все відкривається... та не піднімається більше знову, тільки рестарт.

Може порадите де є інформація по настройці роутерів для Білайн, або на який роутер звернути увагу для заміни.

Опубліковано

Всім привіт. Сьогодні підключили. Через комп все ОК.

Підключаю Dlink DI-624(який є в наявності і справлявся з роздачею ОГО до цього нормально) по L2TP. З'єднання є на кілька хвилин, все відкривається... та не піднімається більше знову, тільки рестарт.

Може порадите де є інформація по настройці роутерів для Білайн, або на який роутер звернути увагу для заміни.

http://forum.beezone.info/beeline/faq/router/2526.html - подивись інструкцію на di604 там подібні прошивки, якщо не помиляюсь))

Цікаво як так може бути, що в одних з інтернетом все круто, а в інших повна лажа?

Це теж саме що спитати: як так може бути,що в одного віндовс проробив рік стабільно а в іншого - за тиждень накрився або страшно тормозить))) :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...