Перейти до змісту

Домашній інтернет від Київстар (Beeline)

Рекомендовані повідомлення

те саме на ДПЗ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

вже хотів сказати - все ок -розчехлилося... не скажу..  на 2ір та той же спідтест  -НЕРЕАЛЬНО ЗАЙТИ. Грузяться ось уже хвилину. Це мрак.

Аська раз за разом вилітає.

Буває останнім часом і таке. Аська правда не вилітає. Зате сторінки по хвилині відкриваються, а то й довше. Кілька разів взагалі в ступор випадав - "невозможно отобразить страницу". І це всього лиш з проногозом погоди...

Десята година вечора - політ "нормальний", змін немає:

1023822039.png

p.s. А як гарно все починалось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз хлопці,ще трохи і діти підуть спати - все буде як по маслу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний абонент!

З 11.11.2010 року користуйтесь оновленою версією Особистого кабінету

В період з 9.11.2010 по 11.11.2010 року, у зв'язку з проведенням технічних робіт, доступ до Особистого кабінету буде обмежено.

Сподіваємось на розуміння.

Новые кабинеты будут у пользователей которые подключились до 1 октября. Также будет возможность перейти на новые тарифы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз швидкість,пінги зовсім не радують

1023851346.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз швидкість,пінги зовсім не радують

1023851346.png

Я бы speedtest не доверял так. Лучше торрентом, возьми популярную раздачу, отключи локальных пиров и смотри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спідтест - примітивний тест. Один файлик скачали - і його ж і віддали. І міряємо.

Власне і не в торентах же щастя. Не тільки. Ютуб я мовчу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

marikv,та подивись вище,я вже багато прикладів представляв... І швидкість закачки в такий , і пізній час,і пінги ...

Одним словом - чекаємо,і надіємся на розширення каналу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ну хлопці зробіть но такий тест:

27764231.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ну хлопці зробіть но такий тест:

27764665.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивився фільм,зараз ситуація ось така :

27767100.png

1023927385.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу на ніч краще.

Але поставте надстройку Adobe, щоб не писало: unable to test packet loss - тест на втрати пакетів.

І тестуйте на Київ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1023985109.png

27770839.png

це на даний момент... зробити аналогічний тест в час пік ввечері... і буде повна лажа...нажаль..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли нормальна швидкість,нормальний пінг - зразу відчувається...

1024002527.png

27772365.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю як в кого, але в мене і багатьох моїх знайомих (більше, ніж тут невдоволених)якість!!!

причому тут антиреклама , просто при перевірці на закачку з берлоги на вул.Коперника 66а швидкість просто була вражаюча від 11кб\с до 300кб\с , а де заявлених 100Мб в мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питання до Юріка, на скільки ще хватить розширення каналу.

Тоїсть популярно: підключать ще остальну половину луцька волокон в оптиці хватить на весь Луцьк????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))))

думаю, кількість волокон, що використовується, змінюватися не буде. буде змінюватися величина зовнішнього каналу, змінюватиметься маршрутизація, для оптимального розділення зарубіжного та локального трафіку, та доставлятися обладнання, що дозволить тримати більшу кількість сессій та більший обмін трафіком. такщо не филюйтесь, волокон в оптиці вистачить :rolleyes: .

також думаю, це все відбудеться досить скоро, просто треба потерпіти. а "нитікам", які чекати не хочуть і за такі гроші хочуть все і одразу, пропоную вибрати іншого провайдера, та не псувати нерви собі і оточуючим.

П.С. в мене білайн, вулиця Грушевського, абонентів на пів свіча. на пінги і всяку фігню, типу показників спідтесту, не заморочуюсь. відео (ютуб,вконтакт) і борда грузяться повільніше ніж звичайно, але мені не критично . з берлоги і рутрекера маю обіцяні 8 мегабайт в секунду. кол оф д"юті на німецьких серваках іде без лагів. обриву зв'язку не було жодного з 1 вересня. Включений власним кабелем, для зовнішніх робіт, по фасаду. Ноут і комп. Я щось роблю не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

))))

думаю, кількість волокон, що використовується, змінюватися не буде. буде змінюватися величина зовнішнього каналу, змінюватиметься маршрутизація, для оптимального розділення зарубіжного та локального трафіку, та доставлятися обладнання, що дозволить тримати більшу кількість сессій та більший обмін трафіком. такщо не филюйтесь, волокон в оптиці вистачить  :rolleyes: .

також думаю, це все відбудеться досить скоро, просто треба потерпіти. а "нитікам", які чекати не хочуть і за такі гроші хочуть все і одразу, пропоную вибрати іншого провайдера, та не псувати нерви собі і оточуючим.

П.С. в мене білайн, вулиця Грушевського, абонентів на пів свіча. на пінги і всяку фігню, типу показників спідтесту, не заморочуюсь. відео (ютуб,вконтакт) і  борда грузяться повільніше ніж звичайно, але мені не критично . з берлоги і рутрекера маю обіцяні 8 мегабайт в секунду. кол оф д"юті на німецьких серваках іде без лагів.  обриву зв'язку не було жодного з 1 вересня. Включений власним кабелем, для зовнішніх робіт, по фасаду. Ноут і комп. Я щось роблю не так?

Ніхто ж і не говорить про "все і відразу". Можна і зачекати.

Ніхто мабуть і не рахує, що спідтест є безаперечним доказом чогось. Він лише відображає загальні тенденції і надає узагальнену "картинку". 

Але от коли сторінки (зокрема борда) відкриваються по 1-2 хвилини, то це вже починає нагадувати старий "добрий" модемний звязок з синусоїдною зміною величини швидкості, затуханням і проривами. Почергове затухання і підіймання швидкості помічаю при скачуванні з різноманітних торентів на популярних роздачах. Причому величини швидкості досить далекі від анонсованих. В липні-серпні був навпаки приємно вражений стабільністю і швидкістю закачок, коли вдавалось закачати 30 гіг за півтори години.

А зараз, навіть мова не йде щоб пограти в Call of Duty на німецьких серваках. Ну хіба що можливо пізньої ночі, коли більшість користувачів піде спати, і коли швидкість і пінг стабілізується... 

Перших два місяці в мене також не було "обривів звязку". А от за останніх два місяці в сумі з добрий тиждень просидів без інету.

Так що я б порадив "ейфористам від Білайну (Київстару)" постукати по дереву і сплюнути через ліве плече.   :)

p.s. Розумію - "технічні проблеми". Але головне мабуть навіть не в них, а в тому чи щось робиться по їхньому усуненню...

Від себе особисто - згоден зачекати. Тільки от питання - "Скільки часу?"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s. Розумію - "технічні проблеми". Але головне мабуть навіть не в них, а в тому чи щось робиться по їхньому усуненню...

Від себе особисто - згоден зачекати. Тільки от питання - "Скільки часу?"...

робиться... по строкам сказати важко, орієнтуємося на кінець місяця (25-30).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, це хоч якась нормальна відповідь. :ok2:

Бо закиди про "криві" руки/віндовси/залізо - виглядають як відмазки. Єдине, що варто було сказати про раніше - попередити. (Я то був попереджений :), але от в термінах не зорієнтований).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

27798106.png

1024514099.png

І так завжди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня заработало IPTV. Скрин и настройки прикладываю.

Интерфейс 192.168.1.100 это выданный роутером адрес компа.

З.Ы. работают не все каналы . Но качество хорошее на работающих :smile-zachot:

post-2675-0-78666100-1289384530_thumb.jp

post-2675-0-70240900-1289384691_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это на билайне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...